ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΞΑΝΘΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΛΕΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!

3:02 π.μ.

"Εβρεξε" ανακοινώσεις από την Ξάνθη
Μπαράζ ανακοινώσεων της Ξάνθης για την διαιτησία του Κουκουλάκη στο παιχνίδι με την AEK. Η ακριτική ομάδα μέσα σε διάστημα περίπου 2,5 ωρών εξέδωσε τέσσερις ανακοινώσεις, με την τελευταία όμως να κλέβει την παράσταση καθώς βγήκε στα Αγγλικά!
Η πρώτη ανακοίνωση στις 19:33

«Θεωρούμε ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια κατηγορία και αν παίζουν οι ομάδες και όποιες και αν είναι αυτές, να δίνονται πέναλντι σαν και αυτό που δόθηκε στην ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Το γιατί δόθηκε αυτό το πέναλντι το αφήνουμε στην κρίση του απλού φιλάθλου και των ιθυνόντων του Ελληνικού Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, του Προέδρου της Super League, του Προέδρου της ΕΠΟ και λοιπά και λοιπά».

Η δεύτερη ανακοίνωση που βγήκε στις 19:55

«Προς τον Πρόεδρο της Super League, Προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ. Και το έργο της ορχήστρας συνεχίζεται ανακόπτοντας με ανύπαρκτο offside τον ποδοσφαιριστή Μπούγκα που έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας».
Η τρίτη που βγήκε στις 20:06 ήταν πιο αινιγματική

«Ερώτηση (Quiz) για να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό της Ακριτικής μας Ξάνθης. Η ερώτηση αυτή απευθύνεται στο Πρόεδρο της Super League, στον Πρόεδρο της ΕΠΟ. «Τι γίνεται ρε παιδιά;; Υπάρχουν χρωστούμενα;;» Η ερώτηση αυτή έχει τεθεί όπως έχει έρθει από δεκάδες τηλεφωνήματα που έγιναν στην ομάδα μας».


Η τέταρτη και τελευταία που βγήκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ήταν η εξής… «Thank you………………………….Thank you mister Koukoulakis, many thanks to all of you».



... Νίκος Ρόλλας

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ