ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COMIC: ΑΜΟΙΒΗ 300 Ευρώ

12:22 μ.μ.
Ψάχνουμε άτομα για την δημιουργία comic όσοι ενδιαφέρεστε σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα του σεναρίου... Σκιαγραφείστε τους χαρακτήρες και δημιουργείστε την ιστορία με εικόνες... Θα υπάρξει αμοιβή 300 Ευρώ για τον τελικό νικητή σκιτσογράφο! Καθώς και έκδοση του βιβλίου, που θα ολοκληρωθεί από κοινού με το νικητή, με δικά μας έξοδα.  


Λόγω μεγάλης συμμετοχής θα υπάρξει ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΩΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2013
Ζητάμε: 
2 σκίτσα από 2 χαρακτήρες που προτιμάτε ή δημιουργείστε ένα απόσπασμα της ιστορίας μέχρι 4 εικόνες.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail με τον τίτλο "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COMIC - KARAKAKSA STUDIOS" στο kkkstudios@yahoo.gr  ή αφήστε το σχόλιο σας στο τέλος της Ανάρτησης.


.................. Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΕ ΠΑΡΩΔΙΑ ............................

Πριν πολλά - πολλά χρόνια, πριν ακόμα οι άνθρωποι κατοικήσουν στην γη, υπήρχε ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο ο Αδάμ και η Εύα. Εεεε….. συγνώμη ούτε αυτοί υπήρχαν ακόμα. Ζούσαν η ΡΕΑ και ο ΚΡΌΝΟΣ. Ένα ζευγάρι που μέσα στην απόλυτη γαλήνη και ηρεμία είχαν αυτό που χρειαζόντουσαν και που αρκούσε, τον έρωτά τους. Ούτε εφορίες, ούτε φπα, ούτε δέκο, ούτε χρηματιστήριο και μετοχές, ούτε τα παπούτσια τα κροκό… μα ούτε καν ευρώ. Ζούσαν σε ένα κόσμο με όλα τα αγαθά, αγνά και χωρίς συντηρητικά. Το νερό και το άφθονο φαγητό που υπήρχε τριγύρω…


Μα ξαφνικά η μοίρα τους έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Ενώ κοιμόντουσαν σαν πουλάκια, ξύπνησαν από ένα τρομακτικό σε δύναμη και ένταση θόρυβο. Το BIG BANG ήταν πια γεγονός. Οι πλανήτες, οι γαλαξίες και οι μαύρες τρύπες δημιουργήθηκαν από το πουθενά.

Η τρομερή έκρηξη που σημειώθηκε έκαψε όλα τα υπάρχοντα τους, το νερό εξατμίσθηκε, η τροφή τους έγινε στάχτη και η μόνη ελπίδα ήταν να πάνε να κατοικήσουν στον πιο όμορφο απ’ όλους τους πλανήτες, την ΓΗ και στην πιο όμορφη χώρα, την Ελλάδα.

Οι μέρες πέρασαν και ο ΚΡΟΝΟΣ είχε αρχίσει να χάνει πολλά κιλά αφού η τροφή δεν έφτανε και για τους δύο. Έτσι, ένα βράδυ και ενώ η ΡΕΑ κοιμόταν πλησίασε σιγά-σιγά από πίσω της και της έκανε έρωτα για πρώτη φορά… χωρίς προφυλακτικό λέγοντας της:

ΚΡΟΝΟΣ: επειδή πεινάω κάθε φορά που θα γεννάς θα τρώώ τα παιδιά μας.

ΡΕΑ: δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν είναι σωστό.

ΚΡΟΝΟΣ: μήπως θες να φάω εσένα;

Έτσι λοιπόν ο ΚΡΟΝΟΣ άρχισε να τρώει όλα τα παιδιά που γεννούσε η ΡΕΑ για να γλυκάνει την πεινα του.


Μα ήταν τόσο μεγάλη η μανία του, που τα κατέβαζε σα στραγάλια - αμάσητα- έτσι τα παιδιά μεγάλωναν μέσα στην κοιλιά του χωρίς ο ΚΡΟΝΟΣ να αισθάνεται τίποτα.


Η ΡΕΑ μην αντέχοντας αυτήν την κατάσταση αποφάσισε να πράξει για πρώτη αυτό που έλεγε η καρδιά της. Είχε μόλις κάνει το τεστ εγκυμοσύνης και είχε βγει για άλλη μια φορά θετικό. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να γεννήσει πήγε στην Κρήτη για να είναι μακριά από τον ΚΡΟΝΟ. Μαζί με την βοήθεια της ΑΔΡΑΣΤΕΙΑΣ και της ΜΕΛΙΣΣΑΣ, κόρες του βασιλιά της Κρήτης Μελίσσου, το παιδί που γέννησε η ΡΕΑ ήταν ο ΔΙΑΣ.


ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ: Αχ τι γλυκό μωράκι…

ΜΕΛΙΣΣΑ: τι όμορφα μπλε ματάκια… τι ωραία άσπρα μαλλάκια… και τι όμορφα μακριά γένια που έχει.Η χαρά της ΡΕΑΣ ήταν μεγάλη ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ όμως χωρίς τον σύζυγο της.


Ο ΚΡΟΝΟΣ είχε πάει σε ένα πανούργο μέντιουμ την ΝΙΚ-Ο-ΛΟΥΛΗ για να βρει που κρύβεται η γυναίκα του. Η πανούργα ΝΙΚ-Ο-ΛΟΥΛΗ με την βοήθεια των λαμόγιων της, τους ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ και τους ΑΛ-ΤΕΡ κατάφεραν να την εντοπίσουν.


ΡΕΑ: κρατήστε το μωρό εδώ και κρύψτε το… έρχεται ο άντρας μου και θα μου το φάει, όπως τα προηγούμενα παιδιά μας.

ΜΕΛΙΣΣΑ: Τι παιδί θα του δώσεις όμως να φάει; Αφού ξέρει πως γέννησες.

ΡΕΑ: βρείτε μου μία μεγάλη πέτρα και πολλά πανιά τυλιχτέ την, να τον ξεγελάσουμε.


Μετά από λίγο ο ΚΡΟΝΟΣ φτάνει στο σπίτι του βασιλιά Μελίσσου λέγοντας με βροντερή φωνή:

ΚΡΟΝΟΣ: ΡΕΑ πεινάω που είναι το παϊδάκι;

ΡΕΑ: εδώ είναι πάρε το.

ΚΡΟΝΟΣ: γιατί έφυγες από το σπίτι;



ΡΕΑ: είχα δύσκολη γέννα και είπα να έρθω να ζητήσω βοήθεια από τις ξαδέρφες μου.

ΚΡΟΝΟΣ: (αφού τρώει το παιδί)… Την προηγούμενη φορά έφαγα ένα που ήταν κουτσό. Τον ονόμασα Ήφαιστο.

ΜΕΛΙΣΣΑ: μα καλά δίνεις όνομα στα παιδιά που τρως;

ΚΡΟΝΟΣ: εμ τι, αβάφτιστα να πάνε; Δεν κατεβαίνουν.

ΡΕΑ: και αυτό πως θα το πεις;

ΚΡΟΝΟΣ: ΑΗ-ΔΙΑ. Δεν είχε καθόλου καλή γεύση.


Με αυτό το σχέδιο η μάνα ΡΕΑ κατάφερε να σώσει έστω και αυτό το ένα παιδί της. Το όνομα ΑΗ-Δίας έγινε αργότερα σκέτο Δίας γιατί τα πνευματικά δικαιώματα του ΑΗ τα είχε ο ΘΕΟΣ, που ονόμαζε έτσι τους αγίους του. Πχ αη Δημήτρης - αη Γιώργης. και ο άγιος Πέτρος για να στέλνει τους αμαρτωλούς στην κόλαση με το γνωστό «αη στο διάολο».


Έτσι ξεκινά η ιστορία του Δία. Μία ιστορία που τον έκανε να γίνει στο τέλος, ο ΔΙΑΣ που όλοι γνωρίζουμε σήμερα.


Καλή έμπνευση και ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.


Το απόσπασμα του Σεναρίου αποτελεί κατοχυρωμένη ιδιοκτησία, απαγορεύεται κάθε είδους αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση μας. Ο διαγωνισμός μπορεί ανά πάσα στιγμή να ακυρωθεί αν το Site μας το κρίνει σκόπιμο... ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες.

4 Σχολίασε το Άρθρο...:

  1. Ανώνυμος17/10/12, 10:38 π.μ.

    Ο διαγωνισμός ισχύει ακόμα; Μέχρι πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/10/12, 4:11 μ.μ.

    το σκιτσο πρεπει να ειναι σε χαρτι η μονο ηλεκτρονικη μορφη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι σε βολεύει... Είτε χαρτί...ειτε ηλεκτρονικη μορφή. Αρκεί να ειναι ξεκάθαρη η απεικόνιση του σχεδίου κ να μπορεις να το στειλεις σκαναρισμενο με εμαιλ

      Διαγραφή

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ