ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΙΣΟΤΙΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

12:07 π.μ.

H συγκεκριμένη εταιρία καταργεί τους διαμεσολαβητές στο εμπόριο,δίνοντας έτσι το κέρδος αυτών στους παραγωγούς βοηθώντας έτσι στο καλύτερο επίπεδο ζωής τους ειδικά στις χώρες του τρίτου κόσμου.

Το όραμά μας : Το δίκαιο εμπόριο ως κάτι το αυτονόητο
σύμφωνα με τις αρχές του θεμιτού εμπορίου . Μέσω του έντιμου εμπορίου , συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας των μικρών αγροτών και των γεωργικών εργατών σε μειονεκτούσες περιοχές . Το Max Havelaar Ίδρυμα είναι μέλος του Fairtrade Labelling Organizations International ( FLO ) και σύμφωνη με τους διεθνή πρότυπα Fairtrade. Το Ίδρυμα Max Havelaar ιδρύθηκε το 1992 από την Ελβετική ανθρωπιστικές οργανώσεις : Brot alle für , Caritas , Fastenopfer , HEKS , Helvetas και Swissaid . Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και έχει αυτοχρηματοδότηση από το 2001. Η έδρα του Ιδρύματος είναι στη Βασιλεία .



Από τον Ιανουάριο του 2007, η Label STEP ανήκει στον Max Havelaar Ιδρύματος . Label STEP επικαλείται για το δίκαιο εμπόριο με χειροποίητα χαλιά . Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Label STEP , κάντε κλικ στο κουμπί εδώ.


Το Max Havelaar επιβράβευσε το Ίδρυμα σήμα ποιότητας για τα προϊόντα που έχουν παραχθεί

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ