ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΡΟΥΛΑ VS ΛΑΚΗΣ

3:51 μ.μ.
(Είναι δεδομένο ότι η Ρούλα έχει χάσει πλέον τον έλεγχο)

Ο Λάκης ξεκίνησε και το πρώτο που έκανε στο κανάλι της Κάντζας ήταν να καταχεριάσει το κανάλι του και την Ρούλα Κορομηλά, που την θεωρεί ως υπεύθυνη για την κατρακύλα του προγράμματος.
Η Ρούλα μπροστά σε όλο αυτό αντέδρασε, όπως λένε οι γνωρίζοντες, πάρα πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να ακουστούν χαρακτηρισμοί και επίθετα ανεπίτρεπτα. Συγκεκριμένα, ... ... «Κοιτάξτε τι λέει ο μαλ…», «Δείτε ένα μαλ… που φέραμε στο κανάλι», «Ορίστε τι παθαίνεις όταν στηρίζεις μια παλιοαδελφή». Αδελφή τον ανέβαζε, αδελφή τον κατέβαζε.
Το ρεπορτάζ έρχεται από το Media Club της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και τον Στέφανο Νικολάου που το υπογράφει. Ο καλός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι όσοι περνούσαν από το γραφείο της Ρούλας έκαναν τη χαρακτηριστική κίνηση με το δάκτυλο που πάει στο μυαλό και που υποδηλώνει ότι η γυναίκα είναι για το φρενοκομείο. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η Ρούλα πλέον είναι περιθωριοποιημένη στο κανάλι και οι Γερμανοί την έχουν περιορίσει μόνο στα προγράμματα που έχει προτείνει η Ρούλα για τους δικούς της ανθρώπους, «Δέστε τους» και «Πάνω στην ώρα». Επίσης υποστηρίζει – το ρεπορτάζ - ότι σώζεται η Ρούλα στον Alpha εξαιτίας του γεγονότος ότι έσωσε πέρσι το Greek Idol. 
Aπο sarotiko

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ