ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

11:00 π.μ.
Βρισκόμουν 1 μέτρο μακριά από αυτόν που πέταξε την πέτρα και 5 από τον άνθρωπο που χτυπήθηκε..
η πέτρα χτύπησε στην ασπίδα του αστυνομικού πιθανότατα και στον τοίχο από πίσω και στη συνέχεια χτύπησε τον άνθρωπο στο κεφάλι ο οποίος βρισκόταν δίπλα στην διμοιρία των ΜΑΤ.
Αυτή είναι όλη η αλήθεια ανεξάρτητα με το τι θα ειπωθεί σχετικά με
αυτό το συμβάν. Πρόκειται για ατύχημα που φυσικά δεν έπρεπε να συμβεί! Το να παίρνεις μέρος σε μια πορεία έχει νόημα (κατά τη γνώμη μου).. το να σπας δημόσια περιουσία και να πετάς πέτρες στα ΜΑΤ δεν έχει κανένα.. υποβαθμίζεις από μόνος σου την πορεία στην οποία πήρες μέρος και συμβαίνει από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες (και όχι από τους γνωστούς άγνωστους όπως αναφέρονται στα ΜΜΕ). Η πορεία σήμερα αποτελούταν από 30-40 χιλ κόσμο (κυρίως μαθητές) και δυστυχώς αυτό που έμεινε από τη σημερινή μέρα είναι τα επεισόδια και μερικές δεκάδες συλλήψεις!



Η χώρα χρειάζεται συντονισμένες, πολιτισμένες και υπερκομματικές κινήσεις για να ξεφύγει από την ξεφτίλα στην οποία έχει βυθιστεί σήμερα. Με λύπη μου όμως βλέπω ότι πολύ μεγάλη μερίδα του πληθυσμού δεν έχει καν επίγνωση του προβλήματος, της προδοσίας και της μεθοδευμένης υποβάθμισης της ζωής του.
Μια τέτοια κίνηση προσπάθησε να ξεκινήσει ο Μίκης Θεοδωράκης στις αρχές του μήνα και εγώ το εξέλαβα σαν την ;σπίθα που θα μπορούσε πραγματικά να φέρει κάποιες αλλαγές στον τόπο μας. Κανείς ωστόσο δεν ασχολήθηκε σοβαρά. Δέχομαι ότι πολλοί έχουν αντιρρήσεις για το πρόσωπο
του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, για το ρόλο του για τις προθέσεις του κτλ, αλλά τελικά πως περιμένουμε να σωθούμε? Ο καθένας μόνος του δεν κάνει τίποτα και όποια κίνηση συσπείρωσης (getgreeceback, σπίθα) δεν μας αρέσει...! Γκρινιάζουμε για τα πάντα και δεν προτείνουμε τίποτα πόσο
μάλλον να κάνουμε κάτι! Λόγια, λόγια, λόγια και ο καιρός περνάει...

Ένας Εικοσιπεντάχρονος

(από http://www.tro-ma-ktiko.blogspot.com)...

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ