ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

56 Νεκροί και Πάνω από 200 Νοσηλεύονται - Η νεα Γρίπη λένε πως εξαπλώνεται - θα τους πιστέψετε;

12:35 μ.μ.
Αν είναι δυνατόν... Είμαστε σε μία κοινωνία 10.000.000 αν8ρώπων... Είναι Χειμώνας... Έχει κρύο υγρασία και λογικό να αρρωσταίνει ο κόσμος... Λένε πως εξαπλώνεται η γρίπη με γρήγορους ρυθμούς και ότι μόνο το 5,9% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί και είναι χαμηλό ... Βλέπω καμπάνιες για εμβολιασμό... Βλέπω το ψέμα για την νέα γρίπη να πάει σύννεφο... Κάθε χρόνο νέα γρίπη έχουμε... σύμφωνα με την εξέλιξη των ειδών... το ίδιο το μικρόβιο βρίσκει μηχανισμούς άμυνας...στα αντιβιοτικά! Την ίδια άμυνα όμως βρίσκει και ο ανθρώπινος οργανισμός!


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ!
Η κοινή γρίπη έχει μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας... απλά μας τρομάζουν...



Μάθε και αυτό...... (Γενικές Γνώσεις)
Τι είναι ο ιός H1N1;
Οι ιοί της γρίπης παίρνουν το όνομά τους σύμφωνα με τις πρωτεΐνες που βρίσκονται στην επιφάνειά τους. Οι πρωτεΐνες ονομάζονται αιμαγλουτινίνη (H) ή νευραμινιδάση (N).

Σε κάθε διαφορετικό τύπο πρωτεΐνης H και N εκχωρείται διαφορετικός αριθμός για να δοθούν ονόματα στους διαφορετικούς ιούς της γρίπης π.χ. ο H5N1 έχει την αιμαγλουτινίνη 5 και τη νευραμινιδάση 1 στην επιφάνειά του και ήταν υπεύθυνος για προηγούμενες εξάρσεις γρίπης των πτηνών.
Η νέα έξαρση της γρίπης των χοίρων προκαλείται από τον H1N1, ο οποίος έχει την αιμαγλουτινίνη 1 και τη νευραμινιδάση 1 στην επιφάνειά του...

*πηγή: http://www.gr.european-lung-foundation.org/index.php?id=14119






0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ