ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

12:24 π.μ.
Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μόλις μερικές ώρες μετά την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου στη Βουλή, από τους βουλευτές της κυβέρνησης και την Ν. Μπακογιάννη.Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν το απόγευμα της Τετάρτης, στη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης, απεργιακές κινητοποιήσεις ως το τέλος του μήνα.
Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Παρασκευή και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με στάσεις εργασίας, από τις 11 το πρωί ως τις 4:30 το απόγευμα.
Την Τετάρτη, 23 του μηνός, τα λεωφορεία, όπως και όλα τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία, που έχουν εξαγγείλει οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Αλλά οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή, 25/2ου, όταν και θα πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας από τις 11 το πρωί πάλι μέχρι τις 4.30 το απόγευμα.
Τις ίδιες ώρες θα ακινητοποιηθούν τη Δευτέρα, 28 του μήνα, όλα τα ΜΜΜ, καθώς οι εργαζόμενοι από όλα τα μέσα θα πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.
Την Πέμπτη θα γίνει γνωστό και το ποια θα είναι η στάση των εργαζομένων στα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό προσανατολίζονται να ακολουθήσουν το απεργιακό πρόγραμμα των λεωφορείων


πηγή: news247.gr

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ