ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ: 40 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ

5:32 π.μ.

Τελικά είδαμε άσπρη μέρα
, όμως δεν την χαρήκαμε όλοι όπως θα έπρεπε. Για τους περισσότερους από 100.000 επιβάτες που επέστρεφαν στα σπίτια τους έπειτα από το τριήμερο της Αποκριάς, η σημερινή μέρα θα τους μείνει...
ΑΞΕΧΑΣΤΗ!
Για περισσότερες από 6 ώρες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, όλα τα αυτοκίνητα στο 42ο χιλιόμετρο Αθηνών -Λαμίας , στο ρεύμα προς Αθήνα έμειναν ακινητοποιημένα... Ξαφνικά χωρίς να υπάρχει εμπόδιο, χωρίς να έχει γίνει κάποιο ατύχημα, χωρίς να έχει χιονίσει τόσο ώστε να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο... Έμειναν "κόκκαλο"!

Κανένα εκχιονιστικό μηχάνημα δεν πέρασε αυτές τις 6 ώρες από το σημείο, κανένας δεν μας ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί, κανένας. Από την Μαλακάσα στα Σείριος και από εκεί μέχρι την Τανάγρα και τα παλιά διόδια Σχηματαρίου...(έως και τα νέα) ουρές αυτοκινήτων 40 χιλιομέτρων με κόσμο κάθε ηλικίας ζούσε ένα δράμα! Άλλοι με λιγοστή βενζίνη, άλλοι να κρυώνουν και αρκετοί να έχουν κατέβει από τα αυτοκίνητα τους ψάχνωντας βοήθεια από τους συνανθρώπους, ζούσαν στιγμές απελπισίας!

Ο κρατικός Μηχανισμός πουθενα!
Η κατασκευαστική εταιρία πουθενά!
Τροχαία πουθενά!
Αστυνομία πουθενά!

ΥΓ: Ζητάτε και διόδια έ;
ΥΓ2: Κύριε Ρέππα να δημιουργείτε με ταχύτατους ρυθμούς νομοθεσία για τα διόδια στο Κ.Ο.Κ. μπορείτε... Να κάνετε καμιά σωστή κίνηση υπέρ του Φορολογούμενου πολίτη όμως... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Κάντε κανένα σφράγισμα εταιριών, μη μένετε μόνο στα δόντια!

 Δείτε εδώ το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Ίντερνετ...


1 Σχολίασε το Άρθρο...:

  1. Ανώνυμος8/3/11, 1:00 μ.μ.

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ : ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ. ΟΛΟΙ!!!! ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΟΔΙΩΝ. ΧΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ