ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Ο Πάγκαλος θα κινηθεί νομικά για το Γιαούρτωμα . . .

9:03 μ.μ.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σκέφτεται να κινηθεί νομικά προς τον υπεύθυνο που τον γιαούρτωσε, όσο και στην ίδια την εταιρεία... που τον "προμήθευσε".  Ο λόγος είναι πολύ απλός...



Δε μπόρεσε να γευτεί το γιαούρτι όπως θα ήθελε... η ποσότητα ήταν μεν αρκετή αλλά επειδή έπεσε πάνω του, σιχαινόταν να το φάει! 

Έτσι λοιπόν η καούρα και η λιγούρα που τον έπιασε είναι κατά πάσα πιθανότητα η αιτία για την μήνυση που θα ασκήσει τόσο στον γιαουρτο-πειρατή όσο και στην ίδια την εταιρεία που πουλάει τα γιαούρτια, επειδή η ποιότητα δεν ήταν τέτοια ώστε να αντισταθεί στον πειρασμό, αλλά και γιατί όταν ζήτησε αναλυτική κατάσταση σε ποιους πουλήθηκαν τα τελευταία γιαούρτια, δε βρήκε ανταπόκριση!


Σκέψεις του υπουργείου είναι να προστατέψει τους πολιτικούς και υπουργούς την 25η Μαρτίου με οριστική απαγόρευση για 3 μέρες στην πώληση γιαουρτιών πάσης φύσεως (πλήρες-κατσικίσιο-αγελαδίτσα)... 


Ο εκπρόσωπος του κυρίου Πάγκαλου δήλωσε: " Ασκούμε δίωξη κατά αγνώστων αλλά και της ίδιας της εταιρείας που πούλησε το γιαούρτι, τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες πρέπει να περιοριστούν με κάθε κόστος, η κοιλιά και το στομάχι του κυρίου Πάγκαλου δεν αντέχει να μην τρώει ότι του μυρίζει και του αρέσει"

...................................................................................................................................................... 
Αντιγράψτε ελεύθερα αναρτήσεις μας, αλλά κάντε το σωστά, με ενεργό σύνδεσμο προς το site μας... Ευχαριστούμε !

3 Σχολίασε το Άρθρο...:

  1. Ανώνυμος23/3/11, 10:01 μ.μ.

    loooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!! fouska pagkale!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να του στείλω με την μέθοδο άνευ αλεξιπτώτου κι ένα πεντόκιλο μελάκι στο παληκάρι μας το φαγανό. Έτσι για να τα κάνει σετάκι με το γιαούρτι. Εκτός κιαν προτιμά κομποστούλα κυδώνι. Ας με ενημερώσει γιατί άμα ξεκινήσει ο εκσφενδονισμός δεν έχει πίσω γύρισμα...Παραγγείλετε τώρα κυρ Μόσχε μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Astrapi: Ο μπουλούκος, θα καταχαρεί... άσε που θα συνδυαστεί άψογα και με το γιαούρτι... άλλα όπως λέει και ο λαός, ο κλέφτης και ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρονται(ας έχουν περάσει χρόνια κ χρόνια) όλα θα τους γυρίσουν ανάποδα...γιατί ο λαός τις παροιμίες της "περνάει" κ με ο ζόρι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ