ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

"Ζωντανός" στη κηδεία του!

6:57 π.μ.
Μία απρόσμενη τροπή έχει πάρει μία υπόθεση δολοφονίας σε δικαστήριο του Λονδίνου, καθώς μάρτυρας στη δίκη κατέθεσε ότι είδε το θύμα «ζωντανό» στην ίδια του την κηδεία!

Το θύμα είναι ο 22χρονος Siphamandla Hlatshwayo που δολοφονήθηκε σε ένα εστιατόριο το 2008 από τον Bongekile Nqwiliso, κατά τη διάρκεια ενός καβγά.
Την προηγούμενη βδομάδα που έγινε η δίκη στο δικαστήριο του Ανατολικού Λονδίνου, ένας μάρτυρας ανέφερε ότι είχε δει τον Hlatshwayo μία βδομάδα μετά την υποτιθέμενη δολοφονία του.
Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ο 22χρονος Bongekile Nqwiliso, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον Hlatshwayo και το φίλο του Sonwabo Walter Mpisane -ο οποίος επέζησε από το χτύπημα- κατά τη διάρκεια ενός καβγά μεταξύ τους σε ένα εστιατόριο.
Ο Hlatshwayo πέθανε επί τόπου, ενώ ο Mpisane έφερε μικρότερα τραύματα και κατάφερε να επιζήσει.
Ο Mpisane, που κλήθηκε ως πρώτος μάρτυρας, είπε ότι ήταν «συγκλονισμένος» ότι είδε το φίλο του Hlatshwayo στην ίδια του την κηδεία στις 11 Αυγούστου του 2008, μία βδομάδα μετά το θάνατό του!
Είπε ότι ο Hlatshwayo στην… κηδεία του φορούσε τα ίδια ρούχα όπως τη νύχτα που σκοτώθηκε, αλλά όταν προσπάθησε να τον ακουμπήσει, αυτός εξαφανίσθηκε.
Τότε, ορισμένοι παρευρισκόμενοι στην κηδεία πρότειναν να κάψουν το φέρετρο μαζί με το νεκρό σώμα μέσα του, αλλά η οικογένεια του θύματος ανέβαλε εκείνη τη στιγμή τη τελετή της κηδείας. Όμως, αποτέφρωσε το σώμα μία βδομάδα αργότερα.
Την παραπάνω αναστάτωση επιβεβαίωσε και ένας οικογενειακός φίλος του Hlatshwayo, ο οποίος ναι μεν είπε ότι έγινε μάρτυρας στην αναστάστωση που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της κηδείας, αλλά αρνήθηκε ότι εμφανίσθηκε το θύμα στην κηδεία του.
«Τρέχανε πανικόβλητοι και φωνάζαν ότι είδαν τον Siphamandla, αλλά εγώ δεν τον είδα», δήλωσε, προσθέτοντας: «Ήμουν στενός φίλος του Siphamandla. Αν όντως εμφανίσθηκε εκεί, εγώ γιατί δεν τον είδα;»
Η επόμενη δίκη, πάντως, ορίστηκε για τις 20 Ιανουαρίου του νέου έτους…

weirdnews.gr


 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ