ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Περασα τη Νύχτα με το αγορι της αδερφής μου

1:20 μ.μ.
Όταν η Κέλι καβγάδισε άσχημα με τη μεγάλη της αδελφή, τη Μαρία, πήρε την απόλυτη εκδίκηση,
κάνοντας σεξ με το αγόρι της.
Αγαπώ πολύ την αδελφή μου, τη Μαρία, αλλά είχαμε πάντα μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ μας και μπορούμε να τρελάνουμε η μία την άλλη. Έχουμε λιγότερο από δύο χρόνια διαφορά ηλικίας, οπότε εγώ είμαι αυτή που πάντα προσπαθώ να τη φτάσω...

Είχαμε βγει για τη συνηθισμένη σαββατιάτικη έξοδο με μια μεγάλη παρέα φίλων. Μαζί μας είχε έρθει και ο Κώστας, το αγόρι της Μαρίας, και κάναμε όλοι τρελά γέλια. Στην πραγματικότητα με τον Κώστα τα πηγαίναμε πολύ καλά, πράγμα που σήμαινε ότι κάτι κακό θα γινόταν στο μέλλον. Η Μαρία πάντα τρωγόταν που εγώ κι ο Κώστας συνεννοούμασταν. Συχνά πειράζαμε ο ένας τον άλλο, αλλά φλερτάραμε και λίγο. Ήξερα πως αυτό τσάντιζε τη Μαρία, αλλά για να είμαι ειλικρινής ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που το έκανα. Ήταν πάντα η πιο μεγάλη, η πιο ψηλή και η πιο όμορφη, που κατάφερνε να τα κάνει όλα πριν από μένα.
Ένα βράδυ που είχα πάει σπίτι τους  φλέρταρα κάπως έντονα με τον Κώστα και παρόλο που είδα ότι  η Μαρία εκνευριζόταν όλο και πιο πολύ συνέχιζα. Κάποια στιγμή, καθώς έσκυψα να ψιθυρίσω κάτι στο αφτί του Κώστα, ένιωσα το χέρι της Μαρίας στον ώμο μου. Με τράβηξε και μου είπε να πάμε στην κουζίνα. Εκεί  άρχισε να μου φωνάζει. Μου έλεγε ότι ήμουν θλιβερή, ότι δεν μπορούσα να βρω άντρα για μένα κι έτσι προσπαθούσα να κλέψω τους άντρες των άλλων. Της φώναξα κι εγώ ότι δεν είχα κάνει τίποτε κακό και ότι ήταν απλά ζηλιάρα. Ύστερα σηκώθηκα κι έφυγα λέγοντάς της: "Πάω να διασκεδάσω κάπου αλλού, όπου δε θα μπορείς να με βρεις και να μου το χαλάσεις".Ήμουν αποφασισμένη να βγω και να περάσω καλά . Κατευθύνθηκα σε ένα κλαμπ, αλλά όταν είδα την τεράστια ουρά αποφάσισα να τα παρατήσω και να πάρω ένα ταξί για το σπίτι μου. Εντωμεταξύ η Μαρία ένιωσε ενοχές. Με πήρε στο κινητό τρεις φορές, αλλά εγώ το αγνόησα, οπότε αποφάσισε να με ψάξει στα μπαρ που ήξερε ότι σύχναζα και είπε στον Κώστα να συνεχίσει να προσπαθεί να με βρει στο κινητό.
Όταν στην οθόνη μου εμφανίστηκε το νούμερο του Κώστα, απάντησα αμέσως.
Μου είπε ότι με έψαχναν κι εγώ έβαλα ξανά τα κλάματα. Μου είπε ότι ερχόταν να με πάρει για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση. Του είπα να μην κάνει τον κόπο κι ότι ήμουν σπίτι μου ασφαλής, εκείνος όμως επέμενε και ήρθε με ταξί σπίτι μου.

Όταν έφτασε, ο Κώστας είδε τα δάκρυα στο πρόσωπό μου και με πήρε αγκαλιά.
Ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό και μπορούσα αμέσως να διακρίνω τον ερεθισμό του. Τον κοίταξα στα μάτια και με φίλησε. Δεν προσπάθησα να τον σταματήσω, το αντίθετο... Τον οδήγησα στην κρεβατοκάμαρα, όπου βγάλαμε με μανία ο ένας τα ρούχα του άλλου. Ο Κώστας χάιδεψε τα στήθη μου, φιλώντας και δαγκώνοντας τις θηλές μου. Το απολάμβανα απίστευτα. Στηρίχτηκα στον τοίχο καθώς ο Κώστας άγγιζε την κλειτορίδα μου με τη γλώσσα του - στέλνοντας ανατριχίλες σε όλο μου το κορμί. Τον ήθελα μέσα μου απελπισμένα και δεν επρόκειτο να περιμένω πολύ.

Σε δευτερόλεπτα είχε βάλει προφυλακτικό και αρχίσαμε να κάνουμε παθιασμένο έρωτα. Τελειώσαμε και οι δύο πολύ γρήγορα και ήταν ο πιο έντονος οργασμός που έχω νιώσει στη ζωή μου.Μετά από λίγο, καθώς ήμασταν ξαπλωμένοι, ακούσαμε να χτυπάει το κινητό του Κώστα κι εκείνος έτρεξε να το απαντήσει. Ήταν η Μαρία, που ρωτούσε αν με είχε βρει και ανησυχούσε γιατί εγώ δεν απαντούσα στο κινητό μου. Της είπε ότι με βρήκε σε ένα μπαρ, με έβαλε σε ένα ταξί και ότι θα έφτανα σπίτι μου σε λίγο. Ύστερα της είπε ότι θα τη συναντούσε στο κλαμπ σε 20 λεπτά. Δεν μπορούσα να πιστέψω με πόση ευκολία έλεγε τέτοια ψέματα.

Αμέσως μόλις έκλεισε, χτύπησε το σταθερό μου. Ήταν η Μαρία. Ο Κώστας με ανάγκασε να το σηκώσω. Μου ζήτησε συγνώμη για τις φωνές και χαιρόταν πολύ που δε μου είχε συμβεί τίποτε κακό. Νόμιζε πως ήμουν ακόμα θυμωμένη για τον καβγά μας, αλλά εγώ ήμουν ράκος απ' τις τύψεις. Ο Κώστας ντύθηκε κι έφυγε κι εγώ έπεσα στο κρεβάτι κλαίγοντας. Ήταν συμφωνημένο ότι δε θα λέγαμε τίποτα στη Μαρία.

Κέλι, 26, πωλήτρια, Πάτρα 
(cosmopolitan.gr)



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ