ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Πελέ: «Ας πάρει τρία Μουντιάλ ο Μέσι και τα ξαναλέμε»

7:07 π.μ.
Ένα... στοπ σε όσους τον συγκρίνουν με τον Μέσι θέλησε να βάλει ο θρυλικός Εντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο Λιονέλ Μέσι
είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή την στιγμή στον κόσμο, αλλά τόνισε πως δεν θα γεννηθεί ποτέ άλλος Πελέ!

Το «μαύρο διαμάντι» του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου με δηλώσεις του στη γαλλική «Le Monde» αναφέρθηκε σε όσους τον συγκρίνουν με τον Μέσι ενώ μίλησε και για το νέο μεγάλο αστέρι της χώρας του, τον Νεϊμάρ.


«Όταν ο Μέσι σκοράρει 1283 τέρματα και κατακτήσει τρία Παγκόσμια Κύπελλα, τα ξαναλέμε για το ποιος είναι ο καλύτερος. Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια πότε θα γεννηθεί άλλος Πελέ. Ποτέ! Ο πατέρας και η μητέρα μου έκλεισαν την φάμπρικα. Από τεχνικής πλευράς είμαστε και οι δύο το ίδιο καθώς μας έχει προικίσει ο Θεός. Οι αντίπαλοι μου ποτέ δεν ήξεραν ποιο πόδι θα χρησιμοποιήσω αφού έπαιζα και με τα δύο. Επιπλέον, είχα βάλει και πολλά γκολ με κεφαλιές. Ο Μέσι είναι σπουδαίος όταν παίζει στην Μπαρτσελόνα αλλά όχι το ίδιο καλός με την Αργεντινή» δήλωσε αρχικά ο Πελέ.


Τέλος όσον αφορά τον Νεϊμάρ, ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ανέφερε: «Μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης γιατί χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και είναι πολύ έξυπνος. Η σύγκριση αυτή μου θυμίζει τον Πλατινί, που ήταν πολύ καλός παίκτης, με τον Κρόιφ ο οποίος ήταν πιο γρήγορος».



Επιμέλεια: Ορέστης Συντελής( http://www.novasports.gr)
 

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ