ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ "Ε"

12:41 μ.μ.

Έγγραφα: 
Αν ονειρευτείτε ότι διαβάζετε έγγραφο, σημαίνει πως οι επιχειρήσεις που
έχεις ξεκινήσει θα έχουν καλό τέλος, ή οι υποθέσεις σου σε οποιαδήποτε τομέα. Αν στα δίνουν στα χέρια, θα περάσεις στεναχώρια στη δουλειά σου, μπορεί ακόμη να χάσεις και τη θέση σου. Αν το γράφεις, θα μάθεις δυσάρεστα νέα για δικούς σου ανθρώπους. Εάν είσαι νιόπαντρη και βλέπεις έγγραφο θα έχεις σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφο σου.


Εγκατάλειψη: 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε εγκαταλειμμένος, σημαίνει ότι θα έχετε δυσκολίες στην κατάστρωση των σχεδίων σας για μελλοντική επιτυχία.
Αν δείτε ότι εγκαταλείπετε άλλους, θα βρεθείτε μέσα σ' ένα πλήθος δυσάρεστες συνθήκες, που θα σας αφήνουν ελάχιστες ελπίδες ότι θα τις υπερνικήσετε.
Αν δείτε πως εγκαταλείπετε το σπίτι σας, σύντομα θα λυπηθείτε δοκιμάζοντας την τύχη σας.
Αν δείτε πως εγκαταλείπετε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας,
δε θα καταφέρετε να ανακτήσετε πολύτιμα πράγματα που έχετε χάσει, και θα αποσύρετε την εύνοια σας από ορισμένους φίλους.
Η εγκατάλειψη παιδιού σημαίνει ότι θα χάσετε την περιουσία σας από έλλειψη νηφαλιότητας και κρίσης.
Η εγκατάλειψη της δουλειάς σας σημαίνει δυσάρεστα περιστατικά με καυγάδες και υποψία. Αν δείτε πως εσείς ή κάποιος φίλος σας εγκαταλείπει πλοίο, σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να μπλεχτείτε σε κάποια αποτυχημένη επιχείρηση, αν όμως δείτε συνάμα πως βγαίνετε στην ακτή, τα συμφέροντα σας θα παραμείνουν ασφαλή.

Εγκληματίας: 
Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εγκληματίας σημαίνει ότι θα υποφέρετε από ασυνείδητα άτομα, που θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τη φιλία σας για την προώθηση τους.
Αν δείτε να ξεφεύγετε από τη δικαιοσύνη, σημαίνει ότι θα γίνετε κάτοχος ξένων μυστικών και για το λόγο αυτό θα κινδυνεύσετε, επειδή οι ενδιαφερόμενοι, φοβούμενοι μήπως τους προδώσετε, θα επιδιώξουν την εκτόπιση σας.

Εγκυμοσύνη: 
Αν είσαι άντρας και δεις ότι είσαι έγκυος θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες. Μπορεί να χωρίσεις και από τη γυναίκα σου. Αν είσαι όμως ανύπαντρος θα κάνεις πολύ καλό γάμο. Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως είναι έγκυος, σημαίνει ότι δεν θα είναι ευτυχισμένη με το σύζυγο της και θα της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Για τη γυναίκα που βλέπει ότι είναι έγκυος, και αυτό συμβαίνει και στην πραγματικότητα, προβλέπεται καλή γέννα και γρήγορη αποκατάσταση των δυνάμεων της.

Εκδρομή: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε εκδρομή, είναι σημάδι επιτυχίας και πραγματικής ευτυχίας.
Αν δείτε ότι κακοκαιρία χάλασε την εκδρομή, προμηνύονται παροδικές απογοητεύσεις και καθυστέρηση για σίγουρα κέρδη και απόλαυση στον έρωτα και στις συναλλαγές.

Εκκλησία: 
Αν δεις ότι κτίζεις εκκλησία στη ζωή σου θα σου έρχονται όλα δεξιά. Αν μπαίνεις σε εκκλησία για να ανάψεις κερί ή να λειτουργηθείς θα κάνεις πολλά καλά έργα στη ζωή σου, θα κερδίσεις κάποια δύσκολη δίκη για σένα, 'η ακόμα να πάρεις και καλή κληρονομιά. Αν δεις ότι κλέβεις ή κοιμάσαι μέσα στην εκκλησία θα κάνεις κάτι για το οποίο θα τιμωρηθείς σκληρά. Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη και μπαίνεις νύφη μέσα στην εκκλησία, θα χωρίσεις με τον άντρα σου, το ίδιο σημαίνει και για τον άντρα που μπαίνει γαμπρός.

Έκλειψη: 
Αν ονειρευτείτε έκλειψη ηλίου, σημαίνει παροδική αποτυχία στις επιχειρήσεις και σε άλλες υποθέσεις, καθώς και οικογενειακές διαταραχές. Έκλειψη φεγγαριού στ' όνειρο, είναι προμήνυμα ασθένειας και θανάτου.

Έκρηξη:
 
Αν δείτε έκρηξη στ' όνειρο σας, σημαίνει ότι θα απογοητευτείτε από άστοχες ενέργειες συνεργατών σας που θα προξενήσουν ζημιές στις επιχειρήσεις σας. Αν δείτε το πρόσωπο σας ή το πρόσωπο άλλων μουντζουρωμένο ή πληγωμένο από την έκρηξη, σημαίνει ότι θα κατηγορηθείτε άδικα.
Αν δείτε ότι ο αέρας γέμισε καπνούς και σκόνη με την έκρηξη, σημαίνει μη ικανοποιητική διεξαγωγή των εμπορικών σας εργασιών και κοινωνικό ανταγωνισμό.
Οι νέες κοπέλες πρέπει να προσέξουν τις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

' Έκτρωση: 
Η γυναίκα που ονειρεύτηκε πως δέχτηκε να κάνει έκτρωση, θα πρέπει να θεωρήσει αυτό το όνειρο σαν μια προειδοποίηση ότι, αν βάλει σε ενέργεια κάποια δουλειά που σχεδιάζει, θα πέσει σε δυσμένεια και δυστυχία.
Για ένα γιατρό που είδε πως έκανε έκτρωση σε κάποια γυναίκα, το όνειρο προλέγει ότι η δουλειά του δεν θα πάει καλά από κάποια παράλειψη καθήκοντος εκ μέρους του, πράγμα που θα του προκαλέσει πολλή στενοχώρια.

Ελάφι:
Αυτό είναι ευνοϊκό όνειρο σημαίνει αγνή και βαθιά φιλία για τους νέους και ήσυχη, ομαλή ζωή για τους παντρεμένους. Αν δείτε πως σκοτώσατε ελάφι, σημαίνει ότι θα πετύχεις μια κληρονομιά και κέρδη ανέλπιστα. Όταν κυνηγάς ελάφι σημαίνει ότι κυνηγάς να φτάσεις κάπου ψηλά και θα το καταφέρεις. Αν τρως κρέας ελαφιού σημαίνει ότι αδίκησες φτωχούς ανθρώπους και θα τιμωρηθούν για αυτό.

Ελέφαντας: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε ελέφαντα, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και τιμές που θα σας χαρίσουν προβολή και αξιοπρέπεια, θα αναδειχθείτε σε όλους τους τομείς που θα ασχοληθείτε και ο λόγος σας στο σπίτι θα είναι νόμος.
Αν δείτε ελέφαντες, είναι σημάδι μεγάλης ευτυχίας και ευημερίας. Αν δείτε πως τους ταΐζατε, είναι μια ένδειξη ότι θα ανεβείτε κοινωνικά χάρη στην καλοσύνη που δείξατε στο περιβάλλον σας. Αν σε κυνηγάει ελέφαντας πρόσεχε μην χάσεις την περιουσία σου ή κλέψουν το σπίτι σου. Αν ο ελέφαντας με την προβοσκίδα του κάνει ζημιές θα ακούσεις άσχημα νέα.

Ελιές: 
Αν δείτε ότι μαζεύατε ελιές με ευχάριστη παρέα, μπορείτε να περιμένετε πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις σας και ευχάριστες εκπλήξεις. Αν τις βλέπεις επάνω στο δέντρο και τις θαυμάζεις και είστε ανύπαντρη σημαίνει καλό γάμο, αν είστε παντρεμένη σημαίνει ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και υγιή παιδιά.
Αν δείτε ότι τρώγατε ελιές, σημαίνει μεγάλη στεναχώρια και φτώχεια.

Εμετός: 
Αν δείτε στο όνειρο σας ότι κάνατε εμετό, ανακουφίζεσαι από στεναχώριες και βάσανα και θα αποκτήσεις χρήματα. Αν ονειρευτείτε άλλους να κάνουν εμετό, σημαίνει ότι κάποιοι δικοί σας θα κακολογηθούν. Αν δείτε πως κάνατε εμετό αίμα, είναι σημάδι πως γρήγορα θα συμβεί κάτι απρόσμενο και ωραίο στη ζωή σας.

'Ένταλμα: 
Αν ονειρευτείτε ότι σας επιδίδουν ένταλμα, σημαίνει ότι θα λάβετε μέρος σε μια σημαντική δουλειά, που θα σας προκαλέσει μεγάλη δυσφορία και ανησυχία για τη διεξαγωγή και τα κέρδη της. Αν δείτε ένταλμα να επιδίδεται σε τρίτους, προβλέπεται κίνδυνος να δημιουργήσετε με τη στάση σας παρεξηγήσεις και καυγάδες.

Εξορία:
Αν δείτε τέτοιο όνειρο, σημαίνει κατατρεγμό. Αν δείτε πως σας εξόρισαν σε ξένη χώρα, σημαίνει ότι σύντομα ο θάνατος θα πλήξει το άμεσο περιβάλλον σας. Η εξορία παιδιού σημαίνει παρασπονδία συνεταίρων σε επιχείρηση. Η γυναίκα που θα δει πως είναι εξόριστη, θα κάνει ένα ευχάριστο ταξίδι.

Εξωτερικό: 
Αν δείτε πως βρίσκεστε στο εξωτερικό, σημαίνει ότι σύντομα θα κάμετε, με παρέα, ταξίδι αναψυχής, και ότι θα χρειαστεί να απουσιάσετε από την πατρίδα σας για μια διαμονή σε διαφορετικό κλίμα. Ακόμη μπορεί να δείτε ξαφνικά κάποιο φίλο που έχετε χρόνια να δείτε.
Ερείπια: Αν δείτε ερείπια στον ύπνο σας, σημαίνει αν είστε ερωτευμένοι ότι η ερωτική σας υπόθεση θα έχει άσχημο τέλος. Αν τα ερείπια είναι του σπιτιού σας τότε σημαίνει καταστροφές στην περιουσία σας. Αν βλέπεις ερείπια ναούς ή πόλης, περίμενε κάποιους σεισμούς στην δική σου πόλη ή άλλη. Αν πατάς επάνω στα; Ερείπια σημαίνει ότι θα πάρεις καλή προαγωγή.

'Έρημος: 
Αν ονειρευτείτε ότι είστε στην έρημο, σημαίνει ότι κάτι σας βασανίζει και μόνο αν καταφέρετε να προσπεράσετε στον ύπνο σου την έρημο, θα προσπεράσετε και τα προβλήματα σας.
Ερωτευμένος: Αν δείτε πως είστε ερωτευμένος, προσέχετε πολύ την ερωτική σας σχέση γιατί δεν φέρεστε καλά και η σχέση σας θα μαθευτεί σύντομα και θα προκαλέσει σκάνδαλο. Για μια νέα γυναίκα που δεν έχει δεσμό θα μπλέξει σύντομα σε ερωτική ιστορία που δεν θα έχεις όμως καλό τέλος. Για μια παντρεμένη είναι προειδοποίηση ότι πρέπει να είναι προσεχτική γιατί θα απατήσει το σύζυγο της και θα κακολογηθεί. Αν δείτε άλλους ερωτευμένους, σημαίνει ότι θα πεισθείτε να παραμελήσετε τις ηθικές σας υποχρεώσεις.

Ευαγγέλιο: 

Αν βλέπεις ευαγγέλιο και το διαβάσεις ή το ακούς σημαίνει΄οτι έχεις τη συνείδηση σου καθαρή και η οικογένεια σου θα ευτυχισμένη. Αν προσκυνάς το ευαγγέλιο περίμενε ξαφνική ευτυχία ή κληρονομιά. Αν στην πραγματικότητα είσαι άρρωστος και βλέπεις ευαγγέλιο με οποιοδήποτε τρόπο σημαίνει ότι θα έχεις γρήγορη ανάρρωση.

Εφημερίδα: 
Αν δείτε ότι διαβάζετε στ' όνειρο σας εφημερίδες, σημαίνει απάτη στις συναλλαγές σας, που σύντομα θα ανακαλυφθεί σημαίνει ακόμα πως η υπόληψη σας θα σπιλωθεί. Αν δείτε πως τυπώνετε εφημερίδες, σημαίνει ευκαιρίες για μακρινά ταξίδια και καλούς φίλους. Το να προσπαθείτε στ' όνειρο σας να διαβάσετε εφημερίδα και να μην τα καταφέρνετε σημαίνει ότι προσπαθείτε να βγείτε από αδιέξοδο το οποίο θα καταφέρετε.



 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ