ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Κάποιος σε Πτήση της British Airways Έκανε τέτοιο Χέσιμο που το Αεροσκάφος Αναγκάστηκε να Προσγειωθεί!

9:30 π.μ.

Πτήση της British Airways υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να προσγειωθεί, το περασμένο Σαββατοκύριακο, επειδή κάποιος πήγε για χέσιμο μέσα στο αεροπλάνο και ουσιαστικά το αχρήστεψε. Ναι, το αεροπλάνο. Φαντάσου να ζεις τη ζωή σου γνωρίζοντας ότι κάποτε έχεσες τόσο άσχημα που ένα 747-400 έπρεπε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να προσγειωθεί. Η διάρροιά σου ανάγκασε ένα αεροσκάφος των 533 εκατομμυρίων δολαρίων να κατεβεί από τους αιθέρες. Φαντάσου να κοιτάς τα αγαπημένα σου πρόσωπα μετά από αυτό. Φαντάσου να αγκαλιάζεις τη μάνα σου. Δεν θα μπορούσες. Ο κώλος σου ουσιαστικά είναι τρομοκράτης.
Τέλος πάντων. Η πτήση της ΒΑ από Χίθροου προς Ντουμπάι, το περασμένο Σάββατο, έπρεπε να επιστρέψει και να προσγειωθεί στο Χίθροου μετά τα πρώτα 30 λεπτά της 7ωρης πτήσης επειδή κάποιος διέπραξε ένα έγκλημα τουαλέτας.
Στην πτήση έτυχε να βρίσκεται ο δημοτικός σύμβουλος του Hertsmere για τους Τόρις Abhishek Sachdev και τουίταρε το γεγονός. «Είναι τρελό! Η πτήση μας της ΒΑ για το Ντουμπάι επέστρεψε στο Χίθροου λόγω μυρωδιάς κοπράνων στην τουαλέτα! Μέχρι την επόμενη πτήση μεσολαβούν 15 ώρες... #britishairways» έγραψε ο Sachdev, ο οποίος μίλησε επίσης στη Daily Mail για το περιστατικό. Και επανέρχομαι: φαντάσου ότι προκάλεσες μια τόσο άσχημη οσμή που δημοτικός σύμβουλος των Τόρις μίλησε σε εφημερίδα εθνικής εμβέλειας για αυτό.
«Ο πιλότος έκανε ανακοίνωση ζητώντας τον επικεφαλής του πληρώματος θαλάμου των επιβατών και έτσι ξέραμε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε» τόνισε. «Περίπου 10 λεπτά αργότερα είπε "Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια αρκετά άσχημη οσμή που βγαίνει από τη μία τουαλέτα"».
«Είπε ότι ήταν υγρά ανθρώπινα περιττώματα. Αυτές είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησε».
Δυο πράγματα:
1. Η πληροφορία για την υγρή κατάσταση των κοπράνων παραπέμπει στο ότι ο πιλότος έκανε επιτόπια έρευνα και τα είδε όλα με τα μάτια του. Σε αυτή την περίπτωση, αναρωτιέμαι, είχε βάλει την ειδική μάσκα του πιλότου στη μύτη του;
2. Αυτό το θέμα επανέρχεται κάθε φορά που κάποιος κάνει τόσο αποκρουστικά κόπρανα, ότι μήπως δεν είναι ανθρώπινα. Όλοι έχουμε δει κάποια άσχημη περίπτωση σκατού. Όλοι έχουμε πάει σε παμπ. Όλοι έχουμε ταξιδέψει με λεωφορείο τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας. Όλοι στη Βρετανία, σε κάποια φάση, αναγκάστηκαν να κατουρήσουν σε κάποιο σιδηροδρομικό σταθμό. Όλοι έχουμε σηκώσει το καπάκι της τουαλέτας και έχουμε βρει να κοιτάμε το... χάος που έχει προκληθεί από τα περιττώματα κάποιου άλλου. Ωστόσο το ερώτημα είναι: πώς και -πιο συγκεκριμένα- γιατί είναι πιθανό κάποιος να χέσει γύρω από το καπάκι της τουαλέτας. Και ένα υποερώτημα: πώς κάποιος μπορεί να χέσει πάνω στον τοίχο;
Ζήτα μου να χέσω στον τοίχο και θα ξέρω από πού να αρχίσω. Εάν προσπαθούσα, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να χέσω κατά μήκος ενός κάθετου τζαμιού. Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που φαίνεται ότι τα καταφέρνουν τακτικά. Πάνε στο γιατρό αμέσως μετά; Όταν «καταθέτεις» κάτι με τόση δύναμη ώστε να βγαίνει αμέσως προς τα έξω εκτοξευόμενο, πας κατευθείαν στο νοσοκομείο και λες «Γεια σου γιατρέ, κάτι πάει στραβά με μένα» ή προσπαθείς να φύγεις μακριά; Επίσης γιατί αυτό συμβαίνει πάντα σε δημόσιες τουαλέτες;
Τέλος πάντων, η πτήση επαναπρογραμματίστηκε την επόμενη μέρα και η British Airways εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας «Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία των πελατών μας» πριν να παράσχει σε όλους τους επιβάτες της πτήσης -συμπεριλαμβανομένου αυτού που χέστηκε- μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.
Ασφαλές ταξίδι, κάθαρμα που έχεσες όλο τον τόπο. Έχε ειρήνη με το λεπτό έντερό σου
πηγη

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ