ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ "Θ"

12:33 μ.μ.

ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΟΣ 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως στο σπίτι σας έχετε προσλάβει
θαλαμηπόλο, και τον δείτε να περιφέρετε μέσα σ' αυτό, σημαίνει πως γύρω σας παίζεται ένα βρώμικο και άσχημο παιχνίδι. Αν δείτε πως το αγαπημένο πρόσωπο είναι θαλαμηπόλος, αυτό σημαίνει πως αν δυστυχώς δεν σας έχει απατήσει αυτό είναι ζήτημα ελάχιστου χρόνου να το κάνει.


ΘΑΛΑΜΟΣ 

Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες. Αν είσαστε μέσα σε φωτεινό και στολισμένο θάλαμο, αυτό σημαίνει για τους παντρεμένους οικογενειακή ευτυχία, για τους έμπορους πολλά κέρδη και για τους ανύπαντρους πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε θάλαμο στρατιωτικό, αυτό σημαίνει πως θα κληθείτε να σηκώσετε επί πλέον βάρη και ευθύνη που δεν την περιμένατε. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε θάλαμο νοσοκομείου, σημαίνει αρρώστια δική σας ή δικού σας προσώπου.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ 

Αν δείτε στο όνειρό σας έναν θαλαμοφύλακα, αυτό σημαίνει πως θα θαλαμοφύλακας δείτε πως δεν σας επιτρέπει την είσοδο σε κάποιον στολισμένο, κάποιος θα βρεθεί θάλαμο ωραία να σας σταματήσει μια επιτυχία σας είτε στον ερωτικό είτε στον σας απαγορεύει την είσοδο σε εμπορικό τομέα. Αν στρατιωτικό θάλαμο, θα αποφύγετε ευθύνες, αν από θάλαμο αποφύγετε αρρώστιες. Αν δείτε πως νοσοκομείου θα εσείς είστε θαλαμοφύλακας σε στρατιωτικό θάλαμο, ή φυλακής, αυτό σημαίνει μπλεξίματα με το νοσοκομείου, ή περιβάλλον σας και ανακατωσούρες φοβερές.

ΘΑΛΑΣΣΑ 

Αν στον ύπνο σας δείτε θάλασσα, σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που μπορεί να είναι "σημαδιακά" για μια ολόκληρη ζωή. Η θάλασσα είναι ένα σημάδι που έχει νόημα βαθύ και θα πρέπει να σημειώσετε καλά τις ανάλογες ερμηνείες στο μυαλό σας. Αν δείτε θάλασσα γαλήνια, ήρεμη, αυτό σημαίνει υγεία, ευτυχία και ήσυχη ζωή. Αν είστε αρραβωνιασμένοι αυτό σημαίνει πως αν δείτε αυτό το όνειρο πριν το γάμο σας, σημαίνει πως έτσι θα είναι και η ζωή σας με τον σύντροφο που διαλέξατε. Αν δείτε θάλασσα φουρτουνιασμένη, σημαίνει πως θα περάσετε δυσκολίες οικονομικές, στενοχώριες και ανακατώματα μεγάλα. Αν έχει μεγάλα κύματα και είναι θολή, σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές στενοχώριες και η ζωή σας θα ταραχθεί από αναπάντεχα γεγονότα και θα έχετε απρόβλεπτες περιπέτειες. Αν την δείτε πως δεν κινείται καθόλου αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από μεγάλες στενοχώριες γιατί θα ζημιώσετε εξ αιτίας της αδράνειάς σας και της τεμπελιάς σας. Αν δείτε πως πέσατε μέσα στη θάλασσα και δεν πάθατε τίποτα, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από μεγάλους κινδύνους που σας απειλούσαν. Αν σας έσπρωξαν άλλοι και γλιτώσατε, αυτό σημαίνει πως άνθρωποι τον κύκλου σας θέλουν το κακό σας, αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα. Αν δείτε πως πέσατε στη θάλασσα και πνιγήκατε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν συμφορές μεγάλες, γιατί πήρατε δρόμο άσχημο χωρίς καμιά υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Αν δείτε πως κάνετε μπάνιο σε καθαρή, δροσερή και ήρεμη θάλασσα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη ευτυχία στην οικογένειά σας, επιτυχία στις δουλειές σας. Για τους ανύπαντρους σημαίνει σοβαρή ερωτική κατάκτηση. Αν δείτε πως κολυμπάτε σε φουρτουνιασμένη θάλασσα αυτό σημαίνει πως έτσι θα είναι η ζωή σας αυτόν τον καιρό, κούραση, βάσανα και στενοχώριες από αναπάντεχα γεγονότα. Αν δείτε πως πέσατε στη θάλασσα και αφού κινδυνεύατε να πνιγείτε σας βοήθησε κάποιος ή κάποιοι, αυτό σημαίνει πως σε μια δύσκολη στιγμή σας θα σας δώσουν την ανάλογη βοήθεια για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν. Αν δείτε πως περπατάτε επάνω στη θάλασσα και δεν βουλιάζετε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας, αν είστε εμπορευόμενος θα σημειώσετε μεγάλη εμπορική επιτυχία και πολλά κέρδη. Για τους ανύπαντρους σημαίνει καλό και ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως ταξιδεύετε μέσα σε μια απέραντη και ήρεμη θάλασσα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν χρήματα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Αν δείτε πως είστε σε βάρκα και διασχίζετε τη θάλασσα, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε στα σχέδιά σας τόσο πολύ που δεν το περιμένατε. Γενικά θα πρέπει σημειώσετε πως αν σχεδιάζετε μια δουλειά ή ένα γάμο και δείτε θάλασσα, ανάλογα με το πώς θα δείτε την θάλασσα θα πάνε και οι δουλειές που σχεδιάζετε ή ο γάμος που θα κάνετε.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας θαλασσινά ολόφρεσκα, αυτό σημαίνει πως κάτι καλό θα σας συμβεί. Αν δείτε πως τα μαζεύετε εσείς σημαίνει πως σχεδιάζετε μια δουλειά και μπαίνετε στο δρόμο της επιτυχίας. Αν δείτε πως τα μαζεύει ένας φίλος σας, αυτό σημαίνει πως θα συμβάλει αυτός ο φίλος στην επιτυχία σας. Αν τα τρωτέ και είναι ευχάριστα για την φρεσκάδα τους, σημαίνει πως θα πάρετε μια πολύ ευχάριστη είδηση. Δυσάρεστα νέα θα πάρετε αν τα θαλασσινά είναι χαλασμένα και σας προξενούν αηδία.
ΕΙΔΙΚΑ, αν δείτε στον ύπνο σας πως μαζεύατε κτένια σε θάλασσα πεντακάθαρη, ή τα βλέπατε στον ψαρά ολόφρεσκα και τα λαχταρούσατε και αγοράσατε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως τρώγατε τέτοια κτένια και αυτό σας προξενούσε ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως οι ειδήσεις οι ευχάριστες θα σας έλθουν από μακριά. Αν όμως τα δείτε χαλασμένα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν. Αν τρωτε χαλασμένα και βρώμικα χτένια οι ειδήσεις θα είναι πολύ δυσάρεστες.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ 

Αν δείτε στο όνειρό σας πως κάνετε σαν επαγγελματίας τον θαλασσινό αλλά στην πραγματικότητα είναι άλλη η δουλειά σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν στενοχώριες στις δουλειές σας αυτές τις μέρες. Για τους ερωτευμένους σημαίνει πως το αγαπημένο τους πρόσωπο θα τους απατήσει. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα έχετε σίγουρα μια αισθηματική περιπέτεια. Αν δείτε έναν άλλο θαλασσινό, αυτό σημαίνει πως η ζωή σας θα πάρει μια πολύ ευχάριστη μεταβολή προς το καλύτερο. Αν δείτε να μπαίνει μέσα στο σπίτι σας θαλασσινός, σημαίνει πως θα μπει η ευτυχία από κάποιο σημαντικό γεγονός που θα σας συμβεί αυτές τις μέρες. Αν είστε άρρωστος και δείτε έναν θαλασσινό, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε γρήγορα καλά. Αν έχετε δικαστικούς αγώνες θα τους κερδίσετε.

ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας θαλασσοπούλια, είδατε ένα πολύ καλό Όνειρο. Αν τα είδατε απλά, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια ήσυχη και ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή σας. Αν τα δείτε να κάθονται στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει μεγάλη ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν είστε άρρωστος θα γίνετε γρήγορα καλά. Για τους νέους σημαίνει ερωτική επιτυχία που μπορεί να καταλήξει σε γάμο. Αν δείτε πως σκοτώσατε ένα θαλασσοπούλι, αυτό σημαίνει πως θα καταστρέψετε τη ζωή σας μόνος σας.

ΘΑΛΠΩΡΗ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάπου βρήκατε θαλπωρή, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε κατανόηση και από φίλους και από το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΘΑΜΝΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση μια περιοχή με θάμνους καταπράσινους και ανθισμένους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά ευχάριστα γεγονότα να γεμίσουν αυτόν τον καιρό τη ζωή σας. Οι δουλειές σας θα πάνε καλά. Οι ανύπαντροι θα περάσουν ευτυχισμένες μέρες με το πρόσωπο που αγαπούν. Ελπίδες και όνειρα θα πραγματοποιηθούν. Αν όμως δείτε πως περπατάτε και οι θάμνοι σας εμποδίζουν τα βήματά σας, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε φοβερές δυσκολίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας αυτό το καιρό. Πίκρες και βάσανα αν δείτε πως οι θάμνοι έχουν αγκάθια και δείτε πως σας τρυπούν. Αν δείτε πως οι θάμνοι έχουν πάρει φωτιά, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από κάποιον κίνδυνο. Αν δείτε πως ξεριζώνετε θάμνους αγκαθωτούς και τους πετάτε, αυτό σημαίνει απαλλαγή από βάσανα και στενοχώριες. Αν δείτε δικό σας άνθρωπο να έχει μπλέξει σε θάμνους αυτό σημαίνει πως χρειάζεται την βοήθειά σας.
ΘΑΜΩΝΑΣ Αν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα ζαχαροπλαστείο ή καφενείο και σας έκανε εντύπωση ότι κάθονταν άνθρωποι -θαμώνες και συζητούσαν, αυτό σημαίνει πως για κάτι που έχετε κάνει θα ξεσπάσουν πολλά κουτσομπολιά σε βάρος σας. Αν δείτε πως ο μοναδικός θαμώνας είστε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε την εγκατάλειψη και την μοναξιά.

ΘΑΝΑΤΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως πεθάνατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως καταδικαστήκατε σε θάνατο και σας εκτελούν και πεθάνετε, αν είστε υπάλληλος θα πάρετε προαγωγή, αν είστε έμπορος θα έχετε άνθιση στις δουλειές σας, αν είστε φυλακισμένος θα αποφυλακιστείτε. Αν είστε ανύπαντρος σημαίνει γρήγορο και πετυχημένο γάμο.

ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως παρακολουθείτε κάποιον θαυματοποιό να κάνει το πρόγραμμά του και να παρουσιάζει τα διάφορα τρικ που κάνουν τον κόσμο να μένει άναυδος όσο και σας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα βρεθεί άνθρωπος που θ σας παίξει βρώμικο παιχνίδι και όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό για το πάθημα σας και θα καταλήξετε να γίνετε περίγελος. Αν δείτε πως εσείς κάνετε τον θαυματοποιό, αυτό σημαίνει πως θα βάλετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε δόλια μέσα για να επιτύχετε κάτι αλλά αυτό θα αποβεί εις βάρος σας.

ΘΕΑ (ΑΡΧΑΙΑ) 

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας παρουσιάστηκε μια αρχαία Θεά και πως μιλήσατε μαζί της, αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε πράγματα που θα σας μειώσουν ηθικά. Αυτά θα τα πάθετε γιατί δεν ξεχωρίζετε καλά το τι σας ωφελεί και ασχολείστε με καταστάσεις που μειώνουν την αξιοπρέπειά σας.

ΘΕΑΤΡΟ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε μέσα στο θέατρο και παρακολουθείτε μια παράσταση αόριστα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας και σε ότι πρόβλημα είχατε μέχρι σήμερα θα βρείτε τη λύση του. Αν δείτε να μπαίνετε μέσα σε θέατρο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια μεγάλη αισθηματική κατάκτηση. Αν δείτε πως θέλετε να μπείτε μέσα και δεν μπαίνετε, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν εμπόδια.

ΘΕΙΑΦΙ 

Αν δείτε στον ύπνο σας θειάφι πως το κρατάτε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε αποτυχία στις δουλειές σας και πως μια αισθηματική απογοήτευση σας περιμένει. Αν δείτε πως ρίχνετε θειάφι σε αμπέλι, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κάτι για να διαφυλάξετε την ευτυχία σας και θα το πετύχετε. Αν δείτε ότι πετάξατε το θειάφι ή το χύσατε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο σοβαρό κίνδυνο.

ΘΕΙΟΙ 

Αν δείτε στο όνειρό σας τον θείο σας ή την θεία σας, αυτό σημαίνει πως έχετε μια μεγάλη προστασία και η τύχη είναι με το μέρος σας. Αν τους δείτε να μπαίνουν στο σπίτι σας, σημαίνει μεγάλη χαρά και ευτυχία στο σπιτικό σας. Αν δείτε πως σας χαμογελούν και δείχνουν πως σας αγαπάνε, αυτό σημαίνει πως θα αλλάξετε λόγια πικρά γιατί θα μαλώσετε. Αν μαλώνετε μαζί τους και δείτε πως σας βρίζουν ή σας χτυπούν αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μια σημαντική βοήθεια και ίσως κληρονομιά.

ΘΕΜΕΛΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια που θ χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα. Αν δείτε ότι τα θεμέλια που ανοίγετε ή που βάζετε είναι σε άμμο ή σε έδαφος που δεν φαίνεται στερεό, αυτό θα πει πως δεν έχετε πάρει καλό δρόμο στη ζωή σας, ή δεν έχετε προγραμματίσει σωστά τις δουλειές σας και τις υποθέσεις σας και τίποτα δεν θα πάει καλά. Αν δείτε πως βάζετε πέτρες ή οτιδήποτε από τα θεμέλια τον σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα πληροφορηθείτε για κάτι κακό που θα συμβεί σε συγγενή σας. Αν δείτε άλλους να βάζουν θεμέλια για το δικό σας σπίτι, αυτό σημαίνει ότι γρήγορα θα σας έλθει μια μεγάλη απογοήτευση. Αν δείτε πως εσείς βάζετε θεμέλια σε άλλο οικόπεδο αυτό σημαίνει πως βαδίζετε πονηρά και δεν θα αργήσετε να τιμωρηθείτε γι αυτό. Για έναν ερωτευμένο που θα δει πως βάζει θεμέλια στο οικόπεδο της αγαπημένης του, αυτό σημαίνει πως θα απογοητευθεί από το φέρσιμο της. Αν δείτε πως γκρεμίζονται τα θεμέλια του σπιτιού σας αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή. ΘΕΟΛΟΓΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν καθηγητής της θεολογίας, αυτό σημαίνει πως κάτι ή κάποια πνευματική ανάγκη έχετε αυτόν τον καιρό, κάποιο κρίμα σας βασανίζει για κάτι που έχετε κάνει. Αν δείτε να κηρύττει τον λόγο του Θεού, σημαίνει πως πρέπει να επανορθώσετε τα λάθη που έχετε κάνει ή τις αδικίες. Αν διδάσκει στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο αυτό σημαίνει πως θα κατακριθείτε από την κοινωνία.

ΘΕΟΜΗΝΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξέσπασε μια θεομηνία χωρίς όμως να συμβαίνει αυτό κατά την διάρκεια του ύπνου σας αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε πολλούς κίνδυνους αυτές τις μέρες εξ αιτίας της απερισκεψίας σας. Αν δείτε πως ξέσπασε ξαφνικά και προφυλαχτήκατε από κάπου αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν μια μεγάλη και σημαντική βοήθεια αυτές τις μέρες που δεν την περιμένατε. Αν δείτε πως σας έδερνε η θεομηνία και δεν βρίσκατε μέρος να προφυλαχτείτε, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλες καταστροφές και θα τις περάσετε μόνοι.

ΘΕΟΣ 

Αν δείτε πως παρουσιάστηκε ξαφνικά ο ίδιος ο Θεός στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως στην μεγάλη απελπισία που ίσως να έχετε βρεθεί αυτές τις μέρες έχετε εναποθέσει όλες τις ελπίδες μόνο στον Θεό. Αν τον δείτε και εσείς γονατίσατε μπροστά του για να προσευχηθείτε αυτό σημαίνει ότι o Θεός σας έχει υπό την προστασία του. Αν δείτε πως είναι ήρεμος και σας ευλογεί θα έχετε και την ευλογία και όλα θα σας πάνε πολύ καλά. Αν δείτε πως είναι αγριεμένος και σας παρατηρεί, αυτό σημαίνει πως έχετε ξεφύγει από τον ίσιο δρόμο και θα πρέπει να διορθωθείτε. Αν πάλι δείτε πως μιλάτε με τον Θεό, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη χαρά αυτές τις μέρες.

ΘΕΩΡΕΙΟ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως από ένα θεωρείο θεάτρου ή του κινηματογράφου παρακολουθείτε μια παράσταση, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας ανταμείψουν, το ίδιο και για τους στρατιωτικούς. Για τους έμπορους σημαίνει άνοδο ανέλπιστη στις επιχειρήσεις τους και στους ερωτευμένους μεγάλη χαρά από το αγαπημένο τους πρόσωπο.

ΘΗΚΗ 

Αν στο όνειρό σας δείτε μια θήκη αδειανή και είχατε χάσει κάτι, σημαίνει πως θα το βρείτε. Αν δείτε θήκη ξίφους με το ξίφος μαζί, αυτό σημαίνει δύναμη και σιγουριά, αν δείτε θήκη με το κόσμημά της, αυτό σημαίνει πλούτη. Για τους νέους που θα δουν θήκη σημαίνει πως θα βρουν το σύντροφο της ζωής τους.

ΘΗΛΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας απλά μια θα αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Αν δείτε πως κάποιος σας περνά μια θηλιά στο πόδι, στο χέρι, στο λαιμό, σημαίνει πως θ σας στενοχωρήσει κάποιος φίλος σας γιατί θα καταλάβετε πως σας φέρθηκε και σας φέρεται ύπουλα και κοιτάζει να σας κάνει κακό. Αν δείτε πως εσείς προσπαθείτε να βάλετε θηλιά σε κάποιον, αυτό σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε δόλια μέσα για να κάνετε κακό. Αν δείτε πως σας περνά θηλιά ή σας πιάνει με θηλιά το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως αν είστε ανύπαντρος θα παντρευτείτε. Αν είστε παντρεμένος και σας πιάνει με θηλιά ο σύντροφος σας σημαίνει πως θέλει να σας τραβήξει πιο κοντά του. Αν δείτε πως σας είχαν πιάσει με θηλιά και καταφέρατε και την βγάλατε, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από στενοχώριες και βάσανα και ότι δεν θα μπορέσει κανείς να σας κάνει κακό. Αν δείτε πως χρησιμοποιήσατε δουλειά για να πιάσετε ένα ζώο και το πιάσατε αυτό σημαίνει πως αν είναι ζώο άγριο, σημαντική επιτυχία για σας σε όλους τους τομείς, αν είναι ήμερο, σημαίνει πως τα μέσα που χρησιμοποιείτε είναι άτιμα.

ΘΗΡlΟΔΑΜΑΣΤΗΣ
 Αν δείτε στον ύπνο σας έναν θηριοδαμαστή την ώρα που δαμάζει ζώα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί άνθρωπος που Θα σας συμφιλιώσει με τους εχθρούς σας. Αν δείτε πως είστε o ίδιος θηριοδαμαστής, αυτό σημαίνει πως δυναμικά και με την θέλησή σας θα κατατροπώσετε τους εχθρούς σας, κάθε κίνδυνο θα τον απομακρύνετε καθώς και όσες δυσκολίες σας βρεθούν στη πορεία σας.

ΘΗΣΑΥΡΟΣ 

Αν δείτε στο όνειρό σας ένα θησαυρό απλά και τον θαυμάζετε, αυτό σημαίνει πως θα ζηλέψετε πολύ αυτές τις μέρες για κάτι που είχατε και χάσατε. Αν δείτε πως ανακαλύψατε έναν θησαυρό, αυτό σημαίνει μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε αν είστε έμπορος, προαγωγή στη δουλειά σας αν είστε υπάλληλος. Καλό και επιτυχημένο γάμο αν είστε νέος ή νέα Θα κάνετε αν δείτε πως ανακαλύψατε θησαυρό.

ΘΗΤΕΙΑ 

Αν δείτε πως πηγαίνετε φαντάρος και είστε νέο άτομο, αυτό σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας που Θα σας κάνει ευτυχισμένο γιατί θα σημειώσετε επιτυχία. Αν σε μεγάλη ηλικία δείτε πως σας κάλεσαν για τη θητεία σας και δείτε ότι πηγαίνετε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε αυτές τις μέρες μια μεγάλη γκάφα που θα γίνετε ρεζίλι στο περιβάλλον σας.

ΘΙΑΣΟΣ

Αν δείτε έναν θίασο στον ύπνο σας ή να πηγαίνει περιοδεία ή να ετοιμάζεται να κάνει μια παράσταση, ή μια ομάδα ανθρώπων που σας είπαν ότι αποτελούν θίασο, αυτό σημαίνει πως όλα θα σας πάνε στραβά. Αν κάνει παράσταση ο θίασος σε αίθουσα καφενείου μην περιμένετε τίποτα καλό αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως είστε μέλος του θιάσου και εσείς και περιοδεύετε μαζί στην επαρχία, σημαίνει πως θα κάνετε συνεργασία με άτομα που μόνο κακό θα σας κάνουν.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακολουθείτε την θρησκεία πιστά, σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά στη ζωή σας που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως αλλάζετε θρήσκευμα, αυτό σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά και οικονομικά.

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ
 

Αν δείτε στο όνειρό σας πως είστε θριαμβευτής σε κάτι που επιδιώκετε, αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε γιατί δεν θα μπορέσετε να πετύχετε τίποτα στη ζωή σας. Στενοχώριες και πίκρες σας περιμένουν.

ΘΡΟΝΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας απλά έναν θρόνο, αυτό σημαίνει πως έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθούν. Αν δείτε πως κάθεστε, αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε δόξα, πλούτη και θα πάρετε μεγάλη κοινωνική θέση. Αν δείτε πως κατεβαίνετε από τον θρόνο ή σας βγάζουν, αυτό σημαίνει ότι θα πάθετε οικονομικές ζημιές και θα μειωθείτε ηθικά. Αν μια νέα κοπέλα δει πως κάθεται σε θρόνο, σημαίνει πως θα κάνει πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο.

ΘΥΕΛΛΑ 

Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε μέσα σε μια θύελλα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δύσκολες μέρες. Αν η θύελλα είναι δυνατή και καθώς παρασύρει τα πάντα παρασύρει και εσάς, σημαίνει πως κινδυνεύετε από καταστροφές. Όλα θα σας έλθουν ανάποδα και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν είστε όμως άρρωστος ή κατάδικος είναι για σας καλό όνειρο. Αν την βλέπετε και είστε προφυλαγμένος, μην ανησυχείτε.

ΘΥΡΩΡΟΣ 

Αν δείτε πως είστε θυρωρός, χωρίς όμως να είστε στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν ψεύτικες και απατηλές υποσχέσεις και θα εκμεταλλευτούν την καλοπιστία σας. Αν δείτε γυναίκα θυρωρό, να δώσετε προσοχή στην γυναίκα σας γιατί δεν φέρεται καλά.

ΘΥΣΙΑ 

Αν δείτε στο όνειρό σας πως κάνετε θυσίες για άλλους, θυσίες για την οικογένειά σας, αυτό σημαίνει πως δεν έχετε σκοπό να κάνετε το παραμικρό για κανέναν και για τίποτα, απλά είστε άτομο που κοιτάζει τα συμφέροντά του και μόνον. Αν δείτε πως κάποιο άτομο της οικογένειάς σας κάνει θυσίες για σας, τότε θα πρέπει να προσέξετε γιατί το έχετε πληγώσει και χρειάζεται συμπαράσταση. Αν όμως δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να κάνει θυσίες για σας αυτό σημαίνει πως σύντομα θα σας προδώσει.

ΘΩΡΑΚΑΣ 

Αν δείτε όμως πως φοράτε εσείς τεχνητό θώρακα, αυτό σημαίνει πως είστε σε θ να προστατεύετε τον εαυτό σας από τους κινδύνους και τις περιπέτειες της ζωής. Αν σας βοηθούν άλλοι ή σας χαρίζουν έναν θώρακα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άνθρωποι να σας προστατεύσουν στη ζωή από τις δυσκολίες σας.

ΘΩΡΗΚΤΟ
 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως ένα θωρηκτό διασχίζει τη θάλασσα με μεγαλοπρέπεια, ή μπαίνει σε ένα λιμάνι, αυτό σημαίνει πως κάποιο ευχάρίστο γεγονός θα σας συμβεί στη ζωή σας. Αν δείτε πως μπαίνετε μέσα σε ένα θωρηκτό, σημαίνει πως θα νοιώσετε μια μεγάλη προστασία και θα νοιώσετε σιγουριά και ικανοποίηση. Αν δείτε πως κατεβαίνετε από ένα θωρηκτό, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε πολλά στη ζωή σας. Αν δείτε ένα θωρηκτό να βυθίζεται, θα χάσετε πολλές ελπίδες.



 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ