ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΦΗΥΡΕ ΙΡΑΝΟΣ!

10:41 μ.μ.
Mία «μηχανή του χρόνου» που μπορεί να προβλέψει το μέλλον οποιουδήποτε ατόμου με ακρίβεια της τάξεως του
98% υποστηρίζει ότι εφηύρε ένας Ιρανός επιστήμονας ονόματι Ali Razeghi, ο οποίος μάλιστα κατοχύρωσε τα δικαιώματα του δημιουργήματός του στο Κρατικό Κέντρο Στρατηγικών Ευρεσιτεχνιών του Ιράν


O 27χρονος Razeghi ισχυρίζεται ότι η μηχανή χρησιμοποιεί αλγόριθμους, εξάγοντας λεπτομερή δεδομένα για τη ζωή ενός ατόμου σε βάθος χρόνου πέντε έως οκτώ ετών.

Ο επιστήμονας δήλωσε στην Telegraph πως «η εφεύρεσή μου χωράει άνετα στη θήκη ενός προσωπικού υπολογιστή και έχει τη δυνατότητα να προβλέψει λεπτομέρειες από τα επόμενα πέντε με οκτώ έτη της ζωής των χρηστών της. Σκοπός της δεν είναι να σε μεταφέρει στο μέλλον, αλλά να μεταφέρει το μέλλον σε σένα».

Η εν λόγω μηχανή είναι μία από τις 179 εφευρέσεις του, οι οποίες είναι όλες κατοχυρωμένες από το ιρανικό Κρατικό Κέντρο Στρατηγικών Ευρεσιτεχνιών, του οποίου αποτελεί διευθυντικό στέλεχος.

Στόχος της μηχανής, κατά τον ίδιο, είναι η υποβοήθηση των εκτιμήσεων της κυβέρνησης αναφορικά με την πρόβλεψη μελλοντικών στρατιωτικών κινήσεων και διακυμάνσεων στις μετοχές και τις τιμές του πετρελαίου.

Ωστόσο, είναι διάχυτη η αντίληψη ότι πρόκειται για άλλη μία αποτυχημένη απόπειρα των ιρανικών αρχών να εντυπωσιάσουν με τα υποτιθέμενα τεχνολογικά άλματα της χώρας τους.

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ