ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΖΩΔΙΑ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

4:14 π.μ.
Μεταβατικός και "περίεργος" μήνας για όλα τα ζώδια...


ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Βάζετε καινούργιο πρόγραμμα και προτεραιότητες στην εργασία και φροντίζετε τη φυσική σας κατάσταση έως τις 16/9. Προσπαθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή και να βάλετε σε σωστές βάσεις σχέσεις / συνεργασίες από τις 16/9 έως το τέλος του μήνα. Ο έρωτας, το χρήμα, η τύχη, η επιχειρηματικότητα και το παιδί επιφυλάσσουν χαρές από τις 7/9.
Ερωτισμός, σεξ απίλ και αποφασιστικότητα, παράλληλα όμως και μανία ελέγχου και φιλοδοξία σας χαρακτηρίζουν. Επαγγελματικές ευκαιρίες για πολλούς. Ένας κύκλος κλείνει απότομα για εσάς της 27/3. Διλήμματα / δύσκολη θέση για τους Κριούς των τελευταίων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Έως τις 16/9, αισιόδοξοι και θετικοί προς τη ζωή, ασχολείστε μάλλον περισσότερο με το παιδί, την επιχείρηση, τον / την ερωτικό/ ή σύντροφο ή με ένα δημιουργικό σας σχέδιο και κινείστε επιτυχώς στα εμπορικά σας εγχειρήματα. Από τις 16/9 έως το τέλος του μήνα η δουλειά και η διεκπεραίωση πάσης φύσεως εκκρεμοτήτων απασχολούν, ενώ βάζετε παράλληλα σε πρόγραμμα τη φυσική σας κατάσταση. Ο μήνας συντελεί στο να έλθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειας, όπως και στο να εξωραϊσετε το χώρο σας. Διαχειριστείτε εντάσεις και προβλήματα σε σχέσεις /γάμο /συνεργασίες. Καινούργια δεδομένα στον έρωτα με τη νέα σελήνη (16/9) να φέρνει τύχη. Διαχειριστείτε τα προβλήματα κοντά στην πανσέληνο, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 12/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Έως τις 16/9 είστε πιο εσωστρεφείς, κλεισμένοι στο καβούκι και προβληματισμένοι σχετικά με προσωπικά / οικογενειακά θέματα.
Από τις 16/9 και στη συνέχεια γίνεστε πιο δημιουργικοί κι αισιόδοξοι, ενώ στρέφετε το βλέμμα στις επιχειρήσεις, στο παιδί ή στον έρωτα. Από τις 7/9 έως το τέλος του μήνα μπορείτε να υπολογίζετε σε καλύτερους όρους διαπραγμάτευσης, σε επωφελείς συζητήσεις, προτάσεις, γνωριμίες, συμπτώσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις. Η εργατικότητα αποδίδει, όμως η υπερκόπωση αποτελεί ορατό κίνδυνο. Αλλαγές / προβλήματα στο σπίτι, στην οικογένεια ή στην προσωπική σας ζωή, αν γεννηθήκατε στις 12-17/6, επιφυλάσσει η νέα σελήνη του μήνα. Ευκαιρίες με πρακτικές / υλικές ή συναισθηματικές προεκτάσεις μέσ’ από φίλους, γνωριμίες , συλλογικούς χώρους ανατέλλουν για τους Διδύμους της 27-30/5.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Έως τις 16/9 τα πάτε περίφημα σε διαπραγματεύσεις /συζητήσεις/ εμπορικές κινήσεις, αλλά ταυτόχρονα έχετε τη δυναμική ν’ αποφέρετε υλικά και ηθικά, με την Αφροδίτη να διελαύνει στο Λέοντα από τις 7/9. Ο ερωτισμός και η δύναμη κατάκτησης κάνουν θαύματα σε όλα τα επίπεδα. Μια επαγγελματική ευκαιρία/ μια εκδρομή / αλλαγή μεταφορικού μέσου είναι στο μενού με τη νέα σελήνη (16/9), αν γεννηθήκατε στις 13-19/7. Διλήμματα / δύστροπες καταστάσεις βιώνετε ακόμη οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών του ζωδίου. Γεννημένοι στις 29/6? Αναμείνατε εκρηκτικές αλλαγές στη ζωή σας κοντά στην πανσέληνο (30/9). Σπίτι / ακίνητο / οικογένεια / πολύ προσωπικές σχέσεις είναι θέματα που «καίνε» κατά το β’ μισό του μήνα.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Ο εκνευρισμός μέσα σας είναι έντονος και πολλοί βιώνετε εύφλεκτες καταστάσεις / αλλαγές στο σπίτι/ στην οικογένεια / στα προσωπικά. Πιθανότατα προσπαθείτε να οργανώσετε ένα ισοζύγιο στα οικονομικά και να αισθανθείτε πιο σίγουροι και πολλοί θα τα καταφέρετε.
Ατού σε κάθε τομέα αποτελεί η διέλευση της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο (από τις 7/9 έως το τέλος του μήνα). Ομορφαίνετε και γίνεστε πόλος έλξης κάθε «καλού», αφού ασκείτε γοητεία και μπορείτε να διαχειρίζεστε διπλωματικά κάθε κατάσταση φέρνοντας τους ανθρώπους «εκεί όπου θέλετε» με τη γλυκύτητά σας. Μια καινούργια ευκαιρία με οικονομικές ή συναισθηματικές προεκτάσεις ανατέλλει με τη νέα σελήνη (16/9). Δώστε σημασία στις προτάσεις της εποχής, αν γεννηθήκατε κοντά στις 30/7.
Προσέξτε ανατροπές και ζημιές πάσης φύσεως, εσείς της 14-15/8, ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Επικοινωνιακοί, δραστήριοι και υπερκινητικοί έως τις 16/9, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφύγετε τις λεκτικές αψιμαχίες και να επικεντρωθείτε «στο στόχο». Από τις 7/9 έχετε την τάση να θυματοποιείστε στον έρωτα ή να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές /αδιέξοδες συναισθηματικές ιστορίες. Ωστόσο, θα υπάρχουν πάντα τρόποι να βγαίνετε οικονομικά κερδισμένοι και να βρίσκετε λύσεις. Το β΄μισό του Σεπτέμβρη σας βρίσκει να σκέπτεστε πιο πρακτικά και να προσπαθείτε με πείσμα και σταθερότητα να επιτύχετε στα επαγγελματικά κι εμπορικά σας σχέδια. Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας δίνει το έναυσμα για ένα καινούργιο κεφάλαιο σ’ έναν σημαντικό τομέα της ζωής σας, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 14-20/9. Η πανσέληνος εγκυμονεί για κάποιους ψυχοσυναισθηματικές εντάσεις, ερωτικά πάθη, ζήλειες, αλλά και οικονομικές ή άλλου είδους απώλειες. Προσοχή.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η εσωστρέφεια είναι φυσιολογική έως τις 16/9, ενώ παράλληλα φαίνεστε πιο ευεπηρέαστοι μπροστά στη γνώμη των τρίτων, χωρίς αυτή η γνώμη να είναι απαραίτητα η σωστή για τα δικά σας μέτρα. Βεβαίως, η εποχή δίνει την ευκαιρία να βρείτε οικονομικές πηγές και λύσεις, ακόμα και με παρασκηνιακές διαδικασίες / επαφές. Από τις 7/9 έως το τέλος του μήνα η Αφροδίτη στο Λέοντα υπόσχεται γνωριμίες, συμπτώσεις, ευκαιρίες και προτάσεις με ενδιαφέρουσες πρακτικές τε και συναισθηματικές προεκτάσεις, ενώ εσείς κινείτε τα νήματα πιο άμεσα κι ευέλικτα κατά το β’ μισό του μήνα. Ανάμεσα στους φίλους βρίσκετε την υποστήριξη που χρειάζεστε, ενώ η κοινωνική ζωή ανανεώνεται και σας ανανεώνει. Τα έξοδα προκαλούν άγχος, ωστόσο μπορείτε να κάνετε το καλύτερο για να τα βγάλετε πέρα ικανοποιητικά. Η νέα σελήνη στις 16/9 φέρνει σε κάποιους τάση αναπόλησης και απολογισμού, ενώ αυξάνει το άγχος και εντείνει το παρασκήνιο. Καλό θα είναι να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση. Η πανσέληνος στο τέλος του Σεπτέμβρη είναι δείκτης οριστικών ξεκαθαρισμάτων και ριζικών αλλαγών στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στο γάμο, στο σπίτι ή στην οικογένεια, ενώ μια νομική διένεξη θα μπορούσε να φέρει προβλήματα. Διαχειριστείτε τα πάντα με στωικότητα και προσοχή, κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 30/9.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Έως τις 16/9 η κοινωνικότητα και το νεωτεριστικό πνεύμα κάνουν θαύματα μπροστά στους στόχους που ήδη είστε αποφασισμένοι να κατακτήσετε. Το β΄μισό του μήνα σας βρίσκει σε πιο εσωστρεφή / προβληματισμένη διάθεση είτε σε φάση όπου δράτε «πίσω από τις κάμερες» προετοιμάζοντας μια υπόθεση που έχετε κατά νου. Από τις 7/9 έως το τέλος του μήνα κάποιοι γίνεστε πιο υπερβολικοί ή διαχειρίζεστε με δυσκολία συναισθηματικού ύφους ιστορίες. Φαίνεται πως δεν μπορείτε ακόμα να ξεκαθαρίσετε μεταξύ αυτού που εσείς μέσα σας αναγνωρίζετε πως θέλετε και του «προσώπου» που επιθυμείτε να δείχνετε προς τα έξω, με αποτέλεσμα ορισμένοι να εμπλακείτε σε κρυφές, παρασκηνιακές σχέσεις καταλήγοντας να κάνετε «διπλή ζωή», ώστε να ικανοποιείτε τόσο τις απαιτήσεις της κοινωνικής σας εικόνας, όσο και τις εσωτερικές σας ανάγκες. Άλλοι πάλι, απλά δεν θ’ ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά και θα επιδείξετε μέγιστο πάθος για την καριέρα και την επαγγελματική καταξίωση βιώνοντας την εμπειρία της αλλαγής σε αυτό το πλαίσιο. Η νέα σελήνη (16/9) φέρνει νέο αέρα στα πλάνα σας ή προσφέρει μια ευκαιρία / γνωριμία / φιλία / πρόταση που αλλάζει κάτι σε συναισθηματικό – ηθικό ή επαγγελματικό- οικονομικό επίπεδο. Η πανσέληνος αγχώνει σε επίπεδο υγείας / εργασίας, ενώ εγκυμονεί αλλαγές ή κινδύνους απώλειας / ζημιάς (ηθικά / σωματικά / υλικά / συναισθηματικά), αν γεννηθήκατε στις 14/11. Μοιραίοι, κεραυνοβόλοι έρωτες, επίσης, είναι για εσάς στο πρόγραμμα και θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πάντα εν μια νυκτί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Το ενδιαφέρον για την καριέρα και την κατάκτηση μιας πιο επιτυχημένης θέσης «στον κόσμο» σας κάνει να σκέπτεστε ιδιαιτέρως λογικά, συντηρητικά, καχύποπτα, ακόμα και χρησιμοθηρικά έως τις 16/9. Το β΄μισό του μήνα σας βρίσκει σε πιο χαλαρή, επικοινωνιακή, κοινωνική, αλλά και νεωτεριστική διάθεση, έτοιμους να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους με περισσότερη έμπνευση κι ελευθερία βρίσκοντας καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα και αξιοποιώντας σωστά φιλίες και γνωριμίες. Η Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 7/9 έως το τέλος του μήνα, προσφέρει ευκαιρίες ανανέωσης στα επαγγελματικά, αλλά και στα συναισθηματικά ενδιαφέροντα. Η τύχη στις σπουδές, στα ταξίδια, στους διαγωνισμούς, στις νομικές υποθέσεις, αλλά και σε δουλειές που άπτονται της επικοινωνίας ή που συνδέονται με πολυεθνικά περιβάλλοντα είναι μαζί σας. Ο έρωτας έρχεται από μακριά ή σας περιμένει κάπου μακριά είτε συνδέεται με διαφορά κουλτούρας / ηλικίας. Το υποσυνείδητο παίζει παιχνίδια και η αγωνία συνοδεύει τις στιγμές της μέρας και της νύχτας.
Ένας έρωτας μπορεί ν’ αλλάξει τη ζωή σας, κυρίως αν γεννηθήκατε στα τέλη του Νοέμβρη, ωστόσο, προσέξτε, γιατί τα προβλήματα ή το παρασκήνιο αποτελούν τροχοπέδη, μέχρι να βάλετε τις επιλογές σε μια σωστή σειρά.
Μετρήστε καλά, επίσης, πριν ρισκάρετε σε οικονομικό / επιχειρηματικό επίπεδο. Νέα σελίδα ζωής στην καριέρα ή στην οικογένεια για τους γεννημένους στις 13-19/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ένας μήνας που ευνοεί τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα ήδη ξεκίνησε και προμηνύεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρων στο αποτέλεσμά του. Κυρίως αν γεννηθήκατε στις 12-16/1, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για καινούργιες ευκαιρίες ζωής είτε εδώ είτε κάπου μακριά.
Σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, διαγωνισμοί και δουλειές σε χώρους επικοινωνίας, διδασκαλίας ή σε πολυεθνικά περιβάλλοντα είναι τώρα στο ζενίθ για εσάς.
Περισσότερη προσοχή, αντοχή ή επαγρύπνηση χρειάζεται για εσάς της 29/12 προς το τέλος του Σεπτέμβρη.
Η οριστική / μοιραία / ριζική αλλαγή είναι στο μενού και αφορά στο σπίτι / στην καριέρα / στην οικογένεια / στην προσωπική σας ζωή. Διάγετε φάση έντονης μαχητικότητας και διεκδίκησης και αναζητάτε την ηγετική θέση σε μια ομάδα. Οι ρήξεις με φίλους και συνεργάτες δεν θα ωφελήσουν. Ο έρωτας σας αφορά, ωστόσο απο τις 7/9 συνδέεται με συναισθήματα απύθμενου, αυτοκαταστροφικού πάθους, εμμονής και ζήλειας, συνεπώς θα μπορούσε να σας ζημιώσει ποικιλοτρόπως. Το κέρδος είτε η απώλεια σε οικονομικό επίπεδο έρχονται μέσ’ από εξελίξεις σχετικές με κληρονομικά, φορολογικά, χρέη, δάνεια, αποζημιώσεις ή με τα έσοδα του συντρόφου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η φιλοδοξία, η αποφασιστικότητα, η μαχητικότητα και ο επαγγελματισμός σας φθάνουν στο ανώτατο όριο κατά το Σεπτέμβριο.
Το μυαλό σας είναι υπεραναλυτικό, παρατηρητικό, στοχαστικό, καχύποπτο, όμως ο λόγος σας θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνα ειρωνικός, καυστικός, προκλητικός, σιβυλλικός κι ενοχλητικός ή ακατανόητος στους άλλους έως τις 16/9, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και να επιτείνεται ένα είδος απαισιοδοξίας εντός σας, μιας απαισιοδοξίας που δυσχεραίνει έτι περαιτέρω τις σχέσεις και τη γενικότερη πρόοδό σας.
Το β΄μισό του μήνα βοηθά στην επίλυση τυχόν διαφορών, στην εξεύρεση βιώσιμων λύσεων και στην ανάπτυξη νέων, δημιουργικών μοτίβων με προοπτική στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Η νέα σελήνη (16/9) σηματοδοτεί μια καινούργια εποχή αναγέννησης μέσ’ από διαδικασίες που συνδέονται με τον έρωτα και τις βαθύτερες ανάγκες σας ή με τα οικονομικά σας αποθέματα και τους τρόπους διαχείρισης. Η πανσέληνος (30/9) δίνει ευκαιρίες εξέλιξης, μέσ’ από τη σύμπτωση / τη γνωριμία / τη συζήτηση/ τη μετακίνηση ή την πρόταση σ’ εσάς της 26-28/1. Ωστόσο, οι τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη εγκυμονούν ριζικές αλλαγές στη ζωή υμών της 11/2, οι οποίοι θα πρέπει να είστε έτοιμοι για μια σημαντική ανατροπή.
Υγεία, εργασία, οικονομικά και σχέσεις είναι για εσάς στο στόχαστρο του «τυφώνα».

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Εξελίξεις στις σχέσεις / συνεργασίες εγκυμονεί τούτος ο μήνας για εσάς, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 12-18/3. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα συμβολίζει την «αποσταθεροποίηση» ή την αλλαγή σε σχέση με τις πηγές των εσόδων (τον εργοδότη) ή με την αίσθηση των συναισθηματικών σας σταθερών, συνεπώς θα πρέπει να βρίσκεστε σε παγρύπνηση και να προωθήσετε τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας με τον καλύτερο τρόπο, για να επωφεληθείτε, ει δυνατόν, από τις ανατροπές της εποχής. Ο Σεπτέμβριος δίνει την ευκαιρία να φροντίσετε την υγεία σας και να εφαρμόσετε μια ποιοτικότερη ρουτίνα στην καθημερινότητα. Έως τις 16/9 έχετε τον τρόπο να αναπτύξετε συμμαχίες και να συμφωνήσετε σε σωστές, υγιείς βάσεις με το/ τη σύντροφο ή τους συνεργάτες αναπτύσσοντας με φιλόδοξο πνεύμα νέους δρόμους ζωής. Ο Άρης από το Σκορπιό σας εφοδιάζει με εκείνη την αισιοδοξία, αλλά και με τη δυναμική που χρειάζεστε, ώστε να ανοίξετε πόρτες επιτυχίας είτε εδώ είτε μακριά. Από τις 16/9 έως το τέλος του μήνα θα πρέπει να τιθασσεύσετε την τάση καχυποψίας κι εμμονής, αλλά και τον τρόπο συνδιαλλαγής που ενδεχομένως θα γίνει πιο δυσλειτουργικός εκ μέρους σας, ώστε να μην αποτελέσουν τροχοπέδη στα μελλοντικά πλάνα που τώρα προσδιορίζετε και θέτετε σε εφαρμογή.
 

Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή
Σύμβουλο αστρολογικής / αριθμολογικής ανάλυσης
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ