ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Ερωτική χημεία μεταξύ των ζωδίων!!!!!! (Δεύτερο μέρος )

1:09 π.μ.
Σας αμέλησα λιγάκι εδώ, αλλά δε το έκανα άσκοπα!!!!Προσπαθούσα να βρω δυνατούς ερωτικούς συνδυασμούς μεταξύ των ζωδίων! Ήδη στο πρώτο μέρος αναφέρθηκα για το ταίριασμα ΤΟΞΟΤΗΣ – ΤΑΥΡΟΣ!


Ένας συνδυασμός που η κοινή λογική  το αποκρούει , ενώ η «αστρολογική» οπτική ματιά…μάλλον υμνεί τέτοιου είδους χημεία!!! Ζωδιακό ζευγάρι με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στην καθημερινή τους ζωή!! Και γιατί όχι? Αν αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου,,,,ο ΓΑΜΟΣ τους περιμένει!

Μην απορείτε, γιατί ο έρωτας δεν είναι παιδί της λογικής που τραγουδά ο Γιάννης Πλούταρχος. Πόσο μάλλον που η προσγειωμένη- σταθερή φύση του Ταύρου κλονίζεται από την περιπετειώδη φύση του Τοξότη!
Γήινα με Πύρινα ζώδια και όμως ναι φαντάζουν ιδανικά ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ!
                       
Ας έρθουμε σ ένα ωραίο ζωδιακό σμίξιμο…χμ τι θα λέγατε για Ιχθύ και Λέων?  Εκεί αμέριμνη στο δικό της κόσμο μια Ιχθύ –γυναίκα συναντά έναν γοητευτικό Λέων- άνδρα? Ως πρώτη της λέξη σας έρχεται ένα….Ε ποτέ? Εγώ μια γοργόνα να πέσω στα δίχτυα ενός λιονταριού?
Η δεύτερη σκέψη  είναι …..Μήπως ήρθε για καλό στη ζωή μου?
Ως πότε θα κολυμπάω στα δικά μου νερά?  

Η ίδια θαμπωμένη από την γοητεία και την μεγαλοπρέπεια του λιονταριού , πράγμα τον οποίο τον καθηλώνει για τα καλά στο θρόνο του(ΣΣΣΣ μη ξεχνάμε ο βασιλιάς των ζώων). Εκείνος χαίρεται από την πλήρη αφοσίωση , συμπόνια και  θαυμασμό της!

Το αντάλλαγμα του  είναι τα ωραία λόγια και οι χάρες που τις τάζει!!!!! Έλα όμως που υποκύπτει από την καλόκαρδη στάση του Ιχθύ ……Εκεί σας θέλω φίλοι μου αναγνώστες? Έρχεται κόντρα με τη ζωδιακή του φύση..καθώς και με το κοινωνικό του status. Θα χάσω τους θαυμαστές μου? Γεννήθηκα για να με υποκλίνεστε!!!!!
Αλλά μα πως εγώ που μοιάζω δυνατόςσε κάθε αγάπη ανθεκτικός.Εγώ έχω σπάσει, εγώ έχω χάσει.( όπως αναρωτιέται και ο Κιάμος στο τραγούδι του)

Αν και υπάρχουν πολλές αντιθέσεις μεταξύ τους- όπως η δυναμική  φύση του Λέων περιορίζεται από την ανιδιοτελή αγάπη του Ιχθύ σε σημείο να εκραγεί ο πρώτος- δημιουργούν μια σχέση που σίγουρα θα απογειωθούν σε μια φανταστική σχέση!
 
 
δείτε το πρώτο μέρος εδώ


 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ