ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013!!!

2:04 π.μ.


Αστρολογικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο


                  Τι και αν ανήκεις στα ζώδια Φωτιάς ή της Γης ή του Αέρα και τέλος του Νερού θα σας περιμένει ένας μήνας ζόρικος και φουριόζικος στην καθημερινότητά. 
Βέβαια δε θα λείπουν και το ανατρεπτικό στοιχείο κατά τη διάρκεια του μήνα, αφού ο Ερμής( πλανήτης της επικοινωνίας) από 21/10- 10/11 θα είναι και πάλι ανάδρομος! Οχ πάλι κάποια ζώδια θα σιγοτραγουδήσουν επιστροφές καταστροφές....έχω κάνει για σένα πολλές.........Καλά θα γυρίσουν με στόχο μια δεύτερη ευκαιρία και διορθώνοντας παλιά λάθη, το θέμα είναι εσείς αγαπημένοι μου εκπρόσωποι των ζωδίων τι θα κάνετε ?? Μιλάω κυρίως για Κριό, Καρκίνο, Τοξότη, Αιγόκερως και Ιχθείς , οι οποίοι θα χάσουν εκείνες τις μέρες τον ύπνο τους  , αφού τα παρακάλια και λόγια αγάπης από παλιές αγάπες θα είναι τακτικό φαινόμενο! Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή! Ενώ, Ταύροι , Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέων πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί σε δοσοληψίας, παρεξηγήσεις και έκτακτα έξοδα....Το αλαλούμ αλαλούμ σε άλλη γλώσσα μιλάμε θα αναζωπυρωθεί  σε αρκετά ζώδια πιο πολύ σε εκείνο το χρονικό διάστημα! Βέβαια προσοχή και στην οργάνωση ταξιδιού, υπογραφή συμβολαίων , στην λήψη αποφάσεων!!!!!! Μέρες είναι θα περάσουν! 
                  Ο Οκτώβρης δε υποδέχεται μόνο τον Ανάδρομο Ερμή προς τα τέλη του, αλλά και πολλά σπουδαία αστρολογικά φαινόμενα! Η είσοδος του χειμώνα να μη συνοδευτεί με Αφροδίτη στο Τοξότη (7/10) , η οποία αναφωνεί κρύο καιρός για δύο!! Μπορεί να μη σου υπόσχεται όρκους αιώνιας αγάπης, λουλούδια και μονόπετρα,αλλά σεξ , περιπέτειες και πολλά φλερτάκια..Ευνοούμενοι θα είναι Κριός, Τοξότης, Λέων...οπότε αρπάξτε την ευκαιρία! 
                Στις 15/10 ο ετοιμοπόλεμος Άρης θα βρει καταφύγει στο ζώδιο Παρθένου,οπότε θα δώσει πολύ ενέργεια και δράση στα σταθερά ζώδια Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως... Θυμηθείτε μου θα έχετε τόση ρέντα που θα γίνεται άκρως ανταγωνιστικοί σε όποιο χώρο και αν κινείστε...! Τα εύσημα μετά.....!!!!!!
                   Τέλος άφησα την Πανσέληνο(18/10), που θα γίνει στον άξονα Κριό- Ζυγό και θα επικεντρωθεί σε θέματα σχέσεων. 

            Λοιπόν πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε τις λέξεις κλειδιά για αυτό το μήνα:

ΚΡΙΟΣ:  Σταθερές συνεργασίες σε πρώτο πλάνο μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Ευκαιρία για ταξίδι και για σωματική δραστηριότητα( γιατί όχι να μην αρχίσετε ένα άθλημα)! ΟΙ ελεύθεροι θα τονωθεί το ηθικό τους με μια νέα σχέση , ενώ οι δεσμευμένοι θα επαναξετάσουν τη σχέση τους..
ΤΑΥΡΟΣ: Σοβαρότητα, ορθολογικότητα και οργάνωση θα χαρακτηρίζει την καθημερινότητα σας . Ενώ ο ερχομός μιας γνωριμίας θα παίξει σημαντικό ρόλο είτε σε θέματα συνεργασίας, είτε ερωτικού ενδιαφέροντος . Πλέον ξέρετε τι επιζητείτε και το καταφέρνετε μια χαρά.
ΔΙΔΥΜΟΣ  : έξοδοι, διασκέδαση, φλερτ , διλήμματα γεμίζουν με ενδιαφέρον την καθημέρινοτητά σας..Ακόμα πιο κοινωνικοί σας βρίσκει αυτός ο μήνας, όπου πρέπει να εκμεταλευτείτε την κάθε πληροφορία για να φθάσετε στο Μίτο της Αριάτνης  ( ιδίως στα επαγγελματικά σας)
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νοσταλγία για παρελθόν..βουτιά στον εαυτό σας και απομάκρυνση από κάθε ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Τάση για κάθε είδος δημιουργία και θαυμασμό από το περίγυρο σας. Ερωτικό μαγνητισμό και έλξη για τους μοναχικούς των ζωδίων!!! 
ΛΕΩΝ: πρωτοποριακές ιδέες και δημιουργία εμπλουτίζουν την καθημερινή ζωή σας. Ενθουσιασμός, άφθονο παιχνίδι με το άλλο φύλο. Αδρεναλίνη κανένας δε θα μείνει..........
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: πολλές υποχρεώσεις και λιγότερη διασκέδαση. Αυτοπεποίθηση στα ύψη! Ενώ δεν αποκλείεται να μετακομίσετε...Ενώ εραστές και ερωμένες έρχονται στα πόδια σας....
ΖΥΓΟΣ: πρωταγωνιστές αυτό το μήνα λόγω των γενεθλίων σας...Πάρτε ανάσα και γευτείτε εξόδους, συναντήσεις και νέες γνωριμίες...ναι ναι αλλαγή σκηνικού! Ενώ η αδελφή ψυχή σας είναι προ των πυλών αυτό το μήνα...
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: αποσύρεστε από τα φώτα της σκηνής και καταφεύγετε σ ένα εσωτερικό διάλογο.. Πατάτε για λίγο το διακόπτη με τον έξω κόσμο, γιατί θέλετε να τα βρείτε με εσάς.... , ενώ κύριο μέλημα σας η υγεία.Αυτό βέβαια για λίγο, αφού μετά θα πατήσετε γκάζι και ποιος σας πιάνει.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοινωνική δικτύωση και νέες συνεργασίες. Άκρως γοητευτικοί .οπού θα ρίχνετε με  το τόξο σας το κάθε τι ωραίο μέχρι να κάνετε δικό σας. Υπερωρίες και ξενύχτια πάνω στο γραφείο και όχι σε μπάρες (όπως θα το θέλετε). Βέβαια είναι στο χαρακτήρα σας να μη το βάζετε κάτω και να ενδίδετε σε κάθε πρόσκληση φίλων ή συνεργατών!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ηθικό ακμαιότατο, φιλόδοξοι  στοχεύετε να ανεβείτε άλλη μια σκάλα στα επαγγελματικά σας...Και φυσικά το πετυχαίνετε! Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, οπού επιστρέφοντας στην έδρα σας θα συνοδεύεστε με  καμιά ή κάποιον που γνωρίσατε εκεί! Μόνο ιδέες δε θα φέρετε!
ΥΔΡΟΧΟΟΙ : νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας( ίσως θελήσετε να μάθετε και μια ξένη γλώσσα).  Επικοινωνία με φίλους...εθισμός με ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία. Νομικές υποθέσεις και οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο.
ΙΧΘΕΙΣ: βουτιά στο βυθό σας. Άρνηση από κάθε είδους συναναστροφής. Αδράνεια και έλλειψη διάθεσης,,,Τα πάντα σας φταίνε , ενώ ο λόγος σας θα διακρίνεται από προσβολές και θυμό!!!!  Βέβαια , όσο περνάνε οι μέρες επανέρχεστε στην επιφάνεια , ενώ αφήνετε πίσω σας ότι σας πλήγωσε.....!!!!!!


Να έχουμε έναν Καλό Μήνα!!!!!!!!!!!


 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ