ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Ο καλύτερος Μπάτμαν όλων των εποχών!

3:54 μ.μ.
Σε Γκόθαμ Σίτι μετατράπηκε το κέντρο του Σαν Φρανσίσκο την περασμένη Παρασκευή για χάρη ενός μικρού αγοριού που πάσχει από λευχαιμία. Πιο συγκεκριμένα, με την βοήθεια του Make-A-Wish Foundation και ενός στρατού εθελοντών, ο πεντάχρονος Μάιλς Σκοτ μεταμορφώθηκε σε Batkid και κατά τη διάρκεια της μέρας πολέμησε το έγκλημα στην πόλη, σε μια σχεδιασμένη επιχείρηση, στην οποία πήραν μέρος από τους San Francisco Giants και την τοπική αστυνομία μέχρι τον δήμαρχο του Σαν Φρανσίσκο, Εντ Λι.
Στον απόηχο, οι πρώην και μέλλοντες κινηματογραφικοί άνθρωποι-νυχτερίδες, Μπεν Άφλεκ, Κρίστιαν Μπέιλ και Μάικλ Κίτον έδωσαν συγχαρητήρια στον Μάιλς, δίνοντάς του το χρίσμα του «καλύτερου Μπάτμαν όλων των εποχών». Το γεγονός βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο και απ’ τον Μπαράκ Ομπάμα που έσπευσε μέσω τουίτερ να ανεβάσει το εξής βιντεάκι συμπαράστασης, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.
Απ’ την μεριά μας ευχόμαστε περαστικά στον πιτσιρικά και μακάρι οι επόμενες περιπέτειες της ζωής του να είναι αντίστοιχα συναρπαστικές με αυτή που έζησε την Παρασκευή.
 
 

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ