ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Στοιχειωμένα Σπίτια: Ημιδιαφανής Μορφή. (Ιστορια Τρομου)

8:40 μ.μ.
Γεια σας! Πριν πολύ καιρό μου συνέβη ένα πολύ περίεργο περιστατικό και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας!
Παλιά είχα μια φίλη μεγαλύτερη από εμένα, φοιτήτρια, που ήταν πολύ καλή κοπέλα. Πέρασε κανένας χρόνος και από το πουθενά άρχισε να φέρεται πάρα πολύ παράξενα (μόνο εγώ το ήξερα γιατί άρχισε να μου λέει ότι δεν υπάρχει Θεός και τέτοια, αλλά ήμουν και μικρή, λέω θα της περάσει).
Τέλος πάντων, η μαμά μου δεν ήξερε για αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά της και με πήγε μια μέρα σπίτι της και με άφησε εκεί για λίγο γιατί έπρεπε να δει μια ασθενή στο ιατρείο της επείγοντος. Παίζαμε επιτραπέζιο μιλούσαμε και γελούσαμε, ώσπου θέλησα να πάω στην τουαλέτα. Κοιτάχτηκα στον καθρέπτη και είδα μία γυναικεία μορφή να μου λέει με την αέρινη φωνή της να σηκωθώ και να φύγω αμέσως από το σπίτι. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου έλεγε να την ακούσω (έμεινα και κάγκελο δεν ήξερα τι να κάνω). Έτσι σκέφτηκα τι θα έκανα, θα πήγαινα κοντά στην τσάντα μου, θα πατούσα την αναπαραγωγή μουσικής και θα προσποιούμουν πως χτυπάει το κινητό, έτσι θα έλεγα στη φίλη μου ότι η μαμά με περιμένει κάτω και θα έφευγα. Έλα όμως που δεν πρόλαβα, μόλις βγήκα όλα τα φώτα ήταν κλειστά, μια πεντάλφα στο πάτωμα και η κοπέλα με ρώτησε αν έχω σκοτώσει ποτέ άνθρωπο.
Ήμουν έτοιμη να το βάλω στα πόδια ή να φωνάξω βοήθεια. Τότε έβγαλε από την τσέπη της ένα μαχαίρι που από το λιγοστό φως των κεριών κατάλαβα ότι ήταν κάπως σκουριασμένο. Μετά σε κλάσματα δευτερολέπτου πετάχτηκε η ημιδιαφανής μορφή του καθρέπτη, με προστάτεψε και το μαχαίρι τραυμάτισε την φοιτήτρια ελαφρά. Εγώ πήρα τα πράγματά μου και έφυγα κατευθείαν. Συνάντησα τη μαμά στην είσοδο της πολυκατοικίας, της είπα τί συνέβη και φυσικά δεν με πίστεψε, όμως κοκαλώσαμε και οι δύο μόλις η φίλη μου μας είπε, αφού ζήτησε συγγνώμη και μας είπε ότι δεν ήταν ο εαυτός της εκείνη την άτυχη στιγμή.
Μα είπε πως δεν πλήρωνε ενοίκιο για το σπίτι γιατί είχε χρόνια να κατοικηθεί και θεωρούταν από πολλούς στοιχειωμένο. Η φίλη μου φυσικά πήγε εκεί για οικονομικούς λόγους και αφού δεν πίστευε σε δεισιδαιμονίες και τέτοια. Μετά από λίγο καιρό μετακόμισε και αυτή και εμείς και μάθαμε από γείτονες ότι το σπίτι άνηκε σε μία γυναίκα που ήθελε απελπισμένα να γίνει δισεκατομμυριούχος, τρελαμένη. Λένε πως λόγο αυτής της φιλοδοξίας της όχι απλώς δεν την αγαπούσε κανένας και δεν της έχτισε τάφο αλλά ούτε καν την έθαψαν και το νεκρό κορμί της έλιωσε σε κάποιο μέρος του σπιτιού. Επίσης μάθαμε ότι ακόμα έστω και νεκρή προσπαθεί να επεκτείνει την περιουσία της, δηλαδή το παλιό μας σπίτι από το οποίο φύγαμε μετά το περιστατικό τώρα πιθανότατα είναι στοιχειωμένο! Τώρα η μορφή στον καθρέπτη ή ήταν κοπέλα που σκότωσε για να της πάρει την περιουσία ή φύλακας άγγελος.
Νιώθω μεγάλη ανακούφιση που μοιράστηκα την ιστορία μου μαζί σας, ευχαριστώ!
 
 
Ευχαριστούμε την αναγνώστρια της σελίδας μας για την ιστορία της.
 

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ