ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ! (Μέρος Α')

4:58 π.μ.
Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και το κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει διαφορετικά το κρύο.

Κάποια ζώδια ενθουσιάζονται με την ιδέα ότι έρχεται χειμώνας , γιατί τους αρέσει να βρίσκονται  στα ζεστά με το έτερον ήμισυ, να  χουχουλιάζουν στα παπλώματα , άλλοι πέφτουν σε χειμερινή νάρκη και ελπίζουν γρήγορα να μεταβούν στην καλοκαιρινή περίοδο.
Ας πάρουμε το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:


ΚΡΙΟΣ: Ο ηγέτης του ζωδιακού κύκλου δεν τον νοιάζει αν είναι χειμώνας, καλοκαίρι ή  άνοιξη. Μέγιστη σημασία για εκείνον  είναι  έχει καλή παρέα και να μη πλήττει κατά τη διάρκεια τους. Εγκλωβίζεται στο σπίτι όχι τόσο με το αν κάνει κρύο έξω ( στη προκείμενη περίπτωση του χειμώνα), όσο αν δεν έχει τίποτα να κάνει εκεί. Η αδράνεια και η τεμπελιά δεν υφίσταται για τον Κριό. Τον εξιτάρει να μαζεύει φίλους στο σπίτι του και να τους διασκεδάζει παίζοντας διάφορα επιτραπέζια , βλέποντας ταινίες δράσης, Ειδικά, αν έχει αποκλειστεί λόγω χιονιά, σπεύδει μαζί με τα σωστικά συνεργεία ΕΜΑΚ , αστυνομία κλπ  για το άνοιγμα του δρόμου .

    
ΤΑΥΡΟΣ:  Τα Ταυράκια- οι καλοφαγάδες των ζωδίων- , αντιμετωπίζουν το χειμώνα προσκαλώντας αγαπημένα τους άτομα στο σπίτι τους για φαγητό και κρασάκι. Ή θα ξεχυθούν στα μαγαζιά αγοράζοντας τα πιο στιλάτα ρούχα της εποχής. Δεν αμφιβάλω και το γεγονός να τους πετύχετε σε κανένα καζίνο. Ποντάρουν με πιο ευκολία σε θέματα χαρτοπαιξίας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν ο σύντροφός σας είναι Ταύρος , να του παρέχετε σοκολατάκια και πολλές ζεστές αγκαλιές, ώστε να ζεσταθεί για τα καλά.
           
ΔΙΔΥΜΟΣ :  Ένας Δίδυμος ως πνευματικός εφευρέτης του ζωδίου, πάντα βρίσκει τρόπους για να αντιμετωπίζει τις κρύες μέρες του χειμώνα, αρκεί να έχει μαζί του κάποιο hi-tech ( i-phone, tablet κλπ)..Αν είναι σπίτι ,  πάντα επιλέγει να περνά τις ώρες εκεί μαζί με καλή παρέα ή αν δεν έχει  μιλά ώρες ατέλειωτες στο τηλέφωνο, ή στο skype ή στέλνοντας άπειρα μηνύματα σε κάποιον από τους φίλους του. Δε μπορεί να μένει λεπτό μόνος του..και πόσο μάλλον όταν το κρύο θερίζει έξω. Βέβαια, πολλές είναι οι πιθανότητες να γυρίζει κάθε νυχτερινό μπαρ  της πόλης ή σε κάποιο σινεμά, ώστε να γνωρίσει και άλλο κόσμο.

     
ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Τα ρομαντικά Καρκινάκια προτιμάνε τις ψυχρές μέρες του χειμώνα να τις περνάνε ώρες ατελείωτες με το έτερον ήμισυ  κάτω από ένα ζεστό πάπλωμα και ακούγοντας το αγαπημένο ους τραγούδι. Η καλύτερή τους ο χειμώνας , γιατί χορταίνω σε μεγάλο βαθμό το σύντροφό  τους υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες. Δεν αντιλέγω ότι από το πολύ ενθουσιασμό μπορεί να παρασυρθεί και να δώσει στον άλλο όρκο αιώνιας αγάπης. Αχ , ευαίσθητα καρκινάκια προσεύχονται να συνεχίζει η κακοκαιρία για πολλές μέρες ακόμα για να  έχει κοντά του την "μοναδική " του αγάπη. 

    
ΛΕΩΝ:  Ο βασιλιάς του  ζωδίων αρέσκεται είτε κάνει κρύο, είτε όχι , να βρίσκεται με άτομα που θα τον θαυμάζουν και να τον απογειώνουν στα ύψη. Μην απορήσετε αν δείτε να έχει κρύο έξω και κείνος να φοράει ότι εκκεντρικό κυκλοφορεί στην αγορά, όπως κοντομάνικο , ώστε να τραβήξει τα βλέμματα των γύρω του. Αν κιόλας αποκλειστεί κάπου λόγω χιονιά , ικανό τον έχω να βγαίνει στα τηλεοπτικά κανάλια για να εξιστορεί την εμπειρία του με το γεγονός.

                .........συνεχίζεται....................



0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ