ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ( A' μέρος)

6:55 μ.μ.
Λοιπόν βρισκόμαστε προ των πυλών για τις Χριστουγεννιάτικες μας γιορτές, όπου τα φωτάκια και τα γλυκά εδέσματα δεσπόζουν στο κάθε σπιτικό. Κάθε ηλικία ανθρώπων επιθυμεί να περάσει όσο γίνεται πιο ξεχωριστά και όμορφα αυτές τις Άγιες μέρες. 
Αλλά κάθε εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου έχει διαφορετικό τρόπο για να γευτεί αυτές τις μέρες. 
Σας παραθέτουμε εν συντομία πως  επιλέγει το κάθε ζώδιο να περάσει τις μέρες Χριστουγέννων.

ΚΡΙΟΣ: Ως ζώδιο της φωτιάς θα βάλει τα καλά του ,,,κατά αποκλειστικότητα το κόκκινο χρώμα..ένα δείγμα Άγιου Βασίλη και θα παρουσιάσει διάφορα σκιτσάκια , θα μοιράσει δωράκια όσοι μικροί  του φίλοι είναι στην οικογένεια του. Ως ανταπόδοση επιθυμεί να τον σέβονται  και να τον υπακούν ως "καλός" ραδιούργος της γιορτινής ατμόσφαιρας. Δεν αποκλείουμε και το γεγονός να βρεθεί με καλή παρέα σε κανένα χιονοδρομικό κέντρο κάνοντας σκι, μιας και φημίζεται για την δράση και ενέργειά του.

ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα θα ξεσκονίζει τη κάθε βιτρίνα των μαγαζιών...1&2 φορές την ημέρα και ας μην έχει ευρώ στη τσέπη του, αφού ικανοποιείται και μονό με το γεγονός να τη κοιτάει. Επίσης, θα βρίσκεται συνεχώς στο super market περικυκλωμένος με καρότσια γεμάτα ψώνια για να μαγειρέψει στα αγαπημένα του πρόσωπα. Χαχα...και δεν αμφιβάλω ότι θα κάνει και κάποιο αμυδρό πέρασμα από κάποιο καζίνο, ρισκάροντας εκεί. Αν νικήσει ή φαλιρίσει ....η απάντηση είναι η 1η , μιας και είναι οι τυχεροί των ζωδίων.
 
ΔΙΔΥΜΟΣ: Άλλος  για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη...τι εννοώ..μα φυσικά μπορεί να ονειρεύονται εδώ και τώρα φαΐ με συγγενείς , από την άλλη θα θέλανε να απογειωθούν με το πρώτο αεροπλάνο για Ταϊλάνδη. Αν τελικά παραμείνετε στο σπίτι σας, το σίγουρο θα είναι γεμάτο από φιλικά σας άτομα γελώντας και διασκεδάζοντας. Φυσικά , δε θα πλήξετε , αφού η τελευταία τεχνολογία θα ναι παρών σας... Τα μηνύματα και τα τηλέφωνα θα είναι στο κόκκινο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Αγαπημένα μου Καρκινάκια , τις Άγιες μέρες προτιμάτε να τις περάσετε με αγαπημένα σας άτομα , είτε να τους δεχτείτε σπίτι σας, είτε να να τους επισκεφθείτε εσείς. Ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα μαζί τους. Ειδικά, αν είναι γονιός θα φτιάξει μελομακάρονα και θα στολίζει σας μικρό παιδί το σπίτι του.
 
ΛΕΩΝ: Θα θέλατε να είστε και το αστέρι των Χριστουγέννων που λάμπει…και να κερδίσετε και το φλουρί της βασιλόπιτας. Όλα δικά σας τα θέλετε, μιας και είστε κτητικοί από την φύση σας.  Πάντως , επιθυμείτε να είστε το κέντρο της προσοχής και θαυμασμού όλων αυτές τις μέρες. Γίνεστε όσο μπορείτε γενναιόδωροι , προσφέροντας την καλύτερη σας παρέα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο skroutz των ζωδίων θα είναι επιλεκτικός σε ποιον και τι δώρο θα κάνει στα αγαπημένα του πρόσωπα. Όταν τα αγοράσει, θα προσπαθήσει μέχρι να τους τα δώσει να μη τσαλακωθούν ή σκιστούν. Προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια. Στο θέμα υποδοχής επισκεπτών σε ρεβεγιόν θα το σκεφτούν πάρα πολύ καλά, αφού δεν θέλουν ακαταστασία στο σπίτι τους. 


....μείνετε συντονισμένοι για το Β' μέρος....!!!!!!!!




0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ