ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΓΕΝΑΡΗ 2014

11:02 μ.μ.
               Τι  θα φέρει η Πανσέληνος  στα 12 ζώδια?


    Στις 16 Γενάρη γίνεται η πρώτη πανσέληνος του 2014 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω, επηρεάζοντας συνεπώς και τα άλλα παρορμητικά ζώδια ( Κριός& Ζυγός). Ο Καρκίνος συμβολίζει την ευαισθησία και το συναίσθημα, το οποίο εγκλωβίζεται στη λογική, στα πρέπει και στο συντηρητισμό του Αιγόκερω.και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 8/1, 8/4, 10/7 και 11/10. Πολλές ερωτικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν, ένω όσες είναι δυνατές θα αντέξουν κάτω από το φως της Πανσελήνου. 


Ας δούμε επιγραμματικά πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ: Με την Πανσέληνο θα δώσεις έμφασης κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. ΄Ισως επιθυμήσεις να κάνεις κάποιες εσωτερικές αλλαγές στο σπίτι( πχ ανακαίνιση- αγορά επίπλων) ή ακόμα και μια επικείμενη μετακόμιση σ' άλλη περιοχή. Ισορροπία θα έχει η οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ:  Το επόμενο χρονικό διάστημα θα θελήσεις να ταξιδέψεις ή να κάνεις σύντομες αποδράσεις ή  να έρθεις με νέα  άτομα με τα οποία έχετε να μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα. Μη διστάσετε να έρθετε κοντά τους, γιατί θα πάρετε αρκετά μαθήματα από εκείνους. Επιπλέον, θα παρατηρηθεί έντονη κινητικότητα στο επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η πρώτη Πανσέληνος του έτους σας επηρεάζει στο τομέα των οικονομικών. Οφειλές προς τρίτους, δοσοληψίες ή  το εισοδημά σας , σας ταρακουνά για τα καλά και προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να τα βάλετε μια τάξη. Προσοχή η ενασχολησή σας με τυχερά παιχνίδια, διότι μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Θα κλιθείς να αξιολογήσεις τις προσωπικές σου σχέσεις, ενώ ενδέχεται να πάρεις αποφάσεις και κάνοντας  αλλαγές με γνώμονα τον εαυτό σου. Δεν αποκλίεται να παρασυρθείς και σ΄ένα παθιασμένο έρωτα, ΄που μπορεί να διαλύσει μια σημαντική σχέση.

ΛΕΩΝ: Θα τεθείς σ΄ένα ειλικρινή και σκληρό διάλογο με τον εαυτό σου, ένω η απομόνωση θα αποδειχθεί σωστός χειρισμός της τωρινής σας κατάστασης. Προσοχή σε θέματα υγείας, η οποία φαίνεται να βάλλεται το τελευταίο καιρό λόγω του φόρτου εργασίας σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε μια μικρή αδειούλα... άνθρωποι είστε και εσείςτη χρειάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον θα δράσει υπερ σου στο να αποφορτιστείς από την καθημερινή σου ρουτίνα. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι επίσης ιδανικό για να προωθήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να δημιουργήσεις ισχυρούς δεσμούς με άτομα, τα οποία θα πιστέψουν στις ικανότητές σου και θα σου προσφέρουν νέες ευκαιρίες. Ενδιαφέρον θα αποκτήσει και η αισθηματική σου ζωή. 


ΖΥΓΟΣ: Αρνητικά θα δράσει αυτή η πανσέληνος σε σένα αγαπητέ μου Ζυγέ, αφού θα βορβαδιστείς με εξτρά επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μη πανικοβληθείς από το φόρτο εργασίας σου και προσπάθησε να φανείς αντάξιος με τις ικανοτητές σου. Όλο και κάποιο όφελος θα βγει από αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέα ανοίγματα στο εξωτερικό σου προσφέρει αυτό το ολογεμάτο φεγγάρι. Νέες ευκαιρίες σε επαγγελματικά σου σχέδια- νέος κοινωνικός κύκλος διευρύνεται μπροστά σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην απορρίψεις καμία πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣΤο επόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις συναλλαγές σου, ενώ θέματα που σχετίζονται με δάνεια, φόρους, διατροφές ή κληρονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ξεκαθαρίσεις ελαττωματικές επαγγελματικές, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις. Όσες βασίζονται σε γερά θεμέλια θα παραμείνουν όρθιες, άλλες πάλι θα δώσουν τη σκυτάλη τους σε κάτι καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώσε περισσότερο έμφαση σε θέματα υγείας και εργασίας. Επίσης, ίσως χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά και σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να ακολουθήσεις ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, ώστε να μην καταπόνησης τον οργανισμό σου.

ΙΧΘΕΙΣ: Η δημιουργικοτητά σου είναι στα ύψη, ενώ θα σου δοθούν ευκαιρίες να αναδείξεις το ταλέντο σου μέσα από συλλογικούς οργανισμούς. Ευχάριστα τα νέα για τους δεσμευμένους, οι οποίοι θα βαδίσουν στο δρόμο προς την εκκλησία .














0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ