ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ “ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ’ ΜΕ …ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ 19 ΕΥΡΩ!

12:01 π.μ.

Κηραλοιφή, η φημισμένη [Το κόστος να τη φτιάξετε στο σπίτι, δεν υπερβαίνει το 0,5-1€, από 19,90€ για ένα βαζάκι των 40 ml.].

Το μελισσοκέρι είναι χρήσιμο σε άπειρες εφαρμογές, όμως από μόνο του δε διαθέτει ενυδατικές ιδιότητες. Δρα σαν αδιαβροχοποιητής (όπως η βαζελίνη) και προστατεύει από τις εξωτερικές απώλειες και την εξάτμιση της υγρασίας του δέρματος.

Όταν όμως συνδυαστεί με ελαιόλαδο, δημιουργείται η φημισμένη κηραλοιφή, η οποία είναι ότι πιο αγνό και ωφέλιμο μπορείτε να προσφέρετε στο δέρμα σας.

Είναι η πιο απλή αλοιφή που θα φτιάξετε ποτέ και ίσως αυτή από την οποία θα ξεκινήσετε τη “σταδιοδρομία” σας, ως ερασιτέχνες κοσμετολόγοι. Για εμένα προσωπικά η κηραλοιφή πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι ανεξαιρέτως και να χρησιμοποιείται σε κάθε περίπτωση, αντί των αλοιφών του εμπορίου. Από την απλή ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος μέχρι τα σκασμένα χείλη και συγκάματα και από επιπλεγμένες δερματοπάθειες μέχρι πληγές, έλκη, εγκαύματα και μολύνσεις. Έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα χωρίς περιορισμό, είναι πολύ ευεργετική, πανεύκολη στη παρασκευή της και κοστίζει ελάχιστα χρήματα. Ακόμα κάθεστε;

Η βασική συνταγή έχει ως εξής:

  • 1 κουταλιά της σούπας μελισσοκέρι

  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Τρίβουμε σε ένα τρίφτη το μελισσοκέρι.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ