ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ ΧΕΙΛΗ!

5:25 μ.μ.
Απολαύστε εξαιρετικά πλήρη, μεγάλα και απαλά χείλη χωρίς ενέσεις!
Τα μεγάλα και πλήρη χείλη είναι το νέο "in" πράγμα ενώ σταρ του Χόλιγουντ όπως η Julia Roberts και η Angelina Jolie έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για τα σέξι, αισθησιακά χείλη. Πολλές από εμάς θέλουμε το ίδιο φουσκωμένο στόμα αλλά μερικές φοβόμαστε τον πόνο που έρχεται μαζί με τις ενέσεις αλλά και την απίθανη τιμή για τις επεμβάσεις.Ευτυχώς, υπάρχει ένας νέος καταπληκτικός τρόπος για να πετύχουμε πληρέστερα χείλη χωρίς ενέσεις, ο οποίος έρχεται χωρίς τον πόνο και σε πολύ οικονομικές τιμές.

Απλώς ρίξτε μία ματιά στα φρέσκα ενισχυμένα χείλη της Kim Kardashian και τηςPamela Anderson, δύο σταρ τις οποίες γνωρίζουμε και για τα μεγάλα χείλη τους. Η Kim φωτογραφήθηκε πριν από μερικές βδομάδες με νέο πάνω χείλος που είναι τόσο όμορφο γιατί δείχνει απολύτως φυσικό. Αλλά δεν είναι η μόνη. Άλλες διασημότητες που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί πρόσφατα με όμορφα έτοιμα για φίλημα χείλη είναι ηNicole Kidman, η Christina Aguilera, η Cameron Diaz, η Demi Moore και η Miley Cyrus. Πιστεύετε ότι έχουν υποστεί επώδυνες αισθητικές διαδικασίες για να έχουν αυτή τη φυσική εμφάνιση; Δεν υπάρχει περίπτωση!

 
Ρωτήσαμε τον Δρ. Richard Fleming, έναν πλαστικό χειρούργο του Beverly Hills, ο οποίος έχει βοηθήσει την Cameron Diaz, την Monica Bellucci και την Jennifer Aniston να αποκτήσουν τα τέλεια σχηματισμένα χείλη τους, ποιο είναι το μυστικό για τα όμορφα αυτά χείλη με φυσική εμφάνιση. : "Λοιπον, σίγουρα δεν είναι μπότοξ! Σήμερα σταρ όπως η Kim Kardashian και η Megan Fox αναζητούν πιο φυσικές μεθόδους για να ενισχύσουν και να διατηρήσουν την ένταση των χειλιών τους. Οι σταρ προτιμούν πιο απλά πληθωριστικά μέτρα που δίνονται από τα εργαλεία ενίσχυσης χειλιών. Το City Lips Pro, για παράδειγμα, είναι το πιο διάσημο εργαλείο ενίσχυσης χειλιών ανάμεσα στις διασημότητες του Χόλιγουντ. Είναι ένα πολύ εύκολο στην χρήση lip gloss το οποίο δίνει μεγαλύτερα χείλη χωρίς επεμεβάσεις και ενέσεις από πλαστικούς χειρούργους. Πάντα το συνιστώ στις πελάτισσες μου διότι είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν, πλούσιο σε βιταμίνες και τονωτικά όπως το εκχύλισμα μάγκο και παπάγιας", λέει ο Δρ. Fleming.
Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του City Lips Pro είναι ότι έρχεται σε ένα άνετο πακέτο το οποίο μπορεί να μεταφερθεί στην τσάντα μιας γυναίκας σε κάθε στιγμή και περίσταση, ακόμα και στην πιο λαμπερή. Οι πελάτισσες του Δρ Fleming προτιμούν να εφαρμόζουν τον ενισχυτή το βράδυ, επειδή λειτουργεί καλύτερα τη νύχτα. "Για να δείτε τα αποτελέσματα χρειάζεται να περιμένετε μόνο 2-3 λεπτά πριν να βάλετε το αγαπημένο σας κραγιόν", εξηγεί.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίον σταρ του Χόλιγουντ όπως η Christina Aguilera και η Reese Witherspoon προτιμούν την φυσική αύξηση των χειλιών με lip glosses αντί για το μπότοξ είναι διότι δεν είναι επίπονες και επικίνδυνες. "Οι σταρ δεν θέλουν να νιώθουν πόνο. Τα εργαλεία ενίσχυσης χειλιών όπως το City Lips Pro φροντίζουν και ενυδατώνουν τα χείλη για να τα κρατάνε όμορφα, ενώ τα κάνουν να φαίνονται πιο μεγάλα και σέξι. Οι διασημότες όπως και όλες εμείς θέλουν να νιώθουν 100% ασφαλείς, να δείχνουν όμορφες και να έχουν τέλεια χείλη. Καμία γυναίκα δεν θέλει να δαπανήσει εκατοντάδες ευρώ για καλλυντικές διαδικασίες που λειτουργούν μόνο προσωρινά και είναι επώδυνες, αλλά θα μπορούσαν επίσης να είναι και επικίνδυνες και δεν δίνουν αυτή τη φυσική εμφάνιση που είναι τόσο trendy τώρα. Τα φυσικά προϊόντα ενίσχυσης χειλιών είναι το μέλλον!"
Αυτή θα μπορούσε να είναι η πιο σημαντική επένδυση που κάνετε για τα χείλη σας. Έτσι, φροντίστε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παρόχου φυσικών και όμορφων χειλιών στις διασημότητες του Χόλιγουντ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επαναστατικό προϊόν του City Lips Pro

                                                     ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 




0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ