ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

10 ‘low budget’ στέκια που θα πας…και θα ξαναπάς!

8:00 π.μ.
Είσαι από αυτούς που, παρόλο που φθινοπώριασε , δεν δέχεσαι να μείνεις στο σπίτι για ταινία και για χουχούλιασμα; Προτιμάς να βγεις έξω για καφέ, ποτό, τσίπουρο ή κρασί αλλά δεν έχεις χρήματα;
Για τσέκαρε τις παρακάτω προτάσεις και ίσως αναθεωρήσεις:

1) ’Για… ρακάκι ή αλλιώς Παρατρίχα Καφενές’ : Ένα πολυσύχναστο στέκι για φοιτητές και όχι μόνο! Θα το βρεις στο Αιγάλεω, Αγίου Κωνσταντίνου 5 & Αγίας Λαύρας. Ο ζεστός του χώρος, το άψογο του service και τα φτηνά του ποτά θα είναι αυτά που δεν θα σε αφήνουν να κάτσεις σπίτι.
2)’Μπύραμα’ : Για ένα επιτυχημένο αλκοολικής ζύμωσης μπύραμα απαιτούνται τα εξής συστατικά: καλή μουσική, φιλική ατμόσφαιρα και φυσικά φτηνά ποτα. Όλα αυτά και άλλα πολλά θα τα βρεις, αν ο δρόμος σου σε βγάλει στο Πασαλιμάνι, στην οδό Λουκά Ράλλη 141.
3) ‘Τριφασικό’ : Ένα από τα πιο εναλλακτικά τσιπουράδικα, καφέ-μπαρ που μπορείς να βρεις στην περιοχή του Κεραμεικού και συγκεκριμένα στην οδό Σφακτηρίας. Εκεί μπορείς να πιείς ρακές, μπύρες και ποτά αλλά και αν πεινάσεις να δοκιμάσεις τους φτηνούς μεζέδες.
4) ‘Spira’ : Στον γνωστό πεζόδρομο της Μεσολογγίου, το Spira Café ή για τους θαμώνες το γνωστό ως ‘ 2ευρω’ προτείνει άραγμα με καφέ, μπύρα και πολλά άλλα.
5) ’Λουκούμι’ : Θα το βρείτε ανοιχτό από το πρωί για καφεδάκι στη Πλατεία Αβησσυνίας, στο Θησείο, αλλά μπορείτε να το επισκεφθείτε και το βράδυ για να χορέψετε δίχως αύριο στα δεκάδες πάρτυ που διοργανώνει κατά καιρούς. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και την ταράτσα του που προσφέρει μοναδική θέα.
6) ’Κανάρια’ : Ένα καφενείο στη γωνία οδών Κεραμεικού και Πλαταιών στο οποίο πέρα από καφέδες, ποτά, ρακές, μεζέδες προσφέρει και βραδιές με ζωντανή μουσική, κουκλοθέατρο αλλά και πολλά άλλα. Αλλά μην ξεχάσω το πιο σημαντικό: Κάθε Τετάρτη θα βρεις όλους τους καφέδες 1 ευρώ.
7) ‘Pulsar’ : Ένα ανερχόμενο καφέ-μπαρ που βρίσκεται  στην Πανόρμου και συγκεκριμένα στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 82. Η φιλική του ατμόσφαιρα, ο ζεστός του χώρος και τα φτηνά του ποτά θα είναι μερικοί από τους λόγους που θα θες να γίνει το καινούριο σου στέκι.
8) ‘Τηνιακό’ : Ιστορικό ουζερί και καφενείο της Λεωφ. Αλεξάνδρας, το οποίο πέρα από τους οικονομικούς μεζέδες του είναι ότι πρέπει για low budget ποτοκατανάλωση. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που είναι γεμάτο από φοιτητοπαρέες.
9) ’Sorry Mom’ : ή αλλιώς φτηνή μπύρα στα όρθια. Το αδερφάκι του ‘Alcohole’ θα το βρεις στην πάνω πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Εκεί θα έχεις θα έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις από μια τεράστια ποικιλία ετικετών μπύρας σε απίστευτα χαμηλές τιμές.
10) ‘LAB coffee n’ drinks’ : Ένα καφέ- μπαρ το οποίο θα το βρεις στους Αμπελοκήπους, στην οδό Τριφυλλίας 71 και μπορείς να απολαύσεις ποιοτικό καφέ, σπάνιες ποικιλίες τσαγιού, ψημένη ρακί αλλά και αυτοσχέδια cocktails.

Αυτά είναι μερικά από τα φτηνά στέκια της Αθήνας! Ξεκίνα να τα επισκέπτεσαι και σιγά σιγά θα δεις που θα εξερευνείς κι άλλα. Μην κάθεσαι, λοιπόν, πάρε την παρέα σου και ξεκίνα με αυτό που σου κέρδισε το ενδιαφέρον!
Καλή διασκέδαση!

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ