ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Wannabe dives & starboys!

8:13 μ.μ.

"Πεθαίνω" όταν γράφετε υπερβολικά πράγματα εδώ μέσα.

Εντάξει βασικά αν δεν υπήρχατε δε θα είχα και τι να κάνω, να τα λέμε και αυτά.

Μου έχετε δώσει πολλές φορές τροφή για σκέψη και σας ευχαριστώ γι' αυτό.

Το πράγμα πάει ως εξής λοιπόν...


Υπάρχουν πολλές θεματικές...επιγραμματικά, υπάρχουν αυτές που κάνουν τα πάντα να εντυπωσιάσουν, υπάρχουν αυτές που στήνουν κώλο και πετάνε βυζί για να πάρουν like και σχόλια, υπάρχουν ποζεράδες άντρες που θέλουν να τονώσουν το εγώ τους, υπάρχουν άνθρωποι που επιδεικνύουν αυτά που μπορούν συνέχεια, υπάρχουν αυτοί που δεν ασχολούνται με τίποτα και απλά υπάρχουν, υπάρχουν οι φιλοσοφημένοι και κουλτουριάρηδες, υπάρχουν άντρες θύματα (και καλά), υπάρχουν οι χωρισμένες τέρμα καταθλιψάρα και γύρνα πίσω παλιομαμάκα, υπάρχουν οι χωρισμένοι τύπου σε γράφω στα απόκρυφα μου αλλά που και που υποδηλώνω πως γουστάρω ακόμα, υπάρχουν αυτοί/ες που κράζουν τις/τους πρώην τους, υπάρχουν εκείνοι που χωρίζουν και ζουν για μια αξιοπρέπεια και δεν γυρίζουν πίσω ούτε για να πάρουν φόρα, υπάρχουν "γυναίκες" και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί πάνε σε άλλη κατηγορία που τους δίνεις λίγη εξουσία και αναβαθμίζονται σε μικρές καριόκες και υπάρχουν και άνθρωποι όπως εγώ που όταν ασχολούμαι κράζω τους άλλους γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ τόση βλακεία μαζεμένη σε μια σελίδα... γιατί ναι υπάρχει και εκείνη η κατηγορία π.χ είμαι ξέκωλο και κράζω τα ξέκωλα... ε γελάει ο κόσμος κορίτσια...λίγη αυτογνωσία είπαμε...

Και ένα βράδυ που μιλούσα με ένα φίλο λέγαμε για τις γυναίκες και τους άντρες που δουλεύουν υποδοχή.

Και έχει τεράστια διαφορά να σαι υποδοχή σε ξενοδοχείο, υποδοχή σε εστιατόριο με το να σαι υποδοχή σε ένα κλαμπ.

Και συμφωνήσαμε στο ότι κορίτσια στα κλαμπ δεν είστε ούτε ποδοχή ούτε welcome team. Μαντέψτε τι είστε.

Σσσσσσσ, καταλάβατε ε;

Όπως συμφωνήσαμε στο πόσο μούρη το παίζουν οι άντρες που συνήθως είναι τέρμα γυμνασμένοι σε σημείο αηδιαστικό και θεωρούν πως μπορούν να τα βάλουν με όλο το κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι όταν αναλαμβάνετε υποδοχή μετατρέπεστε σε ένα μάτσο ψωνάρες, που ξαφνικά νιώθουν πως κάτι κάνουν, που θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο, που όλα τα βλέμματα είναι σε αυτές και για να μην μακρυγορώ κορίτσια ξεκαβαλάτε γιατί τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες όπως προείπα, ψωνισμένοι μέχρι το κόκκαλο.

Εγώ πάντως ότι και να κάνετε σαν ψωνισμένες και σαν μπουρτζόβλαχους θα σας βλέπω και τίποτα πιο πέρα.
Και θα μου πεις ρε κοπελιά κάντο και εσύ αν μπορείς, μεροκάματο βγάζουν και αυτοί, γιατί τόση απέχθεια;
Εντάξει φίλε, μπορώ να το κάνω αλλά δεν γουστάρω γιατί δεν μ αρέσει το δηθενιλίκι γενικώς.
Και επειδή στη ζωή δεν έχω μάθει να μαι απόλυτη σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις με κοπέλες που σε κερδίζουν γιατί όταν η γυναίκα είναι γυναίκα όπως και να ντυθεί ό,τι πόστο και να χει πάλι γυναίκα θα φαίνεται και όχι φτηνή και με άντρες που θα ναι η εξαίρεση του κανόνα.

Αλλά ως επί το πλείστον εσείς στην υποδοχή είστε πως να σας το πω: σα πωλήτριες του ZARA που νομίζουν ότι δουλεύουν σε μπουτίκ στην Εκάλη και οι άντρες σα σωματοφύλακες υψηλών προσώπων.
Κοινώς έχετε υφάκι. Και τα υφάκια ξενερώνουν κόσμο αγαπητές wannabe dives και αγαπητοί wannabe starboys.

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ