ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Για κοιτάξτε λίγο το μεσαίο μου δάχτυλο; Το βλέπετε;

9:02 π.μ.
Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες από τα Μέσα Μαζικού Εκφοβισμού... αλλά και δηλώσεις στελεχών της Κυβέρνησης (Τρόικα) και του Πρωθυπνουργού, δηλώνω τα εξής:


Εσείς που φοβάστε τις πρόωρες εκλογές... φοβάστε γιατί δεν είστε εσείς πρώτο κόμμα! 

Εσείς που φοβάστε την χρεωκοπία... είστε αυτοί που την προκαλέσατε.

Εσείς που "καίγεστε για την Ελλάδα.. είστε αυτοί που 40 χρόνια την καίτε με την κουτοπονηριά και την λαμογιά που έχει μπει στο DNA σας, και που θέλατε να τα αρπάζετε και με τα 2 χέρια, από παντού!

Εσείς που μιλάτε για τις επενδύσεις που φεύγουν είστε αυτοί που κλείσατε τις Ελληνικές Βιομηχανίες και που παρακαλάτε τώρα να έρθουν ξένοι επενδυτές δίνοντάς τους "δώρο "Ελληνική Γη και ύδωρ, όταν την ίδια ώρα ένας Έλληνας χρειάζεται να φτύσει αίμα για να πάρει μία άδεια για να ανοίξει ένα καινούριο μαγαζί!

Εσείς που κατηγορούσατε την Αριστερά για κουκουλοφόρους που τα σπάνε... όταν ο Συνασπισμός έπιανε 18% πριν κάποια χρόνια, είστε οι ίδιοι που σας ξεμπρόστιασε το κίνημα των αγανακτισμένων και απέδειξε το "θέατρο" που γινόταν και "ξανάγινε" στους δρόμους!

Εσείς που μιλάτε για πίσω γύρισμα, είστε αυτοί που μας φέρατε σε αυτή την άθλια κατάσταση, την αύξηση των αυτοκτονιών και της υπογεννητικότητας!

Εσείς που μιλάτε για επιστροφή στην δραχμή ήθελα να σας ρωτήσω... "Με την δραχμή αποταμίευαν οι γονείς μας... ή με το ΕΥΡΩ; "


Όλοι εσείς λοιπόν που το παίζετε εθνοσωτήρες... για κοιτάξτε λίγο το μεσαίο μου δάχτυλο; Το βλέπετε; Φυσικά και όχι... η απάντηση μου θα έρθει στις κάλπες!

Karakaksa Studios

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ