ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΔΕΙΤΕ: Μωρό γεννήθηκε παρά το ότι η μαμά του έκανε… έκτρωση

6:42 μ.μ.
Η Αμέλια Χαντ, απέδειξε από τις πρώτες ώρες της σύλληψής της ότι είναι μια πραγματική μαχήτρια και...
 
 
παρά το γεγονός ότι η μητέρα της έκανε έκτρωση, εκείνη κατάφερε να παραμείνει ζωντανή και τώρα να χαρίζει απίστευτη ευτυχία στους γονείς της.
Η μικρούλα γεννήθηκε την 1η Μαΐου και ζύγιζε 3.175 γρ. Μάλιστα όπως λέει τώρα η μητέρα της, νιώθει απίστευτη λατρεία για το μωρό που είχε αποφασίσει να μην γεννήσει.
«Δεν μπορώ να σταματήσω να την αγκαλιάζω. Δεν θέλω να την αφήνω από τα χέρια μου. Κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι: “κανονικά δεν έπρεπε να βρίσκεται εδώ”, αλλά είναι και δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο», λέει η 20χρονη Σάνον.

ΔΕΙΤΕ: Μωρό γεννήθηκε παρά το ότι η μαμά του έκανε… έκτρωσηΓια τους γονείς της, η Αμέλια, είναι το μικρό τους θαύμα, αφού δεν ξέρουν πώς κατάφερε να επιζήσει μετά από την έκτρωση την οποία έκανε η μητέρα της.
Η ιστορία του νεαρού ζευγαριού από την Βρετανία είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη στις αρχές του χρόνου, αφού όλοι απορούσαν πώς το αγέννητο μωρό τους κατάφερε να επιβιώσει μετά από μια έκτρωση.
 
Η Σάνον και ο σύντροφός της δεν κρύβουν ότι ακόμα νιώθουν τεράστιες τύψεις για την απόφασή τους να ρίξουν το μωρό τους, ενώ η 20χρονη μητέρα εξομολογείται ότι φοβάται ακόμα πολύ, μήπως η μικρή στο μέλλον παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας από τα φάρμακα που πήρε εκείνη για την έκτρωση.
«Θέλω να πιστεύω ότι είναι τέλεια και το προαίσθημα μου λέει ότι είναι, αλλά ακόμα κι αν στο μέλλον εμφανίσει προβλήματα στην υγεία της, η αγάπη μου για εκείνην δεν αλλάζει», λέει.
Η Σάνον ελπίζει ότι η κόρη της θα καταλάβει πόσο σημαντική είναι και πως η μητέρα της δεν ήθελε στην πραγματικότητα να κάνει άμβλωση.
«Πάντα θα μετανιώνω για την επιλογή μου να κάνω έκτρωση. Δεν θα μετανιώσω ποτέ όμως που απέκτησα την Αμέλια», λέει τώρα η Σάνον.

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ