ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Δελτίο καιρού InMeteo.gr - 17 έως19 Δεκεμβρίου

10:04 μ.μ.
Βροχές και καταιγίδες, κατά την διάρκεια της Τετάρτης, στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, με ιδιαίτερη έμφαση στην Δυτική Ελλάδα, την Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Την Πέμπτη, τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν στην Βορειοανατολική Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με τάση εξασθένισης και ο καιρός να ανοίξει σε πολλές περιοχές, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε Δυτικούς - Βορειοδυτικούς μέτριας έντασης. Γενικά ανοιχτός καιρός στις περισσότερες περιοχές, κατά την διάρκεια της Παρασκευής.
Αιθρία και άνοδος της θερμοκρασίας όσον αφορά τις μέγιστες τιμές κατά το Σαββατοκύριακο. Ενδεχόμενο εκδήλωσης ψυχρής εισβολής από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας... 




 
*Το video αποτελεί παραγωγή του InMeteo.gr, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Γεώργιο Ευαγγελόπουλο και την"KaraKaKsa Studios".
**Οι τοπικές προγνώσεις παράγονται αυτόματα καθημερινά με την βοήθεια του μοντέλου αριθμητικής πρόγνωσης "WRF" και ενδεχομένως να αποκλίνουν από τις αναλυτικές προγνώσεις καιρού!

Copyright © 2014 Inmeteo.gr.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
- See more at: http://www.inmeteo.gr/weather/weather-forecast/p/857/deltio-kairou-inmeteogr---17-19-dekemvriou-2014#sthash.IUJIpYpP.dpuf

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ