ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Facebook: Διατηρήστε το προφίλ σας... ακόμη και μετά θάνατον!

2:30 μ.μ.

Μία ειδική εφαρμογή, που θα συζητηθεί, δημιούργησε τοFacebook και είναι έτοιμο να δώσει στους δισεκατομμύριαχρήστες του!

Πρόκειται για μία ειδική εφαρμογή που θα επιτρέπει στον χρήση να ορίσει έναν «κληρονόμο», στον οποίο θα δίνει την άδεια να ελέγχει το προφίλ του θανόντος και ακόμα και να δημοσιεύει μηνύματα με το όνομά του! 


Όπως ανακοίνωσε ο δημοφιλής ιστότοπος στο blog του, «το Facebook είναι ένα χώρος όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται διάφορα και να έρχονται πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους τους. Και για πολλούς εξ ημών πρόκειται για έναν ιστότοπο με τον οποίο μπορούμε να θυμόμαστε και να αποτίνουμε φόρο τιμής σε εκείνους που έφυγαν από κοντά μας».

Εκ μέρους των χρηστών που το επιθυμούν, ο «κληρονόμος» θα μπορεί να αναρτήσει ένα μήνυμα προκειμένου να ανακοινώσει την κηδεία ή να μοιραστεί κάποιο ιδιαίτερο γεγονός.

Το πρόσωπο που διαχειρίζεται το λογαριασμό θα μπορούσε επίσης να ενημερώνει το προφίλ και να αλλάξει την φωτογραφία του, όπως επίσης και να απαντά στα αιτήματα φιλίας των μελών της οικογένειας και των φίλων με τους οποίων δεν είχε ακόμα συνδεθεί.

Εντούτοις «ο κληροδόχος δεν θα μπορεί να συνδέεται απευθείας με τον λογαριασμό του θανόντος ή να βλέπει τα προσωπικά του μηνύματα» τονίζεται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ