ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Trivago.gr - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

11:18 μ.μ.

Η Trivago.gr είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών και πληροφοριών στον κόσμο και σε μια από τις πιο επιτυχημένες ευρωπαϊκές εταιρείες διαδικτύου της τρέχουσας δεκαετίας.


Η Trivago.gr έχει ως στόχο να βρει το ιδανικό ξενοδοχείο για τους χρήστες της και να τους καθοδηγήσει να οργανώσουν την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία βάσει των χρημάτων που επιθυμούν να διαθέσουν. 


"Ναι είναι η πρώτη και ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών του ταξιδιώτη, για την εύρεση του ιδανικού ξενοδοχείου στις χαμηλότερες τιμές." Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η trivago έχει αναδειχθεί στη μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών και πληροφοριών στον κόσμο και σε μια από τις πιο επιτυχημένες ευρωπαϊκές εταιρείες διαδικτύου της τρέχουσας δεκαετίας. 

Ιδρύθηκε το 2005 στο Düsseldorf, της Γερμανίας και αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε 33 διαφορετικές χώρες και εξυπηρετεί περισσότερους από 20 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Είναι ευγνώμονες και υπερήφανοι για την ανταπόκριση που λαμβάνουν, γι' αυτό και προσπαθούν σκληρά σε καθημερινή βάση να παρέχουν βελτιωμένες υπηρεσίες. 


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ