ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

SPEEDDATE - ΕΣΥ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ;

3:44 μ.μ.
SpeedDate λέγεται το νέο έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου, που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη από τις 16 Φεβρουαρίου 2016.
6 άνδρες και 6 γυναίκες συγκεντρώνονται σε ένα χώρο με στόχο να βρουν γρήγορα και χωρίς να χάνουν το χρόνο τους το σύντροφό τους. Το SpeedDate είναι μια «τακτική» γνωριμιών που ξεκίνησε σαν παιχνίδι στα τέλη της δεκαετίας του 1990 στην Ευρώπη και που γρήγορα έγινε μόδα που σάρωσε όλο τον κόσμο.
12 ηθοποιοί- 12 χαρακτήρες τόσο διαφορετικοί ο ένας με τον άλλο, όλοι μαζίσε ένα χώρο με ένα κοινό στόχο: αυτό το βράδυ πρέπει να βρουν το ταίρι τους… Πρόσωπα σημερινά, άτομα της διπλανής πόρτας - που όλοι μας κάπου έχουμε συναντήσει - καθένας με τα προβλήματά του, με το δικό του κόσμο, με τους δικούς του δαίμονες και επιδιώξεις, βρίσκονται αυτή τη νύχτα μαζί  με σκοπό… να ζευγαρώσουν!
Η πίεση του χρόνου, αλλά και η προσπάθεια και το άγχος να γίνουν αποδεκτοί, δημιουργεί ένα πυκνό περιβάλλον συγκρούσεων και ανατροπώνπου με γερές δόσεις χιούμορ συγκροτεί μια αποκαλυπτική πινακοθήκη σημερινών χαρακτήρων και συμπεριφορών.
Αξίζει να σημειωθεί ο σημαντικός ρόλος της μουσικής των DNA που γράφτηκε για την παράσταση, η κινησιολογική επιμέλεια της Γεωργίας Καραμέρου, καθώς και η επιμέλεια των σκηνικών από τον Στέφανο Μπαλάκο.
Συντελεστές:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Γιώργος Ηλιόπουλος
Σκηνικά: Στέφανος Μπαλάκος
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Επιμέλεια κίνησης: Γεωργία Καραμέρου
Μουσική: DNA
Photos&PromoArtwork: Γιώργος Ηλιόπουλος
Vocal Coaching: Αλεξία Μουστάκα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Τσερκεζίδου
Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά):Στέλιος Γιαννακός, Γεωργία Καραμέρου, Μάνος Κωστής, Κατερίνα Λιάτση, Αλεξία Μουστάκα, Γεωργία Μπεκιάρη, Παναγιώτης Νάτσης, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, Πέτρος Πέτρου, Κωστής Σαββιδάκης, Γιώργος Τσαγκαράκης, Ιωάννα Τσερκεζίδου
Παραστάσεις:
Κάθε Δευτέρα και Τρίτηστις 21:00
Διάρκεια:100’
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική Είσοδος: 12 €
Φοιτητικό: 8 €
Ανέργων: 5 € (Σε κάθε παράσταση οι δέκα πρώτοι με κάρτα ανεργίας θα μπορούν να παρακολουθούν την παράσταση δωρεάν. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.)

Πληροφορίες: 
Θέατρο "Τζένη Καρέζη"
Ακαδημίας 3, Αθήνα
Tηλ. 2103636144 – 2103625520
Fax: 210 3611061

Yυπεύθυνη επικοινωνίας: Έυα Ταμτάμη τηλ, 6932177826

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ