ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Μοναδικότητα : Η έλξη του διαφορετικού.

12:02 π.μ.

        Πάτησε "play" για να ταυτιστείς πλήρως με το theme.


Ακόμη και σε ένα τεράστιο μπολ με καραμέλες , άλλες ροζ , άλλες κίτρινες , άλλες καφέ , οι ροζ διαφέρουν μεταξύ τους , οι κίτρινες επίσης κοκ. Ακόμη κι αν αποκλείσεις όλες τις υπόλοιπες και ψάχνεις μόνο για τις ροζ , η μία θα 'ναι πιο τσαλακωμένα τυλιγμένη , η άλλη πιο μικρή , η άλλη πιο μεγάλη , η άλλη λίγο πιο νόστιμη , η άλλη λίγο πιο απλή. Χίλιοι δύο άνθρωποι θα ορκίζονταν πως όλες οι καραμέλες είναι ίδιες μεταξύ τους. Μα μόνο δύο θα διαπίστωναν ποιες πραγματικά διαφέρουν.
Αυτό είναι το ζήτημα λοιπόν. Πόσες γυναίκες ακολουθούν τη μάζα -και μπαίνουν στο μεγάλο μπολ με τις πολλές καραμέλες- και πόσες ακολουθούν τον άλλο δρόμο , αυτό της μοναδικότητας , της διαφορετικότητας , της αλλαγής. Πόσες ξεχωρίζουν από το κοίταγμα τους και μόνο και πόσες τρέχουν μανιωδώς να προλάβουν τη μάζα που τους προσπερνά. Από την άλλη βρίσκονται και οι άνδρες που έχουν γεννηθεί για να έχουν κάτι ξεχωριστό δίπλα τους , κάτι που θα τους διαφοροποιεί από τους άλλους. Και φυσικά δεν λείπουν και οι άνδρες που πασχίζουν να βρουν μια κοινή κοπέλα της φουρνιάς τους , θέτοντας κάτι σαν αγγελία "ζητείται κοπέλα..." με 4-5 -στα σίγουρα- ενδιαφερόμενες.
Το θέμα αγαπητέ μου αναγνώστη/ αναγνώστρια δεν είναι να ζεις και να αναπνέεις ψάχνοντας το άλλο σου μισό με πρότυπα της κοινής λογικής ή του χθες. Ποια η αλλαγή στη ζωή σου αν κινείσαι προς το παρελθόν ξανά και ξανά; Το ζήτημα είναι να εξελίσσεσαι , να προοδεύεις και να πρωτοπορείς. Γιατί μόνο αν αλλάξεις επιλογές θα κατορθώσεις να εξελιχθείς. Κάνε πράγματα που λίγοι στην ηλικία σου σκέφτονται να κάνουν. Ντύσου όπως εσύ θέλεις και μην τρέχεις σαν πιστός ακόλουθος πίσω απ'τη μόδα που σου επιβάλλεται. Ζήσε τη ζωή σου όπως εσύ επιθυμείς , όπως εσύ μπορεί να αποδέχεσαι τον εαυτό σου κι όχι όπως θα σε αποδεχθούν οι άλλοι. Είσαι η μία καραμέλα , η στραπατσαρισμένη , η λαμπερή , η χρωματιστή , η μονόχρωμη...εσύ επιλέγεις. Αλλά είσαι -η μία- κι όχι -μία- από τις πολλές...
Κάθε Παρασκευή εδώ για περισσότερα posts! Αν δεν αντέχεις μακριά μου , θα με βρεις και στο www.haveatea.gr

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ