ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Ιθάκη σε αδιέξοδο. |

10:49 π.μ.

Για να ταυτιστείς απόλυτα με το story , μην ξεχάσεις να πατήσεις play!



Η γνωριμία σου με κάποιον είναι πάντοτε μοναδική. Ειδικά αν αυτός ο κάποιος είναι "ο ένας" στη ζωή σου , η εμπειρία καθίσταται πλέον αξέχαστη , ανεπανάληπτη , μαγευτική. Γνωρίζεις το συνοδοιπόρο σου για την διαδρομή που ακολουθεί. Κάθεσαι στη δίπλα θέση απ'τον συνοδό σου και το ταξίδι ξεκινά. Ένα ταξίδι σχετικά μακρινό και αρκετά κουραστικό. Δεν σε νοιάζει , η παρέα είναι καλή και σου αρκεί.
Το ταξίδι της αγάπης , του έρωτα , του πάθους , της αναζωογόνησης του εαυτού σου. Ένα τρένο μόνο για εσένα και εκείνον. Δε χωρά κανείς άλλος μέσα σε αυτό. Είσαι πολύ σίγουρη πως ο συνοδοιπόρος σου θα σε ακολουθεί ως το τέλος , μα δεν καταλήγει πάντοτε η ιστορία σε happy end. Ένα ταξίδι ως την Ιθάκη , με εσένα πρωταγωνιστή και τον συνοδό σου έχοντας τη θέση του σημαντικότερου ρόλου. Μια Ιθάκη σε αδιέξοδο. Ταξιδεύεις , χάνεσαι , πετάς. Ατέλειωτα , ατέρμονα , ανεπανάληπτα. Δεν θέλεις να κατέβεις. Δε θες να σταματήσεις το ταξίδι. Δεν θες να αποχωριστείς τον συνοδό σου.
Μα το ταξίδι έχει γίνει πια τόσο κουραστικό. Το κάθισμα άβολο , το κλίμα βαρύ και η ατμοσφαίρα ασφυκτική. Θέλεις να αναπνεύσεις νέο αέρα , αναζωογονημένο , καθαρό. Θέλεις να ανοίξεις τα παράθυρα και στην ανάγκη να πηδήξεις και να τρέξεις μακριά. Οι πόρτες είναι ασφαλισμένες , δεν μπορείς φυσικά εν κινήσει να τις ανοίξεις. Στο καθρέφτισμα των πορτών αντικατοπτρίζονται τα συναισθήματα σου. Τα ίδια σου τα συναισθήματα ασφαλίζουν τις πόρτες για να σε κρατήσουν μέσα.
Η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια σου. Ο επίλογος του έργου στηρίζεται σε εσένα. Τι θα επιλέξεις; Να σπάσεις με μιας τα συναισθήματα που σε κρατούν πίσω ή να συνεχίσεις να κάθεσαι στο στενό και άβολο κάθισμα σου ώσπου το τρένο χάσει τη πορεία του και καταστραφεί εν πορεία; Η Ιθάκη που περιμένεις να φανεί στο βάθος του ταξιδιού σου οδηγεί σε αδιέξοδο. Κι ο γυρισμός απαιτεί πολύ χρόνο , πόνο και κόπο. Πάψε να ονειρεύεσαι μέρη και τοπία μαγικά αγκαλιά με τον συνοδοιπόρο σου. Πέρασαν αυτές οι στάσεις. Αποφασίσατε να μην κατεβείτε και να συνεχίσετε το ταξίδι σας προς την άπιαστη Ιθάκη σας. Όμως μην ξεχνάς , ο χρόνος δεν είναι Πηνελόπη. Δεν περιμένει κανέναν. Κι εσείς αργήσατε, πολύ...
Κάθε Παρασκευή εδώ για περισσότερα posts! Αν δεν αντέχεις μακριά μου , θα με βρεις και στο www.haveatea.gr


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ