ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Ένα μεγάλο αντίο στην αγάπη.

12:08 π.μ.

Για να ταυτιστείς απόλυτα με το post , άκουσε το τραγούδι.



Κι έτσι άδικα και άσκοπα σε άφησα να φύγεις. Να τρέξεις , να πετάξεις , να συνεχίσεις τη ζωή σου. Σου άφησα το χέρι τη στιγμή που ούτε το περίμενες. Έμεινες ελεύθερος , αυτόβουλος , δεν ήξερες πως να αντιδράσεις. Έτρεξες μακριά. Έφυγες μ' ένα "να προσέχεις" για τελευταία σου κουβέντα. Δυο χέρια ενωμένα επί μήνες , χρόνια , δυο χέρια που ζούσαν το ένα από το άλλο. Δυο χέρια που τους ήταν αδύνατο να αποχωριστούν το ένα το άλλο. Τα χέρια αυτά έλυσαν τα δεσμά τους κι απελευθερώθηκαν γενναία. Το ήθελαν άραγε; Ή ήταν μια κίνηση της στιγμής; Μια επιπόλαιη αντίδραση; Ένα σ'αγαπώ που χάθηκε στο δρόμο του; Κανείς δε θα το μάθει.
Τι κατάσταση κι αυτή. Μα τι παιχνίδια μου παίζει αυτή η ζωή. Την μια μέρα αγαπάς στο έπακρον τον άνθρωπό σου και την άλλη δεν ανταλλάσσεις ούτε μια κουβέντα. Τι συγκυρία κι αυτή. Τι μαγεία κι αυτή η αγάπη! Τρυπώνει για τα καλά στα μυαλά μας με τον ρόλο του έρωτα στην αρχή. Ύστερα αρχίζει το ταξίδι της στο σώμα μας και αυτόβουλη και πανίσχυρη πλέον οδηγείται στην καρδιά μας. Εκεί λαμβάνει τον γνήσιο ρόλο της. Αγάπη. Ακούγεται υπέροχα , μα πονάει απίστευτα.
Παρ'όλα αυτά δεν σε ξεχνώ. Έφυγες και άφησες πολλά πίσω σου. Έχω την εντύπωση πως κι εγώ δεν έχω δραπετεύσει τελείως από το μυαλό σου. Επανέρχομαι ανά τακτά διαστήματα. Έχεις αφήσει πολλά πίσω σου. Από κάρτες , δώρα και ρούχα μέχρι συναισθήματα , μυρωδιές , μουσικές που στο άκουσμα τους φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούν το όνομα σου. Το γεγονός αυτό μου ισοπεδώνει πλήρως τον εγωισμό μου. Ήσουν η αλλαγή μου. Εκείνος που πήρε τον πόνο από μέσα μου. Κι εν τέλει , αυτός που τον ξανά έφερε.
Δεν νοιάζομαι για το αν βγαίνεις και διασκεδάζεις με τους φίλους σου. Δεν νοιάζομαι για το αν τα γέλια σου ακούγονται ως εδώ με την ένταση που έχουν. Δεν νοιάζομαι για το ποια θα είναι η επόμενη. Πως θα νιώσεις κι αν θα την φιλάς με τόσο πάθος όπως φιλούσες κι εμένα. Δεν νοιάζομαι αν θα μοιράσεις την καρδιά σου σε κομμάτια σε άσκοπες κι εφήμερες σχέσεις. Νοιάζομαι για το αν θα με ξεχάσεις. Αν θα με σκέφτεσαι τα βράδια. Αν ύστερα από μια διασκεδαστική βραδιά με ποτά , φίλους , γυναίκες και βόλτες θα γυρίζεις σπίτι και θα μυρίζεις ακόμη το άρωμα μου στα παπλώματα σου. Αν θα προτιμάς να είχες εμένα και μόνο και να μη ζούσες τίποτα από όλα αυτά. Βλέπεις καλέ μου , αυτά κρατούν ένα (1) βράδυ. Εγώ όμως θα μείνω στην καρδούλα σου για πολύ-πολύ () καιρό ακόμη.

Κάθε Παρασκευή εδώ για περισσότερα posts! Αν δεν αντέχεις μακριά μου , θα με βρεις και στο www.haveatea.gr


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ