ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Cheers! Ο έρωτας σου με το αλκοόλ.

12:09 π.μ.

Για να ταυτιστείς απόλυτα με το story , μην ξεχάσεις το play!


".., τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια." , αναφέρει το γνωστό σε όλους μας τραγούδι κι εγώ απορώ γιατί κανείς μα κανείς δε βάζει μυαλό. Πρόσεξε! Αναφέρομαι σε όλους τους υπόλοιπους εκτός από εμένα, εμένα η κατάσταση μου είναι τελειωμένη. "Απολύτως ερωτευμένη με το αλκοόλ" ήταν η διάγνωση του γιατρού που με επιβεβαίωσε. Είμαι, το παραδέχομαι. Αφήνομαι στη μαγεία του πιοτού κάθε στιγμή της βραδιάς μου. Είναι η παρέα μου , η παρηγοριά μου , η ελπίδα μου. Είναι ο έρωτας σε υγρή μορφή.
Θα επιλέξω και θα χυθώ στη μαγεία του κάθε στιγμή που με βρίσκει ευάλωτη. Ένα βράδυ σε ένα όμορφο μπαρ. Ένα ηλιοβασίλεμα σε ένα εστιατόριο. Μια στιγμή στο μπαλκόνι μου. Είναι εκεί για εμένα όποτε κι αν το θελήσω. Το παρατηρώ , το ακουμπώ και μυρίζοντας το διακριτικά παρατηρώ στο ποτήρι μου όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου να αναμειγνύονται με όλα τα συστατικά του. Η έντονη αίσθηση και παρουσία του οινοπνεύματος διαλύει κάθε πικρή , θολή και θλιβερή στιγμή που αντικρίζω. Κι εκεί ακριβώς που γείρω αργά και βασανιστικά το ποτήρι στα χείλη μου, έρχομαι πρόσωπο με πρόσωπο με κάθε ευτυχισμένη μου στιγμή.
Τι έρωτες , τι πάθη , τι λάθη! Όλα εκεί. Κάθε στιγμή , κάθε λεπτό , κάθε βραδιά μου. Προτιμώ το βράδυ να το συνοδεύει. Η μαγεία της νύχτας , το σκοτάδι της , η σιωπή της ταιριάζουν σαν χαμένα κομμάτια παζλ με το μυστήριο και την απόλαυση του ποτού μου. Μια χαλαρή κι εξίσου αποπλανητική μουσική χαιδεϋει τα αυτιά μου καθώς εκείνο συντροφεύει τη γλώσσα μου. Τι μαγεία κι αυτή του ποτού! Σε κάνει να ταυτίζεσαι με κάθε στίχο  , να αφήνεσαι σε κάθε ρυθμό , να ερωτεύεσαι κάθε είδος μουσικής. Κοιτάς γύρω σου , μα πόσοι άνθρωποι άραγε νιώθουν το ίδιο με εσένα; Πόσες μοναχικές ψυχές ηρεμούν με την παρέα του. Τους ερωτεύεσαι όλους. Έχετε ένα πολύ σημαντικό κοινό χαρακτηριστικό : την Αγάπη για τον Έρωτα.
...One drink away from telling everyone what I really think.
Κάθε Παρασκευή εδώ για περισσότερα posts! Αν δεν αντέχεις μακριά μου , θα με βρεις και στο www.haveatea.gr


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ