ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΤΙΣΙΣ - ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

12:02 μ.μ.

Η "ΤΙΣΙΣ" είναι μεγάλου μήκους ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα με πρωτότυπο σενάριο και ανήκει στην κατηγορία του φανταστικού κινηματογράφου. Είναι το πρώτο Ελληνικής παραγωγής σκοτεινό παραμύθι φαντασίας με νεράιδες, θνητούς και Αθανάτους. Μία ανεξάρτητη παραγωγή των R3C STUDIOS σε συνεργασία με το Aspect Sound και την εταιρεία 4oclock.

Μέρος των γυρισμάτων έγινε στο Φαράγγι της Κρύας όπου βρίσκεται το τρίχινο γεφύρι της Λιβαδειάς



Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Σε μία εποχή όπου οι αθάνατοι ζούσαν απομονωμένοι από τους θνητους λόγω μίας κατάρας που ο Βασιλιάς των Αθανάτων ROAH έριξε σε όλο το βασίλειο, μία νεράιδα, η Ίριδα, συναντιέται τυχαία με έναν θνητό. Η συνάντηση τους θα είναι η αιτία για το ξεδίπλωμα μίας ιστορίας που θα οδηγήσει τους πρωταγωνιστές να διαπράξουν ύβρη προς τους νόμους, που θα ξυπνήσει τη Νέμεση των θεών.

CAST and CREW
Την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Γεώργιος Ευαγγελόπουλος, με βοηθό σκηνοθέτη την Αφροδίτη Ταυρή. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Γιωργο Βουλγαρη ως θνητό, τον Κωστή Σαββιδάκη στο ρόλο του βασιλιά ROAH και την Χρύσα Νταούλη στο ρόλο της  νεράιδας Ίριδας.

Η διεύθυνση φωτογραφίας είνα του Γιώργου Ευαγγελόπουλου, την μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Λιόλιος, το sound design ο Ηλίας Φλάμμος και το Soundtrack των τίτλων τέλους ερμηνεύουν η Ερασμία Μάνου (στίχοι)  και ο Δημήτρης Λιόλιος (ενορχήστρωση), στα special make up η Έλενη Ανδρέου, στα Visual FX  η UP Productions και την φωνή της στην αφήγηση χαρίζει η Ανδρομάχη Πουλιάση.

Συμμετέχουν επίσης: Χρύσα Μαρκατά, Βασίλης Σαμαριτάκης, Γεωργία Ρεντίφη, Αχιλλέας Τρευλός, Νέλλη Νικολαϊδη, Μάριος Χάννας, Δήμητρα Μωραϊτη, Κωνσταντίνος Σοφιανάτος, Ηρώ Πέτσα, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Παπαχίου, Ιωάννης Ευαγγελόπουλος, Ανδρέας Ανδρικόπουλος, Ραφαέλα Γιακαλή, Μαριάννα Ευελπίδου, Κωνσταντίνος Σουλιώτης, Γιώργος Κολόι, Λάμπρος Κολόι, Κωνσταντίνος Τασουλάς, Ευαγγελία Τασουλά, Αγγελική Βλαχογεωργίου, Παναγιώτης Κοσκινάς, Αλέξανδρος Γκολφινόπουλος, Βάλια Μπαϊρακτάρη και ο Πέτρος Ήθος.


ΤΡΕΙΛΕΡ



EXTRA INFO
  • Tα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σχεδόν εξ ολοκληρου σε φυσικά τοπία στην Βοιωτία (Παρνασσο,  Ελικώνα,  Λιβαδεια,  Αλίαρτο και Ανθοχώρι) και στην Άττικη (Πάρνηθα, Πεντέλη και Ιμηττό).


  • Το επίσημο Site έγινε δια χειρός Κώστα Αθανασάκου (www.tisismovie.com), οι φωτογραφίες στο Studio AKTO από την Τέση Ευελπίδου και οι backstage φωτογραφιες και Βίντεο στα γυρίσματα από τον Αχιλλέα Τρευλό.



  • Την καταστευή των κουστουμιών ανέλαβε η Βάσια Ευαγγελοπούλου σε συνεργασία με το κατάστημα "LOONEY" της Κωνσταντίνας Καφρίτσα στη Λιβαδειά. 


  • Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων την ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού ανέλαβε το Simeteo.gr



Crowd Funding

Χριστίνα Μαρία Διαμαντή
Σοφία Λάμπρου
Κώστας Αθανασάκος

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ