ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Εγώ με έφτιαξα, σε εμένα ανήκω.

4:05 μ.μ.
               Για να ταυτιστείς απόλυτα, πάτα το play!

Εγώ με έφτιαξα και σε εμένα ανήκω. Γεννήθηκα χάρη σε άλλους ανθρώπους, μεγάλωσα με τη βοήθεια τους μα ό,τι είμαι αυτά τα λίγα λεπτά που διαβάζεις τα λόγια μου στηρίζεται κατά βάση σε εμένα. Είμαι αυτό που είμαι χάρη σε εμένα. Δεν νιώθω λοιπόν πως ανήκω σε κάποιον. Ούτε έχω κι ανάγκη να το κάνω. Είμαι αυτόνομη απ'τη κούνια μόλις, όταν ζητούσα να παίρνω εγώ τη φόρα που γουστάρω και να ωθώ το σώμα μου όλο και πιο ψηλά. Είμαι ανεξάρτητη γιατί το επέλεξα εγώ. Και πιο δική μου δε θα μπορούσα να είμαι.
Τα λόγια μου πληγώνουν ή απογοητεύουν αρκετά από τα άτομα που μπαινοβγαίνουν στη ζωή μου. "Που μπαινοβγαίνουν στη ζωή μου." Είτε το επέλεξαν εκείνοι είτε η ίδια η μοίρα ήρθαν με σκοπό να φύγουν από τη ζωή μου. Γρήγορα και μη, θα φύγουν. Κι αυτό αναμφίβολα δεν τους δίνει το δικαίωμα να με θεωρούν δική τους. Κτήμα τους. Απόκτημα τους. Εφόσον θα πάψω να τους ανήκω αργά ή γρήγορα, δεν αξίζω ούτε για ένα δευτερόλεπτο να θεωρήσω και να θεωρηθώ απόκτημα κανενός.
Έτσι γεννήθηκα κι έτσι θα συνεχίζω να πορεύομαι στη ζωή μου. Δεν εμπνέομαι ούτε και γοητεύομαι από τα άτομα που πασχίζουν να με διεκδικήσουν με σκοπό να με κερδίσουν. Γιατί πολύ απλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Παλεύουν για κάτι που είναι αυτονόητο και προφανές πως δε θα συμβεί. Παλεύουν σε μια μάχη που δεν θα νικήσουν ποτέ. Μάχονται για μια Γη που δεν πρόκειται να καταλάβουν. Για ένα σώμα που θα αγγίξουν σωματικά μα όχι ψυχικά. Για ένα μυαλό που θα αποπλανήσουν για λίγο διάστημα μα όχι για πάντα.
Δε μπορείς να απαιτείς να σου ανήκει κάτι που έχεις σκοπό να αφήσεις όποτε σου κάνει γούστο. Δεν έχεις το δικαίωμα στο κάτω-κάτω. Αξίζει να έχεις μοναδικό σου απόκτημα κάτι που επιθυμείς αν όχι για πάντα - τα δεδομένα της παρούσας ερωτικής κοινωνίας απαγορεύουν τη συγκεκριμένη λέξη- έστω για όσο καιρό κρατήσει. Ανήκω αποκλειστικά στον εαυτό μου γιατί τον αγαπώ, τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Κι έχω σκοπό να τον κρατήσω και να τον εξελίσσω για πάντα. Τίποτε δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο. Δεν ανήκω στον εαυτό μου επειδή απλά αποτελείται από εμένα. Ανήκω σε εμένα, γιατί εγώ με έφτιαξα.

Κάθε Παρασκευή εδώ για περισσότερα posts! Αν δεν αντέχεις μακριά μου , θα με βρεις και στο www.haveatea.gr


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ