ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

"Αν γυρνούσε πίσω ο χρόνος τι θα άλλαζες;" Τίποτα.

12:00 π.μ.

     Αν θες να ταυτιστείς απόλυτα, μην ξεχάσεις το play!

Όλοι με ρωτούν τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ξαφνικά γυρνούσε ο χρόνος πίσω. Αν θα μπορούσα να άλλαζα κάποια πράγματα. Πόσο βολικό και ευτυχές θα ήταν να έπαιρνα μια τεράστια γόμα και να έσβηνα κάθε στραβή, μαύρη γραμμή μου απ'τον πίνακα της ζωής. Πόσο εύκολο θα ήταν να μην έχω τίποτε άσχημο για να θυμάμαι. Πόσους φίλες και φίλους θα διέγραφα. Πόσους όχι και τόσο φίλους θα εξαφάνιζα. Πόσα άτομα που υπόσχονταν το "για πάντα" θα έσβηνα σε λίγα μόλις λεπτά. Να μην έχω ούτε να λόγο να θλίβομαι τις νύχτες. Να μην κυλούσαν πια δάκρυα στα μάγουλά μου. Μα παράλληλα, πόσο ανώριμη θα ήμουν χωρίς όλα αυτά; Πόσο ανέτοιμη για κάθε νέα δυσκολία της ζωής; Πόσο εύκολη θα ήμουν στο να πέσω ξανά και ξανά στις ίδιες παγίδες; Πόσο σκληρή δεν θα ήμουν χωρίς όλα αυτά...
Αν με ρωτάς, αν θέλω να διαγράψω πρόσωπα απ'τη ζωή μου, θα σου πω ναι. Αν πάλι ρωτάς αν δε θέλω να θυμάμαι ή αν δε θέλω να ανακαλώ στη μνήμη μου στιγμές που με πίκραναν, θα σου απαντήσω πάλι ναι. Μα όχι να μην συνέβαιναν ποτέ. Τόση δειλία, ψευτιά και εγωισμό θα ήταν άδικο να μην είχα γνωρίσει στη ζωή μου. Ορισμένες φορές είναι αναγκαίο να γνωρίζεις τέτοιου είδους άτομα, να βιώνεις τέτοιες στιγμές, να αισθάνεσαι τέτοια συναισθήματα. Όσο αδύναμη φαίνεσαι εκείνη τη στιγμή που τα βιώνεις, τόσο δυνατή σε κάνουν με το πέρας του καιρού.
Τα πολλά σκουπίδια στη ζωή σου που έρχονται και ξανά έρχονται συνέχεια στη ζωή σου με το έτσι θέλω, σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις τα μετέπειτα σκουπίδια που θα βρεθούν στο δρόμο σου. Σε βοηθούν να αντιληφθείς πως το περιτύλιγμα μπορεί να είναι εκθαμβωτικό μα το εσωτερικό να είναι σάπιο. Σε κάνουν να καταλάβεις και να αποδεχθείς την διαφορά ανάμεσα στο αληθινό και το ψεύτικο. Σε κάνουν την επόμενη φορά που θα συναντήσεις παρόμοιο σκουπίδι στο δρόμο σου, να το κάνεις στην άκρη κι όχι να το περιμαζέψεις.
Κάθε Παρασκευή εδώ για περισσότερα posts! Αν δεν αντέχεις μακριά μου , θα με βρεις και στο www.haveatea.gr

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ