ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Η Chloe Sims πιο κουκλαρα απο ποτε

11:53 μ.μ.
Πολλοί φαίνεται να αναρωτήθηκαν εκείνο βράδυ πως ακριβώς στεκόταν και μάλλον περισσότερο που ακριβώς στεκόταν το φόρεμα. Νομίζω ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα χαρακτηριστικά του φορέματος όπως μάρκα, ύφασμα, ραφή. Το ενδιαφέρον όλων λογικά θα είναι στραμμένο στον «πληθωρικό» περιεχόμενο του. Στη 29χρονη Chloe Sims ταιριάζει γάντι... το λευκό φόρεμα και να το κρατήσει στο ύψος της. Η ίδια δήλωσε ότι το φόρεμα την έκανε να αισθάνεται σαν πριγκίπισσα. 

Αφού φρόντισε να ευχαριστήσει τα ανδρικά βλέμματα, ασχολήθηκε και για τη μουσική του κλαμπ παίζοντας μουσική. Ευτυχώς μπήκε και πίσω από το μπαρ για να ετοιμάσει ποτά μιας και οι πελάτες χρειάζονταν να δροσιστούν αφού η θερμοκρασία είχε φτάσει στα ύψη. 

Πάντως η ίδια υποστηρίζει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από την εξωτερική της εμφάνιση που έχει να δώσει. Αν και ποτέ δεν προσπάθησε να αποκρύψει ότι έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση. Μάλιστα ο λόγος που ο επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό είναι ότι δεν ήταν ικανοποιημένη με την όψη του σώματός της μετά την γέννηση της κόρης της πριν από 6 χρόνια. Δήλωσε όμως ότι όταν βρει την αγάπη της ζωής της θα ξεφορτωνόταν τα επιθέματα και θα έκανε και άλλα παιδιά και θα αφοσιωνόταν στην οικογένεια της. Ελπίζουμε η αγάπη να αργήσει όχι μια μέρα... για να χαρούμε και άλλες τέτοιες εξόδους.
Πηγή:newsbeast.gr

    0 Σχολίασε το Άρθρο...:

    Δημοσίευση σχολίου

     
    ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ