Μιλάμε για σκέτη....κόλαση!!!
Συνταγή...
Συνταγή...
ΥΛΙΚΑ:
• 230 γρ. μαργαρίνη
• 4 αυγά • 200 γρ. ζάχαρη
• 1 φλιτζάνι φουντούκια
• 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• Μισό φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
• 375 γρ. κουβερτούρα
• 250 γρ. σοκολάτα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μπεν μαρί λιώνετε 250 γρ. κουβερτούρας και τη σοκολάτα γάλακτος. Μέχρι να λιώσουν οι σοκολάτες, αλέθετε στο μίξερ τα φουντούκια.
Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και ρίχνετε ένα-ένα τα αυγά. Προσθέτετε το αλεύρι και στο τέλος τις λιωμένες σοκολάτες με τα φουντούκια.
Μοιράζετε το μίγμα σε βουτυρωμένα ταψάκια και ψήνετε για περίπου 20-25 λεπτά. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε τα 125 γρ. της κουβερτούρας με την κρέμα γάλακτος.
Τα σουφλέ είναι έτοιμα όταν έχουν ψηθεί γύρω-γύρω και στο κέντρο είναι ρευστά. Μόλις κρυώσουν λίγο, ρίχνετε πάνω το γλάσο και σερβίρετε με παγωτό της αρεσκείας σας!!!
• 230 γρ. μαργαρίνη
• 4 αυγά • 200 γρ. ζάχαρη
• 1 φλιτζάνι φουντούκια
• 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• Μισό φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
• 375 γρ. κουβερτούρα
• 250 γρ. σοκολάτα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μπεν μαρί λιώνετε 250 γρ. κουβερτούρας και τη σοκολάτα γάλακτος. Μέχρι να λιώσουν οι σοκολάτες, αλέθετε στο μίξερ τα φουντούκια.
Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και ρίχνετε ένα-ένα τα αυγά. Προσθέτετε το αλεύρι και στο τέλος τις λιωμένες σοκολάτες με τα φουντούκια.
Μοιράζετε το μίγμα σε βουτυρωμένα ταψάκια και ψήνετε για περίπου 20-25 λεπτά. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε τα 125 γρ. της κουβερτούρας με την κρέμα γάλακτος.
Τα σουφλέ είναι έτοιμα όταν έχουν ψηθεί γύρω-γύρω και στο κέντρο είναι ρευστά. Μόλις κρυώσουν λίγο, ρίχνετε πάνω το γλάσο και σερβίρετε με παγωτό της αρεσκείας σας!!!
Πηγή: Koutsompilo.blogspot.gr