ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Πέντε γυναικείες φράσεις που βγάζουν τους άντρες εκτός εαυτού!

1:47 π.μ.
Τα δύο φύλα είναι εντελώς αντίθετα και διαφορετικά και αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία τους.

Υπάρχουν περιπτώσεις, που οι διαφορές τους είναι ικανές να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα και ένα σκηνικό άκρως σεξουαλικό και πολλά υποσχόμενο, αλλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ευχαρίστως ο ένας θα χτύπαγε τον άλλο!
Γενικότερα, όσα χρόνια κι αν περάσουν, άντρες και γυναίκες, όσο κι αν οι συνήθειες αλλάξουν, θα κάνουν πράγματα τα οποία το αντίθετο φύλο θα βρίσκει τουλάχιστον εκνευριστικά και ενοχλητικά, ικανά μάλιστα να καταστρέψουν ολοσχερώς μια σχέση.
Αφήνουμε στην άκρη τους άντρες, γιατί εδώ απευθυνόμαστε κυρίως σε θηλυκές υπάρξεις, και λέμε σήμερα να θέσουμε επί τάπητος, κάποιες γυναικείες ατάκες, οι οποίες στο πέρασμα των χρόνων παραμένουν αναλλοίωτες, και οι οποίες προκαλούν τέτοιο εκνευρισμό στον άντρα, που είναι ικανός να σπάσει με τη γροθιά του ακόμα και πανάκριβο τραπεζάκι από μαόνι! Για τέτοιο εκνευρισμό μιλάμε! Ρίξτε μια ματιά..

1. Πρέπει να μιλήσουμε: Ο εφιάλτης του άντρα, από την αρχαιότητα όπου ίσως τότε υπήρχαν μόνο κραυγές, μέχρι και σήμερα! Το θέμα τους δεν είναι το τι θα του πείτε, που συνήθως είναι αρνητικό, ή χωρισμός, ή γάμος ή πού πάει η σχέση μας, αλλά και μόνο ότι θα τον βάλετε σε διαδικασία να μιλήσει σοβαρά και μάλιστα χωρίς να καταλαβαίνει το λόγο! Τυχαίο είναι νομίζετε που όταν ξεστομίζετε τη φράση αυτή, το κινητό τους κλείνει για κάποιες ώρες; Πιστεύουν ότι περνώντας η ώρα θα μας φύγουν και τα νεύρα και κάθε διάθεση για κουβέντες. Και η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές έχουν δίκιο.

2. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρεις: Γενικότερα εμείς οι γυναίκες, μπορεί να μη φαίνεται εκ πρώτης όψεως, αλλά είμαστε αρκετά μυστικοπαθή άτομα. Αυτό σημαίνει, ότι ενώ ο άντρας αραδιάζει τα κατορθώματα του παρελθόντος από το δεύτερο ραντεβού, εμείς τα κρατάμε γιατί σχεδόν πάντα υπάρχει κάτι σκοτεινό το οποίο και μας στοιχειώνει! Οπότε, όσο κι αν δεν το παραδέχονται, όταν ξεστομίζουμε τη φράση αυτή, σημαίνει ότι όντως κάτι σοβαρό πρόκειται να ακολουθήσει! Κι εκεί κάπου τους λούζει κρύος ιδρώτας.

3. Τελοσπάντων: Ως γνωστόν, εμείς τα κορίτσια είμαστε αρκετά εγωίστριες. Αρνητικό φυσικά μιας και το ελάττωμα αυτό δεν βοηθά και ιδιαίτερα στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές είτε είναι φιλικές, κάτι που αποδεικνύεται και στην πράξη! Σε έναν τσακωμό λοιπόν, όταν συνειδητοποιούμε ότι έχουμε άδικο, και μάλιστα αποδεδειγμένα, αντί φυσικά να ζητήσουμε συγνώμη και να παραδεχτούμε το λάθος μας, πετάμε ένα τελοσπάντων, και το θέμα λήγει εκεί. Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή, που ο εκάστοτε γίνεται έξαλλος, γιατί συνειδητοποιεί, ότι όχι μόνο δεν παραδεχόμαστε ότι έχουμε άδικο, αλλά κόβουμε και την κουβέντα στην μέση!

4. Ξέρεις τι μέρα είναι σήμερα;: Έχουμε αυτή την κακή συνήθεια να δημιουργούμε επετείους εκεί που δεν υπάρχουν! Και καλά η επέτειος γάμου, σχέσης ή κάποια γενέθλια. Όταν όμως ο κακομοίρης δε θυμάται ότι πρόπερσι τέτοια μέρα είπατε για πρώτη φορά σ'αγαπώ, κι εσείς μάλιστα του κρατάτε και μούτρα γι' αυτό, νομίζουμε ότι είστε κάπως υπεβολικές. Δικαιολογημένα δεν γίνεται έξαλλος όταν ακούει τη γκρίνια και την μουρμούρα σας, η οποία δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο;

5. Σε 5 λεπτά: Τώρα σοβαρά, υπάρχει γυναίκα που να έχει πει κάτι τέτοιο και να το εννοεί; Όχι ότι λέμε ψέματα, πραγματικά το πιστεύουμε αυτό, αλλά αυτό είναι τουλάχιστον ακατόρθωτο μιας και μάλλον έχουμε ένα θεματάκι με την αίσθηση του χρόνου! Ναι γίνεται έξαλλος, ναι του σπάτε τα νεύρα και ναι στη συνέχεια θα σας βρίσει που τον έχετε στήσει και σας περιμένει τόση ώρα. Στην προκειμένη καλά θα κάνετε να μην μιλήσετε γιατί απλά έχετε άδικο!
 
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ