ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ένα κείμενο αναγνώστη έρχεται να δώσει τη δική του ερμηνεία)

3:07 μ.μ.
ΛΟΓΙΚΗ εναντίον ΨΥΧΗΣ!
Αυτό είναι το δημοψήφισμα της Κυριακής. 
Και ενώ είμαι ένα τίποτα πολιτικά, είμαι ένα τίποτα σε θέμα μόρφωσης και είμαι ένα τίποτα από θέμα διπλωματίας, παραμένω άνθρωπος και έχω την ανάγκη να πως πώς βλέπω και εγώ τον κόσμο μου.
Δεν ξέρω τι θα γίνει λοιπόν "αύριο" και ποιος θα έχει στο τέλος δίκιο και ποιος άδικο, δεν μπορώ να ξέρω για το μέλλον μου, μπορώ να ξέρω όμως μερικά πράγματα για το παρελθόν μου και για το τι με έχει διδάξει η ιστορία...
-Ποια επανάσταση λοιπόν και ποια ανατροπή ανά τους αιώνες έγινε με βάση την λογική; ΚΑΜΙΑ.
-Ποιος δικτάτορας, ποιος κατακτητής, ποιος βασιλιάς και ποιος τύραννος άφησε τον λαό να πιστέψει πως υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτόν; ΚΑΝΕΙΣ.
- Με βάση την λογική θα είχαμε πολεμήσει τους Πέρσες; ΟΧΙ
- Με βάση την λογική θα είχαμε πολεμήσει τους Τούρκους; ΟΧΙ
- Με βάση την λογική θα είχαμε πολεμήσει τους Γερμανούς; ΟΧΙ
- Με βάση την λογική θα είχαμε ρίξει την χούντα; ΟΧΙ
- Με βαση την λογική ο Δαβιδ θα νικούσε τον Γολιάθ;
Με βάση την λογική λοιπόν η ιστορία μας αλλά και η ιστορία όλων των λαών θα ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που ξέρουμε.
Ακούω πως η λογική λέει "μένουμε Ευρώπη, μένουμε στο ευρώ" Οι Ευρωπαίοι μας αγαπούν και θέλουν να μας βοηθήσουν και πως η ευρωπαϊκή ένωση θέλει το καλό μας και το καλό όλης της Ευρώπης.
Και είναι λογικό λοιπόν αφού θέλουν το καλό μας: Να μας κόβουν τον αέρα και να μας βάζουν να αναπνέουμε με μικρές φιάλες οξυγόνου... Να μας στερούν την εθνική κυριαρχία... Να μην μας αφήνουν να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό μας πλούτο και να τον εκμεταλλεύονται αυτοί... Είναι λογικό τα μεγαλύτερα μυαλά μας να μην μένουνε Ελλάδα ... Είναι λογικό να μην μας δίνουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τον δεδομένο πλούτο της γης μας και να μας δίνουν δανεικά για να πληρώσουμε τα δεδομένα χρωστούμενα που έχουμε με την δεδομένη συγκατάθεση τους ώστε να γίνουν υπέρογκα! 
Γιατί αυτοί οι πανέξυπνοι άνθρωποι που μπορούν να μας βγάλουν από το τέλμα είναι οι ίδιοι που εξαπατήθηκαν από τους άχρηστους και διεφθαρμένους πολιτικούς μας τόσα χρόνια και που δεν κατάλαβαν τόσα χρόνια στιγμή πως η Ελλάδα θα βρεθεί να τους χρωστάει τόσα ώστε να μην είναι βιώσιμα για κανέναν...
Τότε δεν μας βίασαν γιατί τότε δεν θα κερδίζανε πολλά, τώρα όμως που μπορούν να τα πάρουν όλα εμφανίστηκαν με την μορφή του ΛΟΓΙΚΟΥ σωτήρα !  
Έτσι λοιπόν σαν τρελός Έλληνας και με έλλειψη λογικής όπως πάντα, όπως το dna μου, μου έχει γράψει, αυτό το dna μου που θέλουν να με κάνουν να ξεχάσω και να με πείσουν πως δεν έχει καμιά διαφορά από τους άλλους, θα ψηφίσω "ΟΧΙ"( και αυτό το όχι να διευκρινίσω δεν είναι Ναι στον Τσίπρα και την πολιτική του γιατί και αυτός του συστήματος είναι για να φτάσει εκεί)
Είναι το ΟΧΙ μου ... ΟΧΙ στην λογική που ιστορικά μου έχει αποδείξει πως αυτό που θέλει είναι να με έχει δούλο της και ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ.
Αφανίζεται ο πολιτισμός όταν υποτάσσεται ..... Όχι όταν καταστρέφεσαι από πόλεμο........

(Copyright: Σταύρος Παναγιωτάκης)

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ