ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗ! ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!

9:08 μ.μ.


Με λύπη μου αντιλαμβάνομαι και σας μεταφέρω αυτή την "μαγική στιγμή" της ελληνικής τηλεόρασης, στην οποία χτίζεται και παράγεται η παραπληροφόρηση....μέσω Νανάς Παλαιτσάκη
1. Η Franka Wright δεν ήταν ποτέ και δεν είναι σύζυγος του David Gilmour. Υπήρξε σύζυγος του Rick Wright, ο οποίος απεβίωσε στις 15-9-2008.
3. Η εν λόγω φωτογραφία, που μπορείτε να δείτε σε σχόλιο παρακάτω, αναρτήθηκε στο Instagram, από έναν λογαριασμό που φέρει το όνομα της Franka Wright, 4 μέρες νωρίτερα...! Στις 16-2-2016. Η Νανά Παλαιτσάκη όμως υποστηρίζει ότι η φωτογραφία τους είναι "τωρινή" (ενώ παρακολουθούν την ζωντανή μετάδοση της κηδείας του Παντελή Παντελίδη)... χαμογελόντας και ενώ εκείνος ΔΕΝ είναι ο David Gilmour... αλλά κάποιος άγνωστος !
2. Ο κύριος στην φωτογραφία που δείχνει η Νανά, που της έστειλε τώρα η Franka, ΔΕΝ είναι ο David Gilmour !!!
5. Η Νανά εκθιάζει τους Pink Floyd, λέγοντας ότι έστειλαν ένα τεράστιο μήνυμα στην ανθρωπότητα με το WALL και εντέχνως προετοιμάζει το έδαφος γιά να πει λίγο αργότερα κάτι αντίστοιχο των Pink Floyd και γιά τον Παντελίδη...!
4. Η Νανά υποστηρίζει ότι δήθεν την μετάδοση της εκπομπής της, παρακολουθούν όλοι οι οπαδοί των... "Clapton Pink Floyd" στον κόσμο...!!! (άρες, μάρες, κουκουνάρες).
6. Επαναλαμβάνει, γεμάτη συγκίνηση και ταραχή η Νανά Παλαιτσάκη, δείχνοντας την φωτογραφία της Franka με τον άγνωστο κύριο, επιμένοντας ότι αυτός είναι ο David Gilmour και ότι αγκαλιά παρακολουθούν από την Κοπενχάγη την εκπομπή της... Και ότι δήθεν ο David Gilmour μαζί με την Franka... κλαίνε γιά τον Παντελίδη... και ότι δήθεν θεωρούν ότι ο αείμνηστος έστειλε ένα μήνυμα με τα τραγούδια του (που είναι στα ελληνικά) στον κόσμο...! Προφανώς, όπως έκαναν και οι Pink Floyd...!

7. Επαναλαμβάνει η Νανά, ότι όλα κλαμπς (φαν κλαμπς εννοεί), που είναι πρόεδρος η Franka... ακολουθούν (εκείνη τη στιγμή της κηδείας) και βλέπουν την εκπομπή τους...!

Ιωσήφ Αβράμογλου



0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ